שרשור ליום שבת

יופידוווווווו ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

אבאא שלי אממרר שהוואאא לווקח אותנו לכנוותתת איזה חמודי כפרעליו
חליי ויקיירר דברוווו אייתייייייייייי

einatit4

New member
אני גם צהההה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif יאאא איזה כיף לכ

לכםםם תהנוווו
אוף עם אמא שלי

hila846

New member
שבוע טובבב../images/Emo80.gif

היי
אני חוזרת עד סוף סוכותת כי אני אצל סבא וסבתא שליי
שבת עברה אחלהה:] ראיתי שהיה מפגש פורום והיא התבטל אז יש בסוף אחר או לע
וגם ראיתי שאגם מגיעה החוה"מ אפשר קצת פרטים
ערב טובבבב

hila846

New member
חח כפרעלייךךךךךךך../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

הכל אחלהה ב"הה גמאני געגעתי כ"כככככככככ את לא יודעת איך זה קשה להיות בלי מחשב כ"כ הרבה זמןןן אני חושבת שאני מתההההה תודה מאמייי
אוףף אני גרה קרוב למודיעין ודווקא עכשיו שאני לא בבית אז היא תהיה במודיעין:( באסהה טוב לא נוראא
שוב תודהה מואההההההההה

blue and pink

New member
הילה../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif

אממ הדס נתנה לך פרטים.. והתגעגתי
ראיתי שכתבת פעם שיש לך יומלדת החודש מתי

hila846

New member
אהה כןןןןןןן:)../images/Emo80.gif

תתחדשי על הכינויי:) יש לי ממומולדת בלועזי-24.10 ועיברי כ"ז תשריי
גמאנייי

KATYUHA

New member
אני הבן אדם הכי

מבואס בעולם הזה! יש מפגש מעריצים של רוני עים רוני ואני לא יכולה לבוא כי באותו היום יש לי הופעה במחול באותה שעה באותו יום ובגלל שכול הריקודים אני בשורה ראשונה אז המורה הכלבה הזאת לא רוצה לשחרר אותי,כבר בכיתי לה שלוש פעמים היא לא משחררת אותי אני יכולה לא לבוא אבל אם אני לא באה אז מעיפים אותי מהחוג ואני לא יכולה בלי לרקות אפילו יום... כבר יומיים אני שומעת רק שירי דיכאון{פעם ראשונה בחיים שלי שאני שומעת כול כך הרבה דיכאון} ואני שאני פטפט אני כבר שותקת ולא מדברת עים אף אחד יומייםאני כמעט ולא אוכלת לא מטיילת עים חברים כול היום אני מסתגרת בחדר ויושבת....טוב עכשיו לפחות אני יודעת מה זה חיים משעממים...

blue and pink

New member
כנסי|בלנוד|

אני גם הייתי ברשימה אבל ביטלו לי ת'מקום כי אמרתי מראש אני לא יכולה באותו יום,יש לי חוג ואני יודעת מראש שבימים האלה אני לא יכולה אז ישר אמרתי שאני לא יכולה להגיע אז ביטלו לי ת'כרטיס ונתנו למישהו אחר את לא צריכה להיות בדיכאון מי זה שאת לא יכולה להגיע למפגש מעירצים שלה אני אף פעם לא הלכתי לאף מפגש פגשתי אותה פעם 1 והייתי ב3 הופעות וישלי 7חתימות שלה.. ואני הולכת רק אם זה בחיפה ותמיד סיכוים כלושים[איך כותבים את זה?] שזה יהיה בחיפה כי ת"א זה המרכז וזה.. את לא צריכה לבכות ולשמוע שירי דיכאון אפשר לחשוב מה קרה התהפך העולם שיש מפגש יהיו עוד מפגשים השנה ואולי להם תוכלי להגיע . את צריכה להמשיך את החיים כרגיל יש מפגש את לא יכולה להגיע אליו עבר המשכנו הלאה את יודעת אם אני הייתי עושה ככה מכל מפגש שפספסתי הרבה לאן הייתי מגיעה. את צריכה להמשיך לעשות הכל כמו ביום רגיל. את לא צריכה להיות כזה בדיכאון את צריכה לאכול לדבר רגיל לעשות הכל רגיל תאמיני לי שאם לי היה חוג והיה ת'מפגש הייתי הולכת לחוג כי אני רוצה לרקוד שם וללמוד לרקוד אפשר לחשוב מה יש במפגש? חצי שעה היא שרה את כל הישרים שלה אחרי זה מצטלמים איתה אחרי זה תמיד יש שאלות שהפורום שואל. את לא הפסדת כלום גם לא משנים את הגלויה לי יש 7 גליות אותו דבר בול זה כבר משעממם אני לא נוסעת 4 שעות כדי לקחת פוסטרים של רוני מאיזה חור יש את החנויות בכל עיר ולמשל אני השגתי פוסטר יותר אמיתי מאשר ילדה שנסעה 4 שעות וקיבלה פוסטר לא טוב מקווה שעזרתי. *נשמעתי כמו פסכולגית*

KATYUHA

New member
אבל תקשיבי

אני חיכיתי לזה מלא זמן ואני מבואסת בגלל שהמורה המטומטמת הזאת לא הקשיבה לי בכלל למרות שבכיתי לה וזה מפגש שאני הכי רוצה לבוא עליו לא יודעת למה...תראי אני מוזרה כזאת מכול דבר כזה אבל הכי הרבה זמן שהייתי מבואסת עד עכשיו זה 10 דקות...ויכול ליהיות שאני מבואסת כול כך כי אני חולה על רוני...

למעלה