שרשור כינויים

שרשור כינויים ../images/Emo94.gif

אוקי אז חשבתי על משהו מעניין אני מקווה שזה בסדר. בדיוק החלפתי כינוי ובא לי הרעיון הזה אני- adi ע ד י החדשה. בקיצור, מה שצריך לעשות זה שכל אחד יגיד מה בא מאחורי הכינוי שלו כאילו למה הכינוי הזה, למה הוא רשם אותו וכן הלאה. נו.. תזרמו.

טוב.. נשתף פעולה..

הכינוי שלי הור: בלה בלה 1234 בגלל ש...... בלה בלה בלה בלה בלה בלהבבהבלהבלה... סתם , פשוט לא היה לי מה לכתוב וזה נשמע הכי פשוט!

hadarinke

New member
מה כבר יש להסביר?

קוראים לי הדר- ואמא קוראת לי הדרינקה(פולניה
)

oFka7

New member
שלי../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

מממ החברות שלי קוראות לי אופקה[ofka לא ofeka למוגבלים
] ו7 זה מספר המזל שלי שמשון7

redsnowhite

New member
מסבירה../images/Emo3.gif

redsnowhite- red בגלל שהשיער שלי אדום ו-snowhite בגלל שהצבע עור שלי מאוד לבן כמו שלגיה

ShirLewis

New member
עונה ../images/Emo98.gif

Shir - השם שלי Lewis - לואיס, השם משפחה החדש של אמא. הייתה תקופה קטנה שהשתמשתי בו ..

Black Jane

New member
יש לי דז'ה וו מטורף../images/Emo6.gif

לכו תבינו דז'ה ווים...... הממ, בקצרה: זה כמו בלאק ג'ק - רק ממין נקבה. אז בלאק ג'ין

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifוואי שלי זה הכי פשוט שיש

הכינוי שלי הוא בגרמנית והמשמעות של Ich Liebe T H זה אני אוהבת את טוקיו הוטל. אני באמת אוהבתותם.

ש ט ו ץ

New member
אממ

זה כינוי שאחותי המציאה לי... לפני כמה שנים... ותמיד קראה לי ככה, ואז כל הידידים שלה קראו לי ככה. והיא זו שפתחה לי ת'חשבון בתפוז ומבלי לחשוב ישר שלפה את השם שטוץ. חח עמוק מאוד. חח

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifשלי................

פשוט וקל- דנה השם שלי EF שם משפחה.. [לא כולו, אבל זה כזה קשוח EF..]

שלי...../images/Emo192.gif

בהתחלה רציתי פשוט רותם..... סתם כי זה הכינוי שלי באיסי.. וזה היה תפוס בתפוז אז פשוט הוספתי רווחים כי זה יפה..
ואני הולכת להחליף אותו...

טוב.. המחשב שלי קצת התפגר.../images/Emo94.gif

אז לא הספקתי לכתוב. בקיצור רציתי להחליף את הניק המפגר שלי ופתאום קפצה לה ההשראה הזו שגם מתאים למאומץ שכל כך רציתי. זהו.

Billy Shirs

New member
הו וול.

פעם הייתי מעריצת ביטלס גדולה (עכשיו קצת פחות אבל עדיין
). בהתחלה של With a Little Help From My Friedns הם שרים "בילי שירז"- הכוונה לBilly Shears שלפי השמועות החליף את פול אחרי מותו וכאלה, וגם מציגים אותו בסרג'נט פפר. בכל מקרה, בגלל שגם קוראים לי שיר, הלכתי על זה וגם שיניתי את הכתיב שיתאים

m i c k e y 15

New member
פשוט מאוד-מיכל=מיקי בקיצור 15=הגיל שלי שבו

הייתי מתי שהצטפרתי לתפוז

למעלה