גמניכנ"ל תודה רבה וגמלך ולכן
ה הדסי מתה על אגמי New member 1/10/06 #53 בוקררר\צהרייםם../images/Emo204.gif אמממ היי:] שתיתי מהבוקר רק שני כוסות מייםם:S אני עכשיו אוכלת צנישל וסוקסוק צום קל ומועיל כולםםם .
בוקררר\צהרייםם../images/Emo204.gif אמממ היי:] שתיתי מהבוקר רק שני כוסות מייםם:S אני עכשיו אוכלת צנישל וסוקסוק צום קל ומועיל כולםםם .
ה היללי 2 New member 1/10/06 #60 צהרים../images/Emo23.gif היום צווםם שונאאת צומוותתת שיהיה לכולם צום קל וסליחה אם פגעתי במישהוו.. אני בזמן האחרון בקושי בפורום כי יש לי מלא לעשות... אזז צום קל לכוולםםם מתה עלייככםם
צהרים../images/Emo23.gif היום צווםם שונאאת צומוותתת שיהיה לכולם צום קל וסליחה אם פגעתי במישהוו.. אני בזמן האחרון בקושי בפורום כי יש לי מלא לעשות... אזז צום קל לכוולםםם מתה עלייככםם
ש שיר חולה על אגמי New member 1/10/06 #62 אאמאאאאאאאאא../images/Emo10.gif צום קל לכולם!!! עוד חצי שעה ארוחהה אני מתה מרעבב כמה שתיתיי התחלתי לבכות עכשיו כי היו לי בחילות אל תישתו יותר מידיי!!!
אאמאאאאאאאאא../images/Emo10.gif צום קל לכולם!!! עוד חצי שעה ארוחהה אני מתה מרעבב כמה שתיתיי התחלתי לבכות עכשיו כי היו לי בחילות אל תישתו יותר מידיי!!!
ש שיר חולה על אגמי New member 1/10/06 #64 בתאבון לכולםםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif אני מתה רעבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב לא אכלתי מהבוקרר בתאבון לכולםםם!! וצום קל !
בתאבון לכולםםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif אני מתה רעבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב לא אכלתי מהבוקרר בתאבון לכולםםם!! וצום קל !
א אייללוש New member 1/10/06 #68 תאכלי מהררר../images/Emo12.gifוכל מי שלא צם שלא ישכח לחשוב עלי כשהוא אוכל
ש שיר חולה על אגמי New member 1/10/06 #69 וואיי כמה אכלתיי../images/Emo12.gif אני עומדת להקיאא נחתי מלא עכשיו ושתיתי וכולם חושבים שאני מבוהלת כלל שניה אומריםם וואי תיראה איל היא מבוהלת אמאאאא אני פוחדתת
וואיי כמה אכלתיי../images/Emo12.gif אני עומדת להקיאא נחתי מלא עכשיו ושתיתי וכולם חושבים שאני מבוהלת כלל שניה אומריםם וואי תיראה איל היא מבוהלת אמאאאא אני פוחדתת
ש שרון והגיים בויז New member 2/10/06 #70 חחח שיהיה גם לך צום קל .. חחח ...קראתי הכל .. איזה סיפור מצחיק...