שרשור ליוםםם ראשון

שרשור ליוםםם ראשון ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

חזרתייי מאילללללתתתת
היההה אללוףףף צלללתייי אבאא קנה לי ולאחי שנורקל וווסנפיריםם וצללנו עם הדגים וזה היה מזהה יפפההה!! היה שםם אחדד עצוםם
ממזה מפחיד עם שיניים כאללהה ודגיי חרבבבב ממפפחחיידיייםם ותוקיי וזברה ואבונפחה ועוד מלאןןןןןן היווו שםם אנשים רעים שגונבים אלמוגים וזה אסוררר
!!!!! דוד שלי המפגר הזה העיף עליי קיפוד יםם עםם הסנפיריםם שללוווו ואני מזה מפחדתת מזה!!!!!!! אייזה צצרחחהה דפפקתי
כולם מזה נבהלו
אחחרר כךךךךךך כבר מזה השתחררתי לא פחחדתיי מכלוםם כלוםםםם וכברר שחיתייי בלי סנפירים וקפצתי מהגשרררר(זה כזה גשר שמוביל מהחוףף לעמוקייםםםםםםם עמוקיםם) וממש לא רציתי לצאת עד שאבא שלי הכריח אותיי לצאת לשתות מייייםםםםם ולשים קרם הגנה (הוא רק חושב ששמתי) אאאאתםם לא יודעים איךך השתתזפפתיייייייייייייייייי!!! ניהיייתתיי כושייתתתתתת
טוב לא כושית אבללל לעומת מה שהייתיייייי
כלל הנסיעההה אחיייי מזה חפררררררררררר ללי ולדודים שלי ואניי כולייי "שתוק כבר" "אתה הכי חופר בארץ" הוא לא מפסיקקקק לדבר ולשירררר והוא חושב שהוא מצחיקק
כמעט העפתי לו כאפה כל הנזיעה אני והוא רבים
אתםםם לא יודעים איזה פחחדד כשבאנוו בבוקרררר נכנסנו לייםם ככההה בבב8 וחצצייי פתאום היה מזה בווםםם!! ממש חשבנוו היהה פייגווועעעעעעעעעע עד עכשיו אנחנו לא יודעים מה זה היה!!
לפני הפיצוץ החוף היה מפוצץ פתאום היה בוםם כולם ברחו משם ואז היה כייףף כי לא היוו הררבה ויכולנו לצלול בשקט עם האלמוגים והדגים
יצאנו ב4 וחצי הלכנו לדודים שלי ומהם יצאנו ב5 לכיוון אילת היינו באילת כבר ב8 בבוקר
עוד מעטט תמוונוות
עשיתי בווקק אבל לא ייצאא יאפפה
ואיייי ישנתייי רקק שעה וחחציי בבלילהה
שקמתתיי הרגשתי כאילו ישנתי רק 5 ד'ק!! קיצר חפרתי
מי שקראאא תודהה
עפתתיי אבא קורא לי בבהה ביי
צצום קלל לכולם וגמר חתימה טובה!!

לילהההה../images/Emo29.gif

היה בר מצוה לשני ילדים מהשיכבה
היא שולטט!!!
חזרתי הרבה יותר מוקדם
ספירוש המלכה אצליי

לילה טובבבבב!!!=]../images/Emo41.gif

אני מזה עייפהה...מחר אני צריכה לקום ללמוד למבחן במתמטיקה..:/אבל נסתדר נעבור אתזה..חחחחח... אני ממש קופאת מקור פההה התחלתי קודם לרעוד מרוב קוררר..אבל לא באלי להנמיך שלא יהיה לי חם..חחחחח..תכף אני אלך להתכסות...ולישון..=] זיווש אהובתי דבריתי מחר נשמה שליי אוהבתותך מלאא דבריתי מחר מאמי שליי מתעליייךך מוואהההה..=] לילה מקסים לכולם!! אוהבתותכם מלאאאא...ושוב סליחה אם פגעתי! -שירק'י-

לילהה...

היום סליחותתת :p הולכים לבית כנסת... אמממ.. סליחה מכולם... נראלי יש מלא אנשים שפגעתי.. אז סליחה ענקיתת אני ישתדל לדבר איתכם בפרטי... אבל בכל מקרה סליחה אם פגעתי..
סיוןןן אם את רוצה אנחנו בערב יום כיפור עושים סיבוב ויורדים לצומת... לפגוש את כולם.. מלא אמרו שהם הולכים.. כאילו כל גילה, קטמון, פת והשאר.. אז אם יש לך כוח ובא לך תבואי :p דברי איתי

שבוע טובבבבב!!../images/Emo204.gif

חח איזה מצחיק היה עם סבתא שלי בשבת:p אמממ היא כבר לא כל כך זוכרת דברים.. יש לה תחילה של הלציימר או איך שכותבים את זה... אממממממממממממממ אז בשולחן ערב יום שישייי:p אבא שלי נתן לה לשתות יין.. ואז היא אמרה : "פיייי אני שונאת את היין הזההההההההההההההה" ואז הוא נתן לה אחרי כמה שניות עוד פעם והיא עושה : "וואי זה יין שלך?, טעים מאוודדד" ואז שוב הוא נתן לללההה, הוא רצה לשכר אותה
חח איזה צחוקים היה בשולחן:p. ואז היא סיפרה שוווווווווווווווווווב *פעם עשירייתת* על זה שאחותי הייתה קטנה היא נשארה איתה בבית וההורים שלי הלכו לחתונהה בתל אבייבבב אז אבא שלי : "אממ זה היה בפ"ת אבל היית קרובה... אזור גוש דן.. יו נואו" וכולם צחקוו אבל זה מה זה לא היה יפפפההה:p היום ראיתי תא בנדוד שלי הבוביייי
הוא רץ אליי שהגעתייייי" הדהההההההההההההההה" כפרעליוו
סבתא שלי אמרה לי שהיא שאלה אותו: "מי אוהב אותך יותר ממניייי:)?" והוא אמר לה : "הדדייייי" כפרעליוו
והלכתי איתו לפארקקק ושיחקנו עם בנות דודות שלי הפיציות מטחת מאחורי הגב נוווווו אני לא יודעת איך קוראים לזההה:p שכולם עוצמים עיניים ואזמישו שם מאחורי מישו מטפחתתת ואז הוא רץ אחריו וצריך לתפוס אותותוו וההוא יושב לו במקוםם:p אז כולם עצמו עינייםםם כולל בנדוד שליי ואז פתאום הוא עושה : "קוקוווווווווווווווווווו"
מושלמוני שליי:p אממ זהו:), סליחה אם פגעתייי:] וצום קל ומועיל לכולם:).
הדס

למעלה