שרשור לבוש שנה חדשה

הטוניקה ממש יפה, קראתי בבלוג שלך

שזה הפריט היחיד שיש לך של קסטרו. לי יש קצת יותר, אני חושבת שאפשר למצוא שם בגדים ממש אחלה. בעיקר בייסיק אבל הם עונים על הצרכים שלי בפריטים בסיסיים לעיתים קרובות. למשל קניתי לאחרונה ז'קט שחור ליומיום, ג'ינסים, גופיות ספגטי בכל מיני צבעים.

אני לא אוהבת את הקו הכללי שלהם

הפריטים שלהם משמ נחמדים ואנ ימשמ לא נגד, אבל מצד שני באותו הכסף אנ ייכולה לקנות בגדים במנגו שזו רשת שאני הרבהיותר מתחברת לערכים ולקו העיצובי הכולל שלה ושם אני קונה ג'ינסים וגם בייסיק וגם מעילים והכל. לכן היא תוספסת את המקום של קסטרו אצלי.

שאפולי

New member
סתם יקרים לעומת האיכות

אני אישית גם לא מוצאת שם מידה 36 גדול עליי וטהרבה פעמים הגזרות שלהם לא מתאימות לי מה שכן יש שינוי גדול מסניף לסניף נניח בעזריאלי תמיד יוצאות לי העניים ואני מכריחה את עצמי לא להיכנס בכל שאר הסניפים- הרבה פחות

yael800

New member
גם אני אף פעם לא מוצאת בקסטרו כלום

בעיקר בגלל שהכל גדול עליי.. איפה את מוצאת מידות קטנות? יש רשתות או חנויות שאת יכולה להמליץ לי עלייהן?

שאפולי

New member
בטח!

באי אני אספר לך מה קרה לי השבוע: |זהירות חפירה| אני כבר מלא זמן מתה לסקיני אפור- כעיקרון אני לאהולכת עם סקיני ואני גם חושבת ש90% מהבנות שכן לא צריכות ללכת- אבל זה כבר סיפור אחר... מצד שני- את הסקיני הכי נוח להכניס למכנסיים ולכן רציתי אפור אחד- אני מחפשת כבר אולי שנתיים וחצי... בגלל שאני לא אוהבת איך שזה נראה עליי קשה לי לקנות... השבוע הלכתי לאיזה חנות מדתתי כרגיל ה26 ענק לי גם ה25 פתאום המוכרת מביאה לי 2 גנסים מזה יפים- אומרת לי תמדדי, לא שמתי לב מה היא הביאה ומדדתי האחד היה קצת קטן ומוזר השני היה סרקיני אפור מהמם! שיושב עליי מהמם!!! מה גיליתי? שהוא מידה 18:O של ילדים!!!! ה16 היה לי די קטן וה18 היה בול! כאילו הוא היה יפה בלי קשר לנעליים בתוך\מחוץ הנעל הוא היה יפה איך שהוא... אז המלצה לי ראשונה- היום הילדות מתלבשות כמו נשים ולכן ניתן למצוא דגמים מהממים בחנויות ילדים- זארה קידס, וכו''' שנית- יש חנויות עם מידות קטנות, לדוגמה לזארה יש דגמים מסויימים שה34 טוב לי.. יש את גריפ- אם כי זהירות- הגינסים שלהם מתרחבים רצח אז אם את קונה תנסי לקנות את ההכי מתופרים (כאלה שיש להם תפרים בברכים וזה) יש את לוצי! מידות קטנות! הבעיה -נגמר מהר...וחרא שירות:-\ אהמ- יש את EXIT שזאת רשת אבל לא יודעת איפה יש חוץ מהקניות הגדול בפתח תקווה... מקווה שעזרתי?...

yael800

New member
איזה כייף לך שמצאת!!!

אז ככה, אני ניסיתי פעם אחת את זרה KIDS, מידה 16 ישבה עליי בול!, הבעיה שהם היו לי קצרים באיזה 4 ס"מ (ואני נמוכה - 1.60). EXIT אני מכירה, במיוחד את מכנסיים של אנטיגו שהם הברירת מחדל שלי כרגע, היחידים שעוד איכשהו יושבים יפה. לצערי היחידים שבאמת היו יושבים עליי בסדר (מידה 23 או XY), הם ג'ינסים של RED ZED שפשטו עכשיו רגל. הבעיה של גריפ לדעתי היא שהג'ינסים אמנם קטנים אבל הכיסים מאחורה ממש גדולים, זה לא יפה לדעתי והם עושים ככה את כל המכנסיים שלהם, לא מבינה למה. לוצ'י לא ניסיתי. אני אנסה ואם יש עוד רשת של ילדים שיש להם בגדים יפים, אשמח לשמוע.

שאפולי

New member
יאי אז את יותר קטנה ממני

23?! אני 24 וחצי בכיף- אין לי בעיה אבל עובדה שמשו בגינסים- בייחוד בסקיני בעייתי לי במידות של נשים.. לא יודעת יש לי רגליים דקות אבל טוסיק עזול יחסית למידה שלי
<תודה לאל
> אהמ... 23. הרגת אותי עכשיו. רד זד פשטו רגל????????????????בואנה יש לי בארון איזה 3 גינסים |+מכנס שחור+מכנס לבן שלהם מלפני עשור אולי ואני מזה חרשתי עליהם בזמנו- אחלה גינסים- הם טובים לך כי יש בהם לייקרה- מה שמזכיר לי: ניסית את הגינסים של פיוטה? פוקס קידס? אינטיגו טובים לך? איך יכול להיות<? ראיתי כמה דגמים מהממים של אינדיגווהמידות היו ענקיות!!! איזה מידה את לובשת אינדיגו?

yael800

New member
מממ

אינדיגו אני הכי קטן שלהם, למרות שעכשיו המידות הקטנות שלהן הפחו להיות יותר גדולות.. אבל אחת ל, יש להם דגם קטן ואז הוא XXY או 23, משהו כזה. ברד זאד הייתי Y שזה הכי קטן שלהם אבל ה Y היה באמת קטן. פיוטה גם בסדר, הם שיפרו את הדגמים שלהם עכשיו, אני באמת צריכה לנסות. ד"א, ניסית ב 24/7? יש להם מידות קטנות באמת, הם היחידים כרגע שעוד בסדר יחסית, למרות שגם לא כל הדגמים שלהם יפים ויושבים טוב. מבחינת גיזרה, היא לרוב בינונית, לא נמוכה וגם לא גבוהה מאוד. וחבל כי ממש בא לי על ג'ינס אחד בגיזרה גבוההה (מה שלאנטיגו ולפיוטה ממש אין חח).

שאפולי

New member
תנסי בפוקס..

יש לי גינס בגזרה גבוהה מאוד של פוקס אבל מלפני איזה 8 שנים
הוא 24 ויש בו לייקרה אז הוא יושב סבבה (בניגוד לרוב הגינסים שלהם) לא יודעת אם תמצאי שם עכשיו... 24\7 לא ניסיתי כי אין באזור שלי איפה יש חנויות שלהם? אגב זה נכון מה שאמרת על הגזרות של גריפ רציתי להגיד לך קודם מה הקטע שלהם עם הכיסים המאוד מנמוכים שעושים מראה של תחת שטוח???:\

yael800

New member
כן הא

אני לא מבינה את הקטע של גריפ, הכי יפה זה כיסים קטנים קלסיים כאלה.. 24/7 יש בקניון המון סניפים, אא"ט את גרה על יד אשדוד, יש בקניון סיטי אשדוד, הנה האתר, יש תאב כזה מצד ימין "סניפים" http://www.twentyfourseven.co.il/ אתר דיי מעצבן אני חייבת לציין חח

yael800

New member
כן

זה מסוג החנויות שככל שתשהי שם יותר ככה תמצאי יותר.. בגדים באיכות טובה והיתרון - המידות הקטנות.

yael800

New member
../images/Emo207.gifוגם בקשר לאופנה עכשיו של החולצות

אני לא מבינה מה זה, היום הסתובבתי עם חברה שלי, ובכל חנות (לא רק היום כמובן ראיתי אותן) היו את החולצות הגדולות והנופלות האלו. אתן אוהבות את הסיגנון? זה ממש ניראה שק, אני לא מבינה מה מחמיא בהן.

שאפולי

New member
אני לא בטוחה לאיזה את מתכונת

אני יודעת שהיום כולן הולכות עם טייצים וטוניקות- את מדברת על זה? אני מה שהכי מעצבן אותי אופנתית כרגע? זה החולצות+קרדיגני סבתא שהולכות עכשיו כאילו דוגמניות מטר 90 בחול הולכות איתן אז כל ילדה בת 6 פה לבושה בהן וזה כ"כ לא מחמיא להן, לא לגיל ולרוב <הישראלית הממוצעת נמוכה> גם לא לגוף...

yael800

New member
אני מדברת על החולצות

האלה שהולכים איתן עם כתף אחת חסופה, שרוולים קצת קצת נוטה לעטלף באיזור שמתחת לכתף, חלק פתוחות יותר בגב. אם את מכירה את החנות EXIT ודומייה, בטוח יוצא לך ליראות אותן, הן השתלטו חח. גם הטוניקות ברובן רחבות כאלה, לא יודעת, זה ממש לא מחמיא לי, ניראה כמו שק.

שאפולי

New member
אה אה אה בטח מכירה

דוקא הן השתלטו מזמן עכשיו אני כבר בקושי רואה אותן.... קניתי אחת כזאת פעם מזברה בגלל שהצבע שלה היה מזה מיוחד והיו לי בראש שילובים פיגוזיים- ממש לא
היום אני בעיקר איתה כשאנ מסתובבת במושב או פיגמה
אני רזה ויש לי ציצי אז זה לא יושב לא לכאן ולא לכאן צריך להיות לדעצי עם חזה יחסית קטן וגב ארוך ולא רזה מידי... לא יודעת לך זה בטח לא יחמיא מהמידות שדלך- את פצפונת!!! את יותר קטנה ממני:O

קניתי סקיני אפור ממנגו מהמם

וגם אני לא חושבת שסקיני מחמיא בד"כ וממש נמנעת ממנו אבל גם לי התחשק כי זה יפה עם מגפיים ובכ"ז... אז מצאתי באפור במנגו, אמנם לא סקיני סקיניאלא יותר straight leg והוא יושב ממש יפה. אני לקחתי מדיום אז אולי אם תנסי סמול לא יהיה גדול עלייך... אני יודעת שהמידות של מנגו קטנות בד"כ...

שאפולי

New member
S של מנוגו לרוב גדול עליי

תלוי בגזרות יש לי מכנס אפור מחויט אקסטרא סמול משם אבל מזממממממממממממממממממממממממממממן בכולופן אני כבר מצאתי:)

למעלה