זיווש מתה על אגמוש
New member
שרשור ליוםםם ראשון ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif
חזרתייי מאילללללתתתת
היההה אללוףףף צלללתייי אבאא קנה לי ולאחי שנורקל וווסנפיריםם וצללנו עם הדגים וזה היה מזהה יפפההה!! היה שםם אחדד עצוםם
ממזה מפחיד עם שיניים כאללהה ודגיי חרבבבב ממפפחחיידיייםם ותוקיי וזברה ואבונפחה ועוד מלאןןןןןן היווו שםם אנשים רעים שגונבים אלמוגים וזה אסוררר
!!!!! דוד שלי המפגר הזה העיף עליי קיפוד יםם עםם הסנפיריםם שללוווו ואני מזה מפחדתת מזה!!!!!!! אייזה צצרחחהה דפפקתי
כולם מזה נבהלו
אחחרר כךךךךךך כבר מזה השתחררתי לא פחחדתיי מכלוםם כלוםםםם וכברר שחיתייי בלי סנפירים וקפצתי מהגשרררר(זה כזה גשר שמוביל מהחוףף לעמוקייםםםםםםם עמוקיםם) וממש לא רציתי לצאת עד שאבא שלי הכריח אותיי לצאת לשתות מייייםםםםם ולשים קרם הגנה (הוא רק חושב ששמתי) אאאאתםם לא יודעים איךך השתתזפפתיייייייייייייייייי!!! ניהיייתתיי כושייתתתתתת
טוב לא כושית אבללל לעומת מה שהייתיייייי
כלל הנסיעההה אחיייי מזה חפררררררררררר ללי ולדודים שלי ואניי כולייי "שתוק כבר" "אתה הכי חופר בארץ" הוא לא מפסיקקקק לדבר ולשירררר והוא חושב שהוא מצחיקק
כמעט העפתי לו כאפה כל הנזיעה אני והוא רבים
אתםםם לא יודעים איזה פחחדד כשבאנוו בבוקרררר נכנסנו לייםם ככההה בבב8 וחצצייי פתאום היה מזה בווםםם!! ממש חשבנוו היהה פייגווועעעעעעעעעע עד עכשיו אנחנו לא יודעים מה זה היה!!
לפני הפיצוץ החוף היה מפוצץ פתאום היה בוםם כולם ברחו משם ואז היה כייףף כי לא היוו הררבה ויכולנו לצלול בשקט עם האלמוגים והדגים
יצאנו ב4 וחצי הלכנו לדודים שלי ומהם יצאנו ב5 לכיוון אילת היינו באילת כבר ב8 בבוקר
עוד מעטט תמוונוות
עשיתי בווקק אבל לא ייצאא יאפפה
ואיייי ישנתייי רקק שעה וחחציי בבלילהה
שקמתתיי הרגשתי כאילו ישנתי רק 5 ד'ק!! קיצר חפרתי
מי שקראאא תודהה
עפתתיי אבא קורא לי בבהה ביי
צצום קלל לכולם וגמר חתימה טובה!!
חזרתייי מאילללללתתתת