שרשור ליום שבת

שרשור ליום שבת../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

הכל חראאאאאאאאאא!!!!! הכלללל רבתי עם 4 חברות והלכתי בתחילת הפעולה בצופים!!!!!!!! השלמתי עם 3 אבל זה לא הקטע... כנראה שהפסדתי פעולה באמת חשובה
המדריכה שלנו החליטה שהיא עוזבת את הצופים
וזה לא רק זה... לא דאגו לנו למדריכה חדשה אנחנו צריכות להצטרף לקבוצה אחרת!!
אז אני עוזבת את הצופים!!! ויש לנו ת"ס(תרגילי סדר) ואני לא משתתפת ניראליי ממש הגזימו!!! זה לא תרגילי סדר של הצבא!!! מזה הלוח זמנים הזה? יש לי לימודים כאילו
כל יום תרגילי סדר החל מיום ראשון
ועוד זה יוצא לי ישר אחרי בצפר!!
ועוד זה פוגע לי בול בתאריכים של שלגיה וחברה שלי לא רוצה לבוא איתי
זה היום הכי חרא שהיה לי בחיים!!!!!

../images/Emo214.gif../images/Emo201.gif

אם זה היום הכי חרא, אז תתנחמי בזה שמכאן יכול להיות רק טוב יותר? ומחר יהיה טוב הרבה יותר? והשמש תזרח?
יש לי תחושה שיהיה טוב עם הצופים, אל תמהרי לעזוב...את הרי מאוד אוהבת את המקום הזה!
אני שונאת ימים שהכל שחור בהם, אבל צריך לזכור שהם עוברים בסוף...

שיר כנסי..

שיר.. נכון שרוב הדברים פה לא משהו אבל את תראי שהכל יסתדר.. כבר השלמת עם חברות שלך.. ובקשר לצופים תישארי שם ותגידי למדריכ/ה החדש/ה שלך שאת לא יכולה להגיע כל יום.. הם יבינו אותך!

גם אני בצופים,וגם לי היה ככה בהתחלה

אבל דיברתי איתם ואמרתי למדריכים שלי שאני לחוצה בדברים ושאני עסוקה.. תסבירי להם.. דברי איתם לא בזמן פעולה לפני או אחרי הם בטוח יבינו

שירוש 221

New member
חח מקווה שמחר היה יותר טוב כנסי

שירוש מקווה שמחר היה לך יום יותר טוב אגב ת''ס בצופים זה רק ביום שיש פעולה ולא כל יום אז אולי אצצלכם זה שונה טוב מקווה שהיה יותר טוב מחר ותסתדרי דברי איתי ביוש:)

Black Parade

New member
כאלו החיים.../images/Emo25.gif ../images/Emo168.gif

לכל אחד יש את הרגעים/הימים הקשים.
יהיה בסדר, אחרי הכל
.

../images/Emo201.gif אל תדאגי...

לכל אחד יש את הימים שלו. גם לי לא היה יום הכי טוב, כאילו, הערב. נכנסתי ממש לדיכאון ולא רציתי לדבר עם אף אחד ואפילו הלכתי לישון בעשר וחצי...XD אני כ"כ מבואסת עככשיו, והתקשרו אליי אתמול אולי 100 פעם [אנשים לא קולטים מה זה ל-א רוצה לדבר על זה] ועוד המשפחה שלי אמורה לבוא אלינו בערב וכ"ככככ אין לי כוח אליהם, שזה ברמות על, ועוד שעתיים הבטחתי לחברה שלי שאני אלך איתה להצגה אחת מהחוג שלה. אה, וכואב לי הראש בטירוף מכל מה שבכיתי אתמול. בזבזתי את כל היום שאני הכי אוהבת [שישי] בדיכאון ולכו תדעו איך יהיה השבוע שלי בכלל. בעיקרון בא לי למות. אז הנחמה הייחידה שאני יכולה להגיד לך עכשיו, זה שיש אנשים שמצבם יותר גרוע ממך. אבל.. מחר יום חדש. אם זה לא נכון, אז זה מה שאמרו לי, לפחות.

Black Parade

New member
סמכי עליי, זה נכון../images/Emo8.gif ../images/Emo168.gif

אתן תראו שתרגישו יותר טוב יום למחרת.

שירקי 1

New member
בוקר אור בוקר טוב..:)../images/Emo41.gif

ישלי מצברוח...חחח.. השבוע מסתבר שאני צריכה גמילת מחשב...אני לא ייכנס כמעט ולא פעם אחת ביום אולי בערב..והפעם זה רציני יש לחץ מטורףף כל יום משהו אחרר ואני לא יוכל להיכנס כנראה למרות שאני מאוד צ'ה!! אני כבר יודיע במוצ"ש על הכול ומתי אני יחזור וכו'... עפתי ללמוד...:// שבת שלום ונעימה לכולם!!:) זיווש חיימשליי דבריתי במסן אהובה שלי מתעלייך יפה שליי מוואה שירו'ש הכול יסתדר מאמי אל תדאגיי לאב יוו.. אוהבתותכם!!שבת שלום:) -שירק'י-

בווקררר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

וואיייי בקושי ישתיי אחותיי הפחדנית הזאת באה לישון איתי באמצע הלילההההההה ומזה לא נוח איתה היא כל שנייה זזה חחחחח עוד מעט הולכת לסבתא... וואחחר כך חברה באה אליי ללמוד למבחןן בלשון :/ ואחר כךךךך אולי הוללכתת לדודים שלייי לבקר את התינוק :):):):) באליי משקפיםםםםם אבל רק לקריאה :):)
ניראלי קיבלתי גרוע במבחן במתמטיקה אוופפפפ :/ רק ביום שני היא תגיד לי כמה קיבלתי... ניראלי אפילו מכשלתי לא היה זמןן לכלוםםםם :/ ודווקא תהוכחות הצלחתי ובפרבולות וכל החרא הזה לא הצלחתי הכל
יאללה עפתי לללמוד למבחן מחר בספרות אוהבתותכם

בוקר:]]]]]]

עוד שניה חברה באה אליי ואנחנו עפות ל צ ו פ י ם !# עעעעעעעעע
יאלה אני עפה אוהבתתתתתת
+
+
פפפטטטרררייי:]]

einatit4

New member
היי..

תקשיבו, אני עוזבת את הפורום.... אני כבר לא מרגישה הכי מעריצה של אגם אז אני לא ממש רואה טעם להיות פה, חשבתי על זה הרבה.. כל אחד עושה את השיקולים שלו אבל אני לא רואה סיבה לזה שאני אהיה פה ורק אכתוב בשרשורים היומיים או אנאערף.. הכרתי פה מלא ילדים מדהימים ובאמת היה לי כיף להיות בפורום הזה תקופה של חצי שנה.. אבל זהו.. בקשר למתנה, אני אשלח את הכסף אבל אני לא רוצה שתופיע תמונה שלי או דף שלי... אני ממש מצטערת.. אבל אני לא חושבת שאני צריכה להישאר פה ומעבר למה שכתבתי אין לי עוד מה להגיד חוץ מזה שאני אוהבת את כולכם
להת' ואני אנסה לשמור על קשר

עינתתתתתתתתתתתת??../images/Emo12.gif

את לא עוזבת!!!! בקשה על תעזבי!!!!!!!!!!!!!!!!!
אפילו אם הפסקת להעריץ אותה או משהו כזה זאת לא סיבה לעזוב!!! בכל אופן תישארי

מאשה

New member
עינתי שלי../images/Emo201.gif

אל תעזבי
לפחות תישארי בגלל האנשים פה
אני מכבדת את ההחלטה שלך אבל כדי שתחשבי שוב אחרי מפגש פורום, המפגש עם אגם והפורום בכנות. נתי אם את צריכה משהו אני פה בשבילך פה 26 שעות ביממה
מתעלייך
ודברי איתי

למעלה