שרשור ליום רביעי!!

שרשור ליום רביעי!!

כמה זמן לא פתחתי שרשור.... כמה דברים: 1. סליחה שפתחתי מוקדם מדי שרשור פשוט אף פעם אין לי הזדמנות. 2. שנינוש.. תרגישי טוב ותחזרי לכיתה מהר
3. תצביעו לאגם בטיאר... היא מקום 32!! http://www.tayar.co.il/pages/celebs/ 4.מאשה שיהיה לך מזל"ט 5.היה לי היום יום עמוס... מתה מעייפות!!! המשך שבוע נעים לכולם!!

לכבוד הילדים החדשים בפורום- הסברים!

לאחרונה יש בלאגן בפורום.. לכן הלחטתי להשים את כל חוקי הפורום פה(עשיתי את זה גם כי משעמם לי)... כל החדשים להיכנס ולקרוא!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1419&msgid=78672888 אלו הם חוקי הפורום.. ועכשיו שרשור האומנות.. טוב המחשב נתקע לי
... אני אביא את זה אח"כ או מחר!!

לילההההה../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

לא כתבתי כל היום עקב עומד מבחנים
היום היה במתמטיקהה היה כל כך קשה כל הבוחן בכיתיי מחר בגאוגרפיהה
אני מ2 וחצי חורשתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לא הלכתי לצופים:]] לא הלכתי למשצ"יפ:]] עשיתי רק הפסקה אחת לראות אמ"ל ואני לא מבינה כלוםםםםם כמה שאני חורשתת כאילו שלא פתחתי תספר בכלל
מה אכפת לי מזה יוואוו אז אני יכשל אני ניסיתי הכל.. סתם זה מעצבןן

חחח תודה כפרעליךך../images/Emo24.gif

אבל אני יודעת מה שאני אומרתת.... חחח זאת לא סתם הרגשהה:]] אתמול היה לי בדיוק ככה במתמטיקהה חרשתי כל היום
הרגשתי שאני לא מבינה תחומר ואני הולכת להיכשל
לא עשיתי כלום כמעט היוםם כל המבחן בכיתייי זה יקרה לי גם מחרר אני ידועת
תודה בכל אופן
יאלה זזתי לישון

חחחחחח בהצלחחחחהה../images/Emo110.gif

זאת שירר? נמממממממ שייירר תתכונני עם חברה [אבל ברצינות כי אני דעת מזה "להתכונן עם חברות"
] יהיה לשתיכן יותר קלל את תצליחייי אל תדאגיי אני מאמינה בבךך:]]

היללי 2

New member
אני בבית-בוקר טווב../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

היום החלטתי לקחת חופש מהבצפר.. אני לא יכולה עם העומס הזההה.. וזה גם יום קצר ומקצועות לא חשובים... אז זהו אני עפה לשופינג בעיר..
אוהבתתתת

כיף לכן.. ../images/Emo3.gif

אמא שלי לא מרשה לי לקחת ימיי חופשה מהבצפר.. רק אם אני חולה א=היא אורמת שחשוב להשקיע עכשיו כשאני בכיתה ח'...

צהררייייייםםםם../images/Emo42.gif

היה כלכך מצחיק היום בשיעור ערביתת
המבחן הלך לי גרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!
לא בכיתי הפאפקתי
חחח כל המבחן חברה שלי העתיקה ממני
ובסוף היא הלכה למורה וראתה שיש תופס של טור א' מלא והכל טעויות
היא אמרה לי "שיר את מקבלת נכשל... וגם אני"
וקיבלתי באנגלית 85 הציון השני הכי גבוהה
ילד אחד חרשן קיבל 92

למעלה