שרשור לבוש

ומבט מהצד על המגפיים

רציתי ללבוש עם חולצה בסגול מתחת לשמלה אבל אין לי משהו בסגול פושטי שאפשר לשים מתחת...

שאפולי

New member
יפה סגול ואפור

אבל משו "מתאים מידי" לא יודעת לשים את האצבע גם לי יש את אותה בעיה השנה כי החורף קררררררר!!! יש לי שמלה מהממת והיא במראה חורפי גולף וכו אבל אין לה שרוולים ואני לא לובשת אותה כי לא בא לי בכלל על חולצה מתחת לא מוצאת מצשו שנראה טוב...

Fun Fair

New member
סגול ואפור שילוב נפלא...

אני מתה על השילוב של שמלות וסריגים ללא רלוולים בחורף.. זה נותן את האופציה ליצור מראות חדשים בכל פעם

שאפולי

New member
וואלה?

אני אנסה את זה פעם כאילו לא יודעת זה נראה לי לא שייך? והאמת שאם אני רואה מישי ככה ברחוב אני בד"כ חושבת שזה יפה...

Fun Fair

New member
הכיף הוא, שתמיד אפשר ליצור

שילובים חדשים. יש לי אפודת גולף ללא שרוולים בצבע שחור (בעצם, יש לי המון אפודות כאלה, אבל אותה אני פשוט אוהבת במיוחד
) ואני פשוט משלבת אותה עם הכל: עם מכנס שחור מחוייט וחולצה לבנה מתחת לעבודה, עם ג'ינס וחולצה ורדרדה ממתחת לחברות אחה"צ, עם חולצה שחורה מתחת כשבא לי משהו סופר סולידי עם חולצה מפוספסת מתחת כנ"ל לכל הטוניקות צמר ללא השרוולים... במיוחד אם מדובר על צבעים נייטרלים (שחור, אפור, שמנת), אני אוהבת לשלב עם איזה צבע מפתיע ממתחת..

שאפולי

New member
זהו

שהשמלה שלי לא נייטרלית או חלקה היא באפור וטורקיז שקטים כאלה

Fun Fair

New member
ומה רע?

את יכולה ללכת עם חולצות אפורות, שחרות, לבנות, טורקיזיות (אני אפילו הייתי אומרת ורוד בהיר מאוד, כמעט לבן. או סגול כהה מאוד.)

שאפולי

New member
לא לא

סגול כהה ושחור ממש לא יתאימו כאן אני הכי אם כבר הייתי הולכת עם אפורה בול בצבע אבל אין לי כזאת ול איודעת איפה לחפש או שמנת

זה לא חייב להיות אותו אפור

אני חושבת שאת יכולה גוון אחר של אפור. כמובן שצריך לראות בדיוק את השמלה אבל נראה לי שגוונים של אפור יכולים להתאים.

מה הבעיה?

שימי גרביונים בטורקיז, יהיה מעולה! בכלל, אני הגעתי למסקנה שהגרביונים הצבעוניים ממש משדרגים כל לבוש ואני משתמשת בהם הרבה. היום למשל לבשתי מכנס אלגנטי כזה קצר בגוונים של שחור ואפור, עם גרביונים סגולים, גופיה סגולה וחולצה אפורה עם מחשוף גדול שהגופייה מציצה מתחת. ומעיל שחור. ומגפיים אפורים. חבל שלא צילמתי...

שאפולי

New member
ממש ממש לא הבעיה הגרביונים

אם כי אם להןודות על האמת אין לי ממש צבעוניים הכי צעקנישיש לי זה סגול עם ההדפס מעויינים הקןאסי באפור ולבן כזה... הבעיה היא איך משלבים חולצה מתחת?..

זו גם לא בעיה

החולצה מתחת לא צריכה להיות משהן פנסי, הריי התשומת לב הולכת לשמלה. לי יש כל מיני חולצות פשוטות כאלה שאני יכולה לשים מתחת לבגדים כמו החולצה האפורה שפה בתמונה. לשמלה של אפור ותורכיז את יכולה חולצה לבנה, אפורה (את יכולה אגב אפור בטון אחד כהה יותר או בהיר יותר מהשמלה ואז זה כאילו צבע אחר אבל זה בעצם גוון אחר של אותו הצבע), שחורה, טורקיז...

שאפולי

New member
שחלור לבן וטורקיז לא ילך בעניי

אפורים ואולי שמנת בעיה שחולצות בייסיק אפורות אבל עם לייקרה שתיצמד מתחת לשמלחה אין לי משום מה לא הצלחתי לצוא:O

אוקיי, עכשיו שראיתי למה את מתכוונת

אז אני גם חושבת שלא יילך עם שחור מתחת. את חייבת עם זה אפור מתחת
אבל למה זה חייב להצמד? סתם חןולצה שלא תהיה ממש צמודה אני חושבת שיכול להיות.כל עוד היא לא תעשה לך מתחת לשמלה כל מיני קיפולים וכאלה אז למה גם השרוולים חייבים להיות צמודים?

שאפולי

New member
לדעתי רק אפור ילך

אולי שמנת אולי צריך לראות עם אקססוריז.. אהמ למה צמוד? בדיוק בגלל מה שאמרת שלא יעשה קיפולים וכו' ביחס לשרוולים הם בפרופורציה למידה של החולצה מן הסתם?...

התכוונתי ש:

אם יש חולצה שהיא לא צמודה ועדיין לא עושה קיפולים מתחת אז מן הסתם זה שהשרוול לא צמוד זה לא משנה. כלומר שחשוב לך שהחולצה תהיה צמודה רק בגלל המתחת של השמלה. תסתכלי שוב בתמונה שהעליתי עם השמלה האפורה. החולצה שם לא ממש צמודה והיא לא עשתה לי כפלים מתחת. אגב, קניתי אותה ב-TNT והיא עלתה לי 30 במקום 60. חיפשתי בכוונה משהו פשוט כזה למתחת

למעלה