שרשור ליוםםםם ראשון :)

צהריים טובים!=]../images/Emo41.gif

היה מזה סבבי..כמה רוחותתת וגששםםם בבוקר ירד הרבה והפסיק והיה מלאא רוח כמעט עפתי..חחחח..ולא היה לנו היום עם המורה למדעים שהיא גם לפיזיקה את השתחררנו במקום פיזיקה אבל במדעים הביאו לנו את המנהלת של האשכול קוראים לה מרינה והיא לימדה אותנו היא כלכך מטומטמת...ואני וידיד שלי וחברה שלי כל השיעור צוחקים..והיא כלכך מטומטמת עכשיו היא נתקעה איזה פעמיים עם המבט עליי ואני כולי מתה להתפוצץ מצחוק כי ישלה מבטא מצחיקק היא הרגה אותי איך שהיא אמרה קרום בררני ואני התחלתי לצחוקק התגלגלתי שמה כמעטטט והיה כזה צחוקים..חחחח..וחברה שלי עבדה על ידיד שלנו שיש לאמא שלה יומולדת עכשיו אמא שלה נמוכה אז הוא אמרה לה שיהיה לה עד מטר ועשרים ואנחנו צוחקים והמורה הזאתי כלכך מפגרת..חחחח..היא עושה למה אוכלים שוקולד?אז אמרתי לה כי זה עושה אנרגיה אז היא אמרה לא זה פותח את החשיבה ונותן אנרגיה משו כזה איזה דפוקה וזה מה שאני אמרתי..חחחחחחחח.. והיה המון צחוקים היום..חחחחח..בדרך חזרה היה ממש ממש רוח שירדנו מהאוטובוס אז אמרתי מזה עוד דקה אני עפהה פה ואחרי זה בעליה כמעט עפתי זה היה מזה מפחיד:O:O בקיצר היה סבבה של יום..מחר תגבור בפיזיקה..חחח..=]ושבוע הבא מבחן במתמטיקה..:/ויש עומס השבוע אני לא יהיה כלכך הרבה..אני ישתדל.. זיווש חיימשליי אוהבתותך שמעתי בבוקר כי הפלאפון היה בטעינה תודה חיימשליי אוהבתותך כלכך את לאדעת כמההה נשמה שליי ותתחברי לאייסי או למסן אם זה יעבוד לך אוהבתותך נשמתיייי:) מיכלי שמחה שחזרת..=]התגעגעתי..=[וסורי שלא התקשרתי היה כלכך עומס..=[=[ שירו'ש שמחה שחזרת!:) הילוש תרגישי טוב נשמתיי דבריתיי אוהבת אותכם המוןן המוןןן..=] -שירק'י-

האא...ו..חחחחח../images/Emo41.gif

יש ילדה אחת בכיתה שלי חברה שלי מיכל אנחנו לא חברות ממש ממש אבל חברות מדברות וזה והיא קצת הרבה מלאה וישלה גם יומולדת אבל עברי נראלי לאדעת אז שרו לה יומולדת אז אמרתי כזה לידיד שלי טל טל שיהיה לה עד 120 ארוחות..חחחחחחח..ואמרתי גמלה אבל היא לקחה בצחוק..זה באמת היה בצחוק לא בכוונה להעליב..חחח..=]

צצהההרריייםםם:]]

מיכלל חזרההההה הגעגעתייייי
מחר יש לנוו יום שדהה!! אנחנו נוסעיםם לאפקק ליד פ"ת אני יודעתת איפה... שייר דברי'ייתתיי:]] יום שלישי בוחן "פתע" במתמטיקהה
היום המורה חלקהה מבחנייםם בתנ"ךך קבלתיי 82=-/ היה יכוול להיות יותתרר טוב.. הדס&זיו&יעל&שיר&מיכל>דברוו'יתיי יפפפוותתת ששששלללליייייי
אווהבתת'ותכםם מלאן!
+
+
פטריייי

einatit4

New member
../images/Emo187.gifהיייייייייייי!!../images/Emo3.gif

היום היה לי אחלה בחלה בבצפר.. אבל היה ממש ממש ממש ממש ממש קר
כי אנחנו לומדים במקום יחסית גבוה.. אז היה קפואאא והבית ספר שלנו הוא לא בניין אלא כיתות מפוזרות שעוברים ביניהן אז ישבתי הרבה בחוץ עם חברות שלי והיה מצחיק אבל קפואאאא היום אני נוסעת לקיבוץ שלי אגב, ביום שישי הייתי בקיבוץ וסתם דיברתי עם חברה שלי על אגם ופתאום היא אומרת לי שאחות שלה ראתה את אגם מלא פעמים כי החבר שלה גר שם והיא נמצאת שם [ברמת צבי] הרבה
איך התעצבנתי עליה שהיא לא אמרה לי קודם
מיייכיי איזה יופי שחזרת אני מחכה למגילה

einatit4

New member
../images/Emo187.gifחבר של אחות של חברה שלי../images/Emo3.gif

היא גדולה כבר

סיימתי ת'מבחן ביהושוע:]

וואי איזה יופי
. הלך בסדר גמור לבי עין הרע טפו טפו טפו *שאחרי זה אני לא פתאום אקבל 60:p* תכף משפטים

למעלה