חולצה ארוכה בשרוולים,אפורה עם שרוולים לבן ופסים ירוק.[פוקס] היינס שחור עם כיווץ למטה אולסטאר שחורות עם שרוכים שחורים צעיף סרוג שמן כזה שחור גופיה לבנה מתחת לחולצה בשביל האורך עגילי סמיילי שרשרת קבועה צמידים קבועים ביי [:
טייץ אפור-שחור וארוך מבד, מאיזו מעצבת שקר כלשהי P: חח סתם הוא באמת אחד האיכותיים מגפיים חומות כהות עם קיווצ'וצ'ים, טו גו (אפור וחום נשמע לא כזה מתאים אבל זה השתלב ממש יפה) חזיה רגילה סריג קצר לבן מזארה מעל- ז'קט ג'ינס כהה מקלווין קליין והתיק הכי חרוש EVER, מהטי מרקט לפני שנה וללהקה טישרט קצרה ירוקה כהה מפול&בר עם ציור של אנשים מתנשקים בשחור אותו טייץ אותם מגפיים וסווצ'רט אפור דק
חולצה קצרה סריג מעל זה סווצ'ר בי"ס כחולה ג'ינס חדש וחמוד [למרות שהוא עם גזרה ישרה..אני מתחילה לאהוב אותו] חגורה שחורה מגפיים ושיער מגניב הוא אשכרה הסתדר היום בבוקר
תחתונים ירוקים עם דברים מיקי מאוסים, ממש מגניבים חזיה אדומה יפהפיה גרביים שחורים עד הברכיים גופית סבא לבנה צמודה דגמ"ח אפור כזה, יושב יפה סוודר חום-חרדל-יפה כזה מגפיים חומים עם ציורים מושלמים בבז' לק צהוב קוקו זהו.
ד"ר מרטינס שחורות-סגולות כאלה. סקיני שחור מזארה. חולצה ביצפר אפורה. סריג אפור מזארה. וסט עם פסים של שחור-כסוף כזה. מעיל שחור ארוך מגולף. משקפי ראייה, שיער פזור ולאקוסט אסנשיאל לגבר.
לבי"ס ואז לאסף (בכלל לא ראו אותי לבושה ככה כמעט כי אז החלפתי לבגדים של העבודה
) גרביונים מנומרים דהויים יחסית שורטס סאטן ורוד בייסיק שחורה ארוכה בלמטה סריג צמות שחור ארוך בלמטה יפהההההה סוודר סבתא סרוג אפור עם כפתורים שחורים גדולים פומה ורודות משקפ"ש אוברסייזד לבנות יצא ליגה.
לשושנה האוס: אדידס לבנות גרביים ורודות עם מעויינים ירוקים (זה מגניב כאילו) מכנס טרנינג עם גומי בקצה בצבע ירוק זית אפרפר גופית סבא לבנה ארוכה קפוצ'ון ירוק-בהיר-אבל-לא-מדי מגניב עם מחשוף עמוק שכזה צעיף סגול חציל בערך מעיל ורוד צועקקק תיק ירוק עם פס לבן של פומה זה ססגוני מגניב :]
טייץ שחור אולסטאר שחורות גרביים מגבת כאלה ירוק ורוד תחתון שחור חזיה לבנה טופ לבן גופיה ורודה של מיני מאוס חחח מעליה טוניקה כזאת ארוכה בשרוולים ומחשוף V גם מקדימה וגם מאחורה בפסים אפור ככה ואפור בהיר מעל מעיל שחור חמוד קוקו גבוה ופוני מוזר משקפי שמש סינוסיטיס עצבני.
אוף הלכתי ואני צריכה לחזור שוב שיער פזור סריג עם 3 כפתורים בחזית ומחשוף יפה בצבע אפור כהה מפול אנד בר שרשרת לב די גדול בצבע כסף שחור עם אבני חן מקדימה מדיווה חזייה לבנה ג'ינס בויפרנד כהה מדיזל (יד שנייה) חגורת ניטים 2 שורות סתם גרביים מגפי פלטפורמה שחורים ישנים טיכו שעון שחור