שרשור ליום שישי

שריייית../images/Emo110.gif

כפרעלייך:) אני אוהבת אותך המוןןן. יש מלאנטאלפיםםםם סיפורים:p הרבה אנשים הולכים לסבול בשבוע הקרוב
וגם בעוד שבועיים
וביום שלישי רביעי:p לא חשוב.. קיצור נדבר במסןן מואה

יעל 13

New member
צהריים *סיפור מבהיל*

הלכתי עם חברה לקניון בבוקר...ושחזרתי עברתי את הכביש והייתה לידי אישה מבוגרת בת 85 בערך... והיא רצתה לעבור את הכביש ומישהי עצרה לה ולק לה זמן ללכת... פתאום היא נפלה...אבל מה נפלה... ורק אני הייתי לידה...ישר זרקתי את השקיות שהיו לי בידיים ועזרתי לה לקום...שאלתי אותה אם היא בסדר והיא לא הבינה עברית...היא דיברה רק רוסית... הייתי בשוק...כאילו אנשים מסתכלים מהמכוניות ולא יוצאים לעזור. אחר כך מישהי באה מאחורי ועזרה לי להרים אותה... אחר כך מישהי מהצד השני של הכביש שאלה אם אנחנו צריכות עזרה אז שאלתי אם היא מדברת רוסית אז היא אמרה שכן אז היא באה ושאלה אותה איפה היא גרה... אני ועוד אחת הבאנו אותה לבית... שהרמנו אותה היא החזיקה לי את היד כל כך חזק...היא כמעט נפלה שוב... אחר כך רציתי להתכופף להרים את המקל שלה והיא פשוט לא עזבה אותי...היא הייתה מזה מבוהלת... הלכתי גם לבקר את הגננת שלי לשעבר
אנחנו בקשר מזה טוב איתה
היא הכי חמודה בעולםםםם!!! איך היא שמחה שבאתי...היא מזה התרגשה
אתם יודעים שזכינו בגן הכי טוב בארץ? חחחחחחחח
אחלה גן
הקיצר מזה רעדתי שחזרתי הביתה מהנפילה של האישה הזאת... היא נפלה על כל הצד השמאלי שלה אבל היא לא קיבלה מכה או משהו...אני והיא מזה נבהלנו... העיקר שהיא בסדר

איזה חמודה את יעל!!

כפרעלייך!! בנאדם טוב :) איזה כיף לי שאת חברה שלי...
אני דורשת שגם לי תעזרי אם אני נופלת.. חחח אבל כל הכבוד יעל!! באמת.. זה מ'זה יפה מצידך גאה בך :p

יעל 13

New member
חחחחחח אני אעזור לך../images/Emo3.gif

תגידי את זה למיכל שאני חברה טובה ובנאדם טוב!! היא לא חושבת ככה

יייאאא יעללללל ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

איזה חמודדהה כפרעלייךך כל הכבוודד לך עשית מצווה! גאאה בך
כפרעליךךך איזה חמוודדההההההההה
העיקר שהאשה עכשיו בסדר ב"ה

למעלה