שרשור לבוש!

s h a r o n 7

New member
בצפר ועוד מעט לישב"צ../images/Emo126.gif

סקיני ג'ינס אפור בייסיק לבנה סווצ'רט היינס ירוק זית אולסטאר לבנות 2 טבעות קבועות 3 צמידים קבועים עגילים מדהייייימים ירוק-בקבוק סטיין מיכלנגרין מייקאפ, סומק, עיפרוןשחור חיייייוך !
סתם יום טוב כזה .. קראת ?

Mardy Bum

New member
גוד שאבס

עכשיו סתם.. חזרתי מבי"ס לא מזמן אבל אתמול יצא יפה! ואני עוד הטיפוס הצנוע בדרך כללP: (יה רייט). בכל מקרה: שמלה מדהימה מH&M מבד סריג כזה, מחוררת כולה עם שרוולים מגניבים גרביונים חצישקופים תכלת שרשרת כסופה דקה (שהייתה סתם, בקושי ראו) ועוד שרשרת ארוכה עם תליון בצורת טיפה, מטופשופ פלאט'ס לכה שחורות שאנל 2.55 שחור אהובי שיער מושלם (;[) מה אתן אומרות?

THE ronch

New member
חמוד ביותר!

הייתי מקצרת את השמלה בכמה אינצ'ים טובים
מאיפה הפלאטס?

ביתביתביתבית

סוויטשירט בית ספר [נו מה, זה אחלה בגד לבית
] שהיה פעם לבן ועכשיו ורוד
גופיה חמודה כזו צבעונית עם מיקי וכאלה:] מכנס ברך כחול עם פס בצד תחתונים בצבע לבן עם ציור מאחורה ופס ורוד למעלה[?] גרביים פרוותיות כאלה בצבע תכלת
שיער בקוקו מבולגן ומגניבי דווקא

little shorty

New member
אתמול למועדון :]

הג'ינס השחור והסקסי שלי טוניקה כזו צהובה מנצנצת עם כפתורים ענקיים וקשירה בגב מגפיים חומות שבקושי ראו חזיית סטרפלס שחורה שכל הזמן נפלה לי

Summer moved on

New member
טמטמ

לת"א. היינס סגול עם הגומי למטה. סריג חום V. [לא רואים אותו]. מעליו קפוצ'ון חום בהיר חלק מפוקס. נעליים של דיאדורה, עם הלשון הגדולה, בצבע בז'-חום. קוקו נמוך. איפור רגיל.

BetterGetOut

New member
ממש אהבתי!

אני סוג של סטוקרית שלךך גם בפורום אופנה..ואני חייבת לציין שממש אהבתי את ההופעה הזאת שלך תהני בסרט

RainbowL

New member
המגף פשוט משדרג את זה בכמה רמות :)

הוא מעלף, חבל שהמחיר שלו כזה גבוה... (עוקבת כן.. חח)

EVE Lights

New member
איזה מקסימות אתן!!! תודה!!! ../images/Emo23.gif

אגב בסוף הוספתי גם (כי ממש קפאתי מקור בגלל המחשוף הזה) צעיף ריבועים בגוונים כהים של חורף - בורדו, חום בהיר, חום כהה, לבן וכחול כהה. יצא ממש יפה

aYaLoLy

New member
אתמול בערב ../images/Emo71.gif

חצאית ירוקזית (כן, הצעירות שלי מאפשרת לי ללבוש את הצבע הזה בלי לקבל בחילה) חסריג ארוך שחור עם וי ומעליו מעיל דק ממש שחור ואלגנטי מגפיים מגניבות גרביים לבנות תחתונים לבנות עגילי פרפר טבעת שרשרת שקיבלתי ליומולדת עם תליון עגול מגניב כזה

MaddyD

New member
אתמול לדאדא

וואי הייתי באמת כוסית ממש.. כאילו יחסית לזה שלא חשפתי רגליים סקיני ג'ינס שחור מגפיים בלי עקב שחורות, הג'ינס בפנים גופיה כחולה ממש רחבה וגאוני מפוראבר 21. משהו באמת יפה בלי חזיה לא יודעת כל הפלג גוף העליון שלי היה נורא רזה שער פזור נראתי ממש טוב יאי

למעלה