שרשור ליום שישי

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הייתי מאושרת כי דיברתי עם סיגלית...הייתה לנו שיחה מזה טובה

היללי 2

New member
בוווקררר../images/Emo23.gif

הרגע היתעוררתי... ואי ישנתי טווב.. עפתי לאכול משוו.. יומטוב לכווולם

צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

היום קמתי מאוחרר ומזה התעצבנתי על אמא שלי שהיא לא העירה אותי והיא אמרה לי שהיא העירה אותי מליון פפעםם ואמרתי לההשיש לי ספורט ואני מתחילה ב9 ואני בכלל אמרתי לה את זה שלשוםם!! חחחחחחח ואז אבא של לקח אותיי ואיחרתי באיזה 15 ד'ק אבלל המורה סלחה לי
היווםםם אניי אולי אשמוור שבתתת!! אמרווו שזהה היוםם שבת שחייביםם לשמווררר כי זה לפני ראש השנה וכיפורר..
אז כניראה אני אשמור
ד"א אני שוב חופרת למיכל במסן
יומטוב ושבת שלום

einatit4

New member
צהריים../images/Emo13.gif../images/Emo119.gif

וואייייי איזה יום מתיש היה לנו בבית ספררר
למרות שרק 3 שיעורית אבל עדייןןן.. בהתחלה היה מדעים מדעים ואנחנו לומדים אסטרונומיה ואני בכיתה של טיפשים
אז היה לי ממש קל
ואזזזז היה ספורט
יאאאאא רצנו 7 דקותתתת
אצלנו עושים לפי זמן ולא לפי כמות.. חחחחח זה היה ממש קשה במיוחד שבסופו של דבר אנחנו צריכות להגיע לריצה של 12 דקות.. והתחלנו ישר מ6
שנה שעברה התחלנו מדקה.. וזה היה שבאמצע השנה כבר עשינו את ה10... חחח אז הייתי ממש ממש ממש ממש אדומה.. כי אני מטבעי אדומה [לצערייי:':)'(] ויאקק היה חם ודוחההה
דבר ראשון שעשיתי כשחזרתי הבייתה זה להתקלח
היום בערב אני נוסעת לדודים
חחח שיהיה לכם המשך יום נפלא

יעל 13

New member
צהריים מדהימיםםםםםםםם

הייתי בבצפר הקודם שוב....המורה שלי הזמינה אותי לדבר איתה..דיברנו איזה חצי שעה בערך...חחחחחחחחחח על מה לא דיברנו
על הכללל על סקס, ל בנים, על עישון, על הבצפר, על ההורים, על המשפחה בכלליות, על הכללללללללללל היה כל כך כיף לדבר איתה שוב כל כך התגעגעתי אליההה בערב אנחנו נוסעים לדודים שלי

צהריים טובים!=]../images/Emo41.gif

היה יום מזה כיף בבצפררר צחקתי מלאא ובמדעים ילד אחד עומרי הרג אותי מצחוק לא יכולתי ובדיוק כולם השתתקו והוא אמר משו לאמשנה מה לא נדבר עלזה ואני התחלתי לצחוקקק וחברות שלי גםם וזה היה פשוט קורע לי יכולתי ורק שנזכרתי בזה כל דקה צחקתי והמורה גם לא הבינה היא התעצבנה שזה מה שהוא אמר..חחחחחח... והמורה לשל"ח כרגיל דפוק בתחילת השיעור כולם דיברו וצחקו וזה אז הוא פתאום התיישב על הרצפה ישיבה מזרחית וכולנו התחלנו לצחוק עוד יותר...חחחחחח.. ובהיסטוריה היה סבבה דווקא..ולשון היה גם מצחיק המורה מזה חמודה כלכך חמודה באמת היא מזה טובה וזה ומסבירה היא כתבה משו שיעור שעבר ביקשנו שתכתוב שוב היא כתבה הכול מהתחלה ואין הרבה כאלה שמסכימות...:/ והיה גם מצחיק...נהנתיי ובהפסקה השניה פגשתי את סתו חברה של חברה שלי דבי שהם בז' אז היא עושה לי בואי איתי להביא מים מהמזכירות אז הלכתי איתה אז היא עושה לי וואי תודה אז אמרתי לה בבקשה מאמי ניפגש ביום ראשון אז היא נתנה לי נשיקה ואמרה תודה..איזה מאמי..=] שיעורים תכף אני יעשה..:/ זיו דבריתי יפשייליי מתעלייךך אהובתיי שבת שלום! -שירק'י-

למעלה