שרשור לבוש

החצאית יפה

אבל לדעתיהיא קצת צמודה מדי. החולצה, לעומת זאת, לא יפה, מכבידה ולא מתאימה לחצאית. לחצאית כזאת מתאים משהו עדין שלא יהפוך את חלק הגוף העליון לכבד.

שאפולי

New member
וואו החצאית מדהימה!!!

לגבי החולצה אני חצויה בעיקר בגלל השרוולים שלה היא לא הולכת עם החצאית הכל עמוס.. אבל יש מצב שזה בגלל השרוול ככלל המפתח נותן טייוסט להופעה.. איזה חנות החצאית?

איזהשהי חנות מעצבים בשינקין

נקראת A+ דווקא בחנות התאימו לי את החולצה. התמונה עצמה היא פשוט מצולמת לא טוב ולכן זה יצא ככה אני חושבת. כעקרון מדדתי את זה גם עם חולצה אחרת, דיי פשוטה ולא "עמוסה" וזה היה נראה פחות טוב

Fun Fair

New member
אני דווקא חושבת

שאם הגרביונים היו כהים יותר (בצבע שחור או עופרת), הלוק היה "שלם יותר" ומתמזג נהדר עם החולצה.. אני כ"כ מקנה בבחורות כמוך, שיכולות ללבוש חולצה כזו ושאשכרה תראה עליהן טוב.
(עלי חולצה כזו תיראה כמו דולי פרטון אחרי ניתוח נוסף...
)

קודם כל, תודה רבה ../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif

התמונה היא מהחנות, ביום שקניתי את החצאית ומדדתי אותה. לכן הגרביונים לא קשורים... (וגם לא העגילים) בסוף לבשתי את אותו האאוטפיט אבל בלי גרביוונים בכלל ועם נעלי בובה בצבע סגול כהה, חציל כזה, ממש קרוב לשחור עם עגילים עדינים בסגול.

שאפולי

New member
אוקיי יש לי לא מהיום...

רואים בעיקר את המעיל אבל זה מה שחשוב לא?

n a t a 1

New member
../images/Emo13.gif חבל שאין לי זמן להצטלם

יצא לי לראות את שמיים עושה תמונות בהרצליה אולי אני אבוא לאיזה בוק יום אחד

שאפולי

New member
חחחחחחחח

מז"א אין לך זמן? כאילו ז לוקח שניה.. לי היה סרט אחר- הייתי ממש ממש מתעצלת להצטלם ואז להעביר את התמונות ולהקטין אותן וכו' אבל אני משתדלת

n a t a 1

New member
מהפלאפון זה סיפור

אחר כך להעביר את התמונות למחשב להקטין אותם לעלות
ואחר כך גם לצנזר את הפנים ...
אבל אני אשתדל לעלות יום אחד...

למעלה