לביבות קישואים
לביבות קישואים חשוב מאוד מאוד לסחוט היטב את הקישואים והבצל המגוררים. על הסחיטה הזאת יקום וייפול דבר. חומרים: 4-3 קישואים יפים 1 בצל בינוני 1 שן שום 1 ביצה 3-2 כפות קמח או פירורי לחם מלח פלפל שחור גרוס מעט שמן לטיגון אופן ההכנה: 1. מגררים את הקישואים ואת הבצל במגררת דקה. מניחים במסננת ומעמידים כ 30 דקות. סוחטים היטב. 2. מעבירים לקערה ומוסיפים שום מעוך, ביצה, מלח ופלפל, ומערבבים. מוסיפים קמח או פירורי לחם לפי הצורך (כ2- כפות) ומערבבים. 3. מחממים מעט שמן (פחות מחצי ס"מ) ויוצקים לתוכו כפות מלאות מהתערובת. משטחים מעט ומטגנים עד שהלביבות מזהיבות. הופכים לצד השני וממשיכים לטגן. מספיגים במגבות נייר ומגישים. מקור המתכון: ?
לביבות קישואים חשוב מאוד מאוד לסחוט היטב את הקישואים והבצל המגוררים. על הסחיטה הזאת יקום וייפול דבר. חומרים: 4-3 קישואים יפים 1 בצל בינוני 1 שן שום 1 ביצה 3-2 כפות קמח או פירורי לחם מלח פלפל שחור גרוס מעט שמן לטיגון אופן ההכנה: 1. מגררים את הקישואים ואת הבצל במגררת דקה. מניחים במסננת ומעמידים כ 30 דקות. סוחטים היטב. 2. מעבירים לקערה ומוסיפים שום מעוך, ביצה, מלח ופלפל, ומערבבים. מוסיפים קמח או פירורי לחם לפי הצורך (כ2- כפות) ומערבבים. 3. מחממים מעט שמן (פחות מחצי ס"מ) ויוצקים לתוכו כפות מלאות מהתערובת. משטחים מעט ומטגנים עד שהלביבות מזהיבות. הופכים לצד השני וממשיכים לטגן. מספיגים במגבות נייר ומגישים. מקור המתכון: ?