שרשור ליום שישי:)

ערבבב:]]../images/Emo110.gif

חזרתי מהקניוןן עם 4 חברווות:p חחחחחח היה הכייי כיף שיש:) ראינו תסרט סטפ אפ.. סרט מדהים
לכוו לראות:) חחחחחחחח נכנסנו באיחור לסרטט.. והאולם היה מלא.. עכשיו נכנסנו ואני כזה צועקת "שששששששששששש-לוום!" וכולם הסתובבו
חחחחחחחחחחחחח והסתובבנו והיה מזה צחוקים וכיף:p וראיתי אתת הדסיי:p חחחחחחחחחח אבל ממש לכמה שניות כיי הן רצו להמשיייך:p כפרעליההה:)
ערב טובב

../images/Emo214.gifאיזה כיף לך!!!../images/Emo99.gif

רק אני לא רואה אתכן אפעם
שמחה שנהנת! דווקא אחים שלי היו בסרט ואמרו שהוא חרא של סרט..

קוקי יפה שלללי:)../images/Emo204.gif

חחחחחחחחחחחחחח הייתי עם 3 חברות:p.. ואז פגשנו שם בערך את כל הארץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היינו לפני זה בביאליק אז היינו מתות מעייפות.. גמנחנו מתחילות ללמוד כל יום 7 וחצי
. אז הלכנו לעזריאלי כי הבטחנו לחברה שלי.. ואז ישר צנחנו לאוטובוס ולמיטה:p. כמה דקותאחרי שדיברתי איתך הלכנו.. נשמה שלי

ערב:]]

אנני רוצה שתקראוו הכל ותגיבוו אםם לא אני לא אוהבתת אותכםם
אני רוצה לראות מי לא קראאא
!#אני יטפפלל בבבבבווווו
==================================================================== אני יתחיל בזהה ש... מיכל
אני שונאאאתת אוותתך!#
רעותי[תווסס]
מקווה שנהנתת בסרט!#אווהבת'וותתך:]]
הדסיי
מקווה שנהנתת גםם בקניוןן[האממ האממ..
] יעלליי
חחחחח מהה אכלת?!#אכללת חרא!#בסווף התקשרת אליי:]אייזה חמודה היא חזה אליי התקשרתי אלייה שהיא ישנה ומיכל[
החוצפנית הזאתת]שולחת לה SMSים והילדהה רוצה ליישווון..והיא לא מביינה
חחח סורי על החפירה
יעליי אני אווהבת'וותתך:] ================================================================== הלכתי ישר אחרי הבצפר[סיינו ב12]לקנות מתנה לחברה+בלונים וישר נסענו לבית חולים לחברה שעברה ת'ניתווח:] היאא מרגיישהה יותר טטוב:] אממ היינו אצלה 9 ילדות ואז עוד מישו בא אז הינו 10 ילדים ואז 6 ילידם הלכוו הבייתה ואני ועוד 3 חברות נשארנוו איתה:] והיה לי תחוג הזה בשעה 4 וחצי אז החברות שלי ליוו אותי עד החוגג חח והם השתיננו בשירותים שםם
[זה בצצפרר]טאז הםם חזרו אלייה [ושיצאנו היא נרדמה היא ישנה מזה חזק מסכננה לא ישנה כל הלילה ואזז היא התעוררה בסיבות 6 ורבע ואני באתי ישר אחרי החוג שלי שנגממר ב7 אבל המורה ה"חמוד"שחרר אותנו ב6 וחצי אז הלכתי אלייה ישרר ונשארננו עד 8 וחצי:] ואזז חברה שלי באה אליי.. ויצאנוו סיבובב ואזז חזרנוו הביתהה ואזז יצאתי אחרי חצי שעה עוד פעםם יצאנוו ואזז חבר שלה חזר ממשחק כדורגל וישבנו איתו וכל זה ואזזז ב11 וחצי אמרננו יאללה הולכיחם הוא עלה הביתה אבא שלל חברה שלי בא לקחת אותה ואני באתי הביתהה:] וזהווו עכשיו אני פהה:] חחחחXD ייאללהה אני עפפהה להתקלחח נראליי...:] אווהבת מלאןן!#
+
+
פפטטרייי:]]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אני שלחתי אסמסים?! אמרתי לה שיש משו דחוף שתתחבר:p והיא אמרה שהיא ישנה שאני אספר לה באסמס.. אז סיפרתי:]

יעל 13

New member
לא אמרתי שאני אספר באסאמאס../images/Emo12.gif

אמרתי אם את רוצה בטלפון או מחר

einatit4

New member
../images/Emo187.gifקראתי../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

איזה חברה טובה את שאת הולכת לבקר חברה בבית חולים
חג שמח

למעלה