שרשור ליום שלישי

שרשור ליום שלישי../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

חחחחחחחחחחח אני באה להגיב בפורום הנסיכה וזה כותב הפורום לא פעיל
זה מרוב שמציפים אותו אז הוא קרס
מחר בוחןן במתמטיקההה מקווה שיהיה טוב בע"ה אני חייבת להוכיח תעצמי המורה חושבת שאני סתומה ואני לאאאאאאאאא
עפתי להמשיך להתכונןן
לילה טובבבב
אוהבתתת

ערבב../images/Emo110.gif

כלל הבננות שלא הספקתי לדבר איתן היווום.. שירקי זיווש עלוש הדסי.. ואם יש מישו ששכחתי אז סורי.. אני אדבר איתכן כבר מחר מבטיחה:) ויש לי בעיה במסן ככה שאם אנלא עונה זה לא כי אני מסננת או משהו
פשוט לא מגיע אליי לפעמים.. משו עובר על המסן אני מקווה שיסתדר:] מחר מבחן בתנך תאחלו לי בהצלחה
וכרגיל שכחתי תמחברת בלוקר יום לפני מבחן:p נורא מתאים ליי והיה פול שיעורים למחרר אווח:p איכשהו עשיתיי:p מלא סיכומייםם וחפירות.. כל המקצועות החפרנים.. מחר שעת אפס:p ועד 3 ורבע:p נשרוד:) ערבב טוב לכםם:)

יאא לא דיברתי איתך היום ../images/Emo12.gif

חחח סתם :p המון בהצלחה מחר! יהיה טוב.. סומכת עלייך! :)

יעל 13

New member
לילההההההההה

אחותי קנתה לה ולחברה שלה כרטיסים להופעה של עדי אשכנזי והיא תהיה בחו"ל באותו זמן אז היא נתנה לי אותם
חחח אחותי הקטנה רבה עם אמא שלי אז היא הלכהלבכות בחדר של אמא שלי ונעלה את עצמה מבפנים...אמא שלי הלכה עכשיו לחדר ופתאום באה אליי נקרעת מצחוק ואומרת "יעל אחותך נעלה את עצמה בחדר שלי ונרדמה! היא השאירה את המפתח! מה אני עושה?!" אני כזה "אל דאגה" חחחחחחחחחח הלכתי והוצאתי את המפתח איכשהו מהדלת ופתחנו עם המפתח של החדר שלי
היום אמא שלי דיברה עם סטודנטיות שלה שמכירות אותי והן ראו תמונות שלי בפלאפון של אמא שלי אז אחת מהן אמרה "יעל הסתפרה?!" והן ראו אותי עם השיער הקצר
ואז אמא שלי אמרה שהשניה אמרה שאני נראית ילדה טובה ואני מקסימה
מיכל אוסקוט
גם שרית
גם הדס
זיו יש לך אישור

חחחח יווו

חשבתי כתבת "ואז אמא שלי השניה" ואני כזה אע?
יעל? מה הקשר? חח :p ומה אני עשיתי? :(

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

כי אמרתי שאמרו עליי שאני ילדה טוב ומקסימה ואת ומיכל והדס תגידו "עבדו עלייך" חחחחחחחחחח או משהו כזה

למעלה