שרשור ליום שבת!!

יעל 13

New member
../images/Emo41.gifצהרייםםםם../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

אני כזאת חמודה שזה מפתיע לפעמים גם אותי
אבא שלי חזר מההפלגה של ה9 ימים...איך הוא נהנה!! התקשרתי לסבתות שלי להגיד תודה הן היו פה
הסבתא האשכנזיה אמרה שלא הייתי צריכה ושאני מתוקה
והסבתא העיראקית אמרה שאני חמודה והודתה לי על מה שעשיתי בשבילה
ואני אומרת: די, תמשיכו
מחר אחותי ואמא שלי חוזרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחר אזכרה של שנה לסבתא רבא שלי... ה' ישמור...כל העיראקים
כל הנשיקות
כל הדודות
לא רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שונאת את העיראקים!!!!!!!!!
חזרנו ממסעדה
אני חייבת לרשום שיר שאני ממש אוהבת והוא כל כך נכון לגביי בתקופה הזאת: תן לי סימן/מירי מסיקה הוא לא יודע איך שאני חושבת עליו הוא לא יודע איך כל מבט משפיע עלי די במילה אחת די במבט אחד לבד בלילה בלי שירגיש אני שרה אליו די במילה אחת די במשפט אחד תן לי סימן שגם אתה רוצה תו לי סיכוי, נצעד עד הקצה רוצה להגיד לך איך אני באה עד אליך תן לי יד שם בשמיים אם רק אפשר, אז הייתי רוצה לפתוח פתח רק לצעוק איך אני אוהבת אותך די במילה אחת די בחיוך אחד תן לי סימן שגם אתה רוצה תו לי סיכוי, נצעד עד הקצה רוצה להגיד לך איך אני באה עד אליך תן לי יד די במילה אחת די במבט אחד הוא לא יודע איך שאני חושבת עליו

einatit4

New member
מישהו יכול לעזור לי../images/Emo119.gif

מכירים את ה"איחולון" שאפשר לכתוב וגם להדפיס כאילו דף עיתון, כותרת של עיתון עם דברים שאתם כותבים? [ררררר אני לא יודעת להסביר את עצמי..
] אז אני עושה, הכל טוב ויפה עד שאני באה לראות את התוצאה הסופית [לא ההדפסה, לפניי] וזה ניראה הכל מבולגן ונוראי.. מה אני עושה?

einatit4

New member
את הצלחת????../images/Emo119.gif

אני כאילו מסדרת הכל.. כותבת בכותרות, מכניסה תמונות איפה שצריך ואז כשעושים את התוצאה הסופית הכל מבולגןןן
אולי בהדפסה זה ניראה בסדר, אני צריכה לנסות להדפיס את זה.. מחר את עוזרת לי!

ערבב../images/Emo110.gif

ישנתי אצל חברה שליי ובבוקר היום הלכתי לאבא.. וזהו.. שבוע קשה הולך להיוותתת:p יש לי פול שיעורים.. והחלפתי צבע של הפלא [פאנל כזה.. כחול צומי
] איזה פלא חתייךך ישלי
חחח כמה בלאגן זה בפלאפון הזה.. שבוע טוב

למעלה