~~<שרשור לבוש!>~~

Aussie Girl

New member

ראיתי את השמלה הזאת לא פעם על בנות בפורומי אופנה פה ואני הכי אוהבת איך שאת לובשת אותה! דרך אגב, מה האורך של הפטיקואט שלך? קניתי "20 אבל התאכזבתי טיפה כי זה היה יותר ארוך ממה שתיארתי לעצמי וארוך מידי לרוב הדברים בארון שלי.

innocence

New member
יש לי כמה פטיקואטים, למען האמת..

ואל לנו לשכוח שאני יחסית גבוהה (170 ס"מ). הפטיקואט בתמונה הזו הוא הכי פחות נפוח שלי והכי יומיומי והוא בערך 40 ס"מ, אולי 45... לא לגמרי בטוחה. הוא קצר מדי לרוב הדברים שלי, אבל יש לו את היתרונות שלו:) ותודה רבה! זה ממש כיף לשמוע:))

innocence

New member
ליציאה עם חברים

כן, החצאית קצרה, אבל הגרביונים סופר אטומים+פליז בפנים, אז לא הרגשתי לא בנוח P:

Aussie Girl

New member
רגע, זו לא שמלה?

בכל מקרה, זה ממש מקסים! הדבר היחיד שאני לא מתחברת עליו זה הצעיף, חוץ מזה פשוט מושלם! לי דווקא לא נראה כזה קצר. יש לך רגליים ארוכות ומהממות ומזל שכך כי קשה למצוא גם מידה קטנה וגם אורך מספק בחצאיות\שמלות.

innocence

New member
לא, זו טוניקה, חולצת בסיס וחצאית.

אני דווקא אוהבת את הצבעוניות שהצעיף מכניס. וגם יש מחשוף גדול מדי בשביל חורף;) תודה!

innocence

New member
לא ממש מיוחד...

אבל אני מאוד אוהבת את המכנסיים האלו ולצערי בתמונה זה לא עובר כמה הם מחוייטים ויפים. והשוס הגדול - 30 שקלים! וגם הסוודר הזה שיש לו מראה קצת פאנקי, ואני אוהבת.

innocence

New member
והיום, עם הנעליים החדשות והמהממות שלי!

אני מאוהבת בהן *_* אני יודעת שזה בטח לא כוס התה של הרבה אנשים, אבל אני סופר מרוצה מהן והן יפיפיות לדעתי.

innocence

New member
גם לי לא חסר,

אז מה P: זה היה גילטי פטיש שלי ורק לאחרונה הזמנתי אותן בעקבות המבצע של המשלוחים מבודיליין שהפכו את הקנייה להרבה יותר משתלמת.

innocence

New member
באופן מפליא די נוחות.

הרצועות נופלות די הרבה, ואז זה לא מחזיק את הרגל כל כך טוב, אבל מי שנועלת נעלי סירה ביום יום לא אמורה להרגיש בהבדל. ויש גם עוד דגמים של הנעליים שלהן יש רצועות על הקרסול וכאלו, אז זה מבטל את החיסרון של אלו.

הסתכלתי

-שוב- באתר באמת יש שם דגם שנראה יותר נוח.. אבל ממילא אין במידה שלי ואין לי כסף מהזה בא לי על 2 חצאיות כדי להרחיב שתיים אחרות שכבר יש לי ._. Fail

יש לי נעליים שלהם

אני מידה 26.5 ויש לי 2 זוגות במידה 27 והן ענקיות עליי <__< פשוט את הדגם ההוא עם הרצועה נגמר במידה הזו. P:

innocence

New member
כי יש להם נעליים שבאמת גדולות.

יש לי 3 דגמים שונים שלהם וכל דגם במידה אחרת (המגפיים במידה 24, הנעליים השטוחות 24.5 והRHS במידה 25)

innocence

New member
ובתמונה של הנעליים מהצד

מאתמול, אל תשימו לב לגרביים מתחת P:

למעלה