שבוע טוב לכולם..כנסו בבקשה!!
../images/Emo41.gif
או.קיי זה הודעת פרידה שבועית מכם. השבוע זה רציני,הלחץ גובר וישלי מבחן במתמטיקה ביום רביעי שאני חייבת להגיע להישג טוב..ומבחן בהיסטוריה ביום שישי שגם בו אני צריכה הישג טוב. אני כל יום יושבת וחורשת למתמטיקה ויום שלישי אני עושה גם היסטוריה וגם מתמטיקה וזה כלכך קשה ביחד://כי שניהם מורכבים,שניהם מסובכים אבל צריך להתמודד. אני מתכננת לי כבר ת'שבוע הזה..מיום ליום יהיה לי קשה יותר,כי זה הרבה זה מסובך ומשגע אחרי כמה זמן אבל אסור לפרוש לרגע...היום ישבתי בסה"כ כמעט 6 וחצי 7 שעות ולמדתי חומר במתמטיקה ועשיתי את כל הצדדים כל הכיוונים שיכולים להיות של אותו החומר וכבר יצא לי מכל המקומות הדבר הזה...מה שלא הצלחתי המשכתי אבל עשיתי אחרים אבל השתגעתיי כבר 7 שעות לראות מספריייםםםם..כמעט בלי הפסקות!!!וזה היה שוויתרתי לעצמי וישבתי ללמוד ליד מחשב...חחחח.. השבוע ישלי את 2 המבחנים האלה...ושניהם קשים כמו שאמרתי...אז אני לא אוכל להיות פה. אני אכנס בצהריים להתעדכן וילך ללמוד..למרות שיהיה לי קשה מאוד שלא לקרוא פה כל שעה אני חייבת לעצמי את זה..ובערב אולי אני יכנס אם כבר ישאר לי כוח! במסן אני יהיה כמה שאני יוכל,תוכלו לשלוח לי הודעות אבל אם אני לא אענה אז מצטערת זה כי אני יודעת שאם אני יתחיל להיות במחשב זה לא ייגמר...אז אני ישתדל להיות בערב במחשב בסביבות 8 בכל יום..אבל לא מבטיחה,אני יעשה מאוד השתדלות וינסה להיות כמה שיותר. שבוע אחריי אני מקווה שלא יהיה לי קשה ומסובך...האא ובנוסף תקעו לנו מבדק בלשון ביום רביעי למרות שאני אוהבת
מאוד לשון כי המורה חמודה והכול וסבבה בשיעורים ואני מבינה כך שאינלי מה להתכונן! שבוע אחריי אני מקווה שלא יהיה כלכך עמוס...וישלי גם מדצים השבוע שכנראה אני אוותר ושיעור במתמטיקה יום שני ב"ה פעם ראשונה במתנ"ס...חחח..ועוד עקירה בנוסף לכל בקיצ שבוע עמוס..אני לא יהיה פה. אני יתגעגע מאוד לכולם,אני אוהבת אותכם מלאא!!! דברו איתי מידי פעם במסן..אני ישתדל להיות פעמיים לפחות השבוע לכתוב סימן שהכול טוב איתי..חחח.. שבוע טוב לכולם!
בהצלחה לכל הנבחנים והחלמה לחולים. -שירק'י-