שרשור כינויים

Cindy Campbell

New member
שלי../images/Emo3.gif

זה על שם סינדי קמפבל מ"מת לצעוק". אני חושבת שזה הכינוי הכי "מבוגר" שלי בתפוז, לפניו היו לי בטח לפחות חמישה, כל הזמן החלפתי
.

רוני48

New member
רוני48

כיייי קוראים לי רוני ורציתי שהכינוי יהיה "רוני" וכבומבן שהוא היה תפוס אזזז ניסיתי: רוני1-תפוס רוני2-תפוס רוני3-תפוס רוני4-תפוס ואז נמאס לי וקפץ לי לראש 48 אז זה מה שכתבתיי... עמוק מאוד

Over My Head

New member
הממ...לא ממש מסובך../images/Emo42.gif

OVER MY HEAD- שיר של ה-FRAY המעולים שאני ממש אוהבת.

m i c k e y 15

New member
אכן כן../images/Emo9.gif

Now im in over my head with something i said completley misread..im better off dead! XDD המילים של הפזמון חח

shiratel

New member
שלי

קוראים לי שירה טלר - Shira Teller לקחתי את כל שירה, הוספתי רק את ההברה הראשונה tel וזהו... זה נורא קליט - shiratel. הבעיה היחידה היא שלפעמים אנשים חושבים שקוראים לי שירת-אל
פחחחחח

נועהה6

New member
נועהה6

הכינוי שלי הוא נועהה6 כי לא היה נועה או נועה1.. וכל זה.. וגם לא היה נועה באנגלית... אז פשוט רשמתי נועהה ו6 זה מספר מזל

הם באים

New member
למי יש כותרת בהשאלה?

השם שלי הוא הם באים והוא נבחר כי בהתחלה רציתי ללכת לפורום עבמ"ים וחייזרים וראיתי שיש שם מטומומטים ברמות אז פרשתי ואז הגעתי לכאן ~סוף~ נ.ב:חדש

המהמהמ.../images/Emo60.gif

יש שיר שאני מאוד אוהבת שנקרא Lemon Tree, של להקה בשם Fool's Garden. או לפחות פעם ממש ממש אהבתי. אבל גם עכשיו הוא נחמד ביותר
טוב, בכל מקרה, אני פשוט נוטה להיות מפגרת מדי פעם, אז הוספתי את ה-foolish, וזהו. הכינוי הקודם שלי היה hakuna5, כי אחד הכינויים שלי זה האקונה, סיפור ארוך שלי ושל חברה טובה שלי
בכל מקרה, הכוונה הייתה להאקונה מהאקונה מטטה ב'מלך האריות'
|סחפירה|

יווולי

New member
ממממ שלי..

קוראים לי יוליה וכמה חברות שלי קוראות לי יולי...יולי היה תפוס אז כתבתי יווולי...

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifהרבה זמן לא הייתי פה... D:

אבל היי, חזרתי. והוספתי את הפורום למועדפים ככה שאני לא אפספס אותו
מחר יש לי יומולדת, ביי דה וואי. אה, כן, הכינוי שלי. מממ, גברת פלפלת XD אני דומה לה
שתינו קטנות כאלה חחח רק שלי אין כפית קסמים
חשבתי להחליף אבל היו לי 5 כינויים עד עכשיו ושאני מחליפה כינוי מתעצבנים עליי :OO אז אני לא. ^^

למעלה