שרשור ליום רביעי!!

צהריים..:)../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום בבצפר..היה מזה צחוקים..חחחחח..מלא לא הגיעו אבל..:/ איזה מפגרת המורה שלי לספרות היא כלכך סתומה יאאללהה..חחחח..בשיעור דיברנו על משו לא ממש זוכרת ואז ילדה אחת אמרה כל אחד בבועה שלו ואז היא אמרה כן כל אחד בבועה משלו כל העולם בועה אז אמרתי לה נכון כל העולם בועה אחת ענקית והתחלנו לצחוק כי אמרתי אתזה כזה בצחוק..חחח..אז היא עושה לא ממש כל העולם בעצם הוא בועה אחת גדולה..מפגרת..:/ישלה פיצול..חחח נתנו פיצוץ שיעורים..ובבוחן בהיסטוריה אנחנו בסימן שאלה..והשבוע אני לא יהיה ממש אני צריכה לחרושש..הציונים צריכים לעלות..חחח..=] ואתמול הלכתי אחרי האורטודנט לדודים שלי..אבא שלי היה צריך לדבר עם דוד שלי והוא כבר ישן אז ירדנו למטה לדירה של 2 הבנים שלו..לכל אחד יש דירה למטה ולא הייתי שמה אפעם..זה היה פעם ראשונה שליי יאוו נכנסתי הייתיי בשוקק איזה ביתת מההממממםםםם עשוו לווו
איזה מטבח
ופלזמה
והכול כזה יפהההה
בלי עין הרע..בית פצצה עשו לו שמה וליד יש בית של אח שלו אבל בו לא הייתי היה נעול..אבל אצלו איזה בית מהמממםםם אבא שלו עשה לו למטה יאללה נכנסתי הייתי בשוקקק..לא הייתי מתנגדת לגור בדירה כזאת לבד כמוהו
בקיצר היה סבבה...חחחח..=] ואז חזרתי ב-10 ככה ופתאום היה טלפון בדודה שלי עושה לי שיר איפה אמא שלך?אמרתי לה עם דניאל בבצפר שלכם יש הרצאה ואז היא אמרה לי אני פה אצל השכנה באלך לארח לי לחברה אז הלכתי אליה לשכנה פה איזה צחוקים אנחנו רק צוחקות..חחחחח..היה מזה כייףף..עד שאמא שלי באה ואחותי ודיברנו קצת והיה ממש כייףף..חחחחח...היא הרגה אותי היינו לבד ורק התינוקת ישנה..אבל היה צחוקים..חחחחח..נשפכנו מצחוק על הרצפה...היה כיף..=] אני עפתי להכין אוכל ולישון ולחרושששש...:/ אוהבתותכםם המשך יום מקסים..:) זיווש אהובתי דבריתי אוהבתותך חיימשלייי מוואה הילוש דבריתי מאמיי לאב יוו מיקמיק אוהבתותך מלאאא..=] מאשוששש שליי מזל"ט אוהבתותךך..ברכה עודמט..:) -שירק'י-

היללי 2

New member
חזרתי מהעיר../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

קניתי מלא בגדיפ בפוקס אני רוצה גם נעליייםם
אחח כואב לי הראש....

צהריייםםם../images/Emo110.gif

חזרתי מהבצפררר.. חח היה יום ארוך ומתישש היה פסססדר:p מחר מבחן באזרחות.. יש מלאמלאמלאמלא חומר.. אני מזה מקווה שאני אצליח לזכור הכל.. טפו טפו טפוו.. ויאללההה אחרי מחר סופשבועע ברוך השם:) יומטוב

היללי 2

New member
אני רוצה להיתערב איתךך...>>>../images/Emo23.gif

שאת מקבלת במבחן הזה יוותרר מ90
סבבה??בואי ניתערב
כפרעליך...חכמה אחת בהצלחההההה

למעלה