שרשור ליום שלישי

eynav br

New member
למה פרצוף כזה../images/Emo11.gif ../images/Emo35.gif חח סתם...

שלוםםםםםםםםםםם

אחרי צהריים:)../images/Emo41.gif

יאוו נרדמתי ואמרתי לאמא שלי שתנעל ת'דלת והיא נעלה ויצאה ואני לבדי ונרדמתי ואז חלמתי חלום מזה מפחידדדד ובסלון היה 2 החלונות הגדולים פתוחים וממול יש שדה כזה יפה שאני אוהבת להסתכל עליו אבל חלמית חלום מפחידדד וכולי מפחדת קמתי מהר וסגרתי ת'תריסים ואני מקווה שיחזרו מהר יותרר כולם!! עכשיו אני יעשה שיעורי בית קצת להעסיק ת'ראש אני מתה מפחדד...:S:S אח"כ אורטודנט..:/ יאללה עפתי אוהבתותכם!:) זיווש חיימשליי אוהבתותך מלא נשמה שליי דבריתי יפתיי הילושש מתעלייך תודה על הקטע ודבריתיי מיקמיק לאב יוו סוו מאצ' נשמה..:) -שירק'י-

צהריייםם../images/Emo110.gif

אני אצל אבא אני בערב אהיה בביית.. היה יום ארוך:p היה פסדר:p המבחן בתנך היה די קשה:p קצת ארוך
היא נתנה שאלות שהיא לא למדה בכלל וכאלה.. לא נורא אני מקווה שהיה פסדר:p ושהניחושים נכונים
לא הספקתייי לבדוק:p באתי להגיד משו לחברה שלי ששאלה משו במבחן והיא ראתה אותי אז היא בקשה שאני אגיש לה:p אז לא היה לי זמן לעבור על זה:p לא נורא.. יווומטוב לכם:)

יעל 13

New member
צהרייםם

איזה מצחיק היה היוםםםםם!! אין מאז שעברתי כיתה אני מזה נהנת לבוא לבצפר...כל כך מצחיק שםם!!! המורות שלי השתגעו...הן התחילו לדבר ופתאום התחילו להתפוצץ מצחוק! ושיחקנו משחק כי היה משעמם
המורה שלי בחרה מישהו מפורסם או לפחות הוא היה אמור להיות מפורסם ואנחנו צריכים לשאול שאלות ולנחש מי זה
אז היא בחרה את חברה שלי...לא שהיא מפורסת או משהו אבל סתם היה בא לה
הקיצר...כל השאלות ששאלו לא היו נכונות..אז פתאום באתי ביציאה "היא זונה?!" חחחחחחח המורה שלי אמרה "אם היא זונה...? יש מצב...צריך לשאול אותה" אני כזה "
" ואז גילינו שזאת חברה שלי אז הסתובבתי לחברה שלי ואמרתי לה "שירה את זונה?
" חחחחחחחחחחחחחחחחח היא אמרה למורה שלי "אני נראית לך זונה?
" המורה שלי "אממ... חח סתם" חח היו עוד כל מיני דברים...אני אספר אחר כך

יעל 13

New member
חחחחחחח היא דפוקההההה

היא צורחת עליי שאניא כנס לכיתה עם חיוך
אהבלה אמיתית

היללי 2

New member
ערב טווב לכולם!../images/Emo23.gif

אני עכשיו בביבסיטר.... אני על המחשב הנייד וכל כאן באנגלית כיאלו לא כתוב על המקש את האות בעברית... עד שאני כותבת...
מאשהההה מזללל טטטטוווובבבב!!
אני יכתוב לך כבר מהבית...מקווה שתראי את זהה...
אמממ.....זהווו
יאאלהה ערב טוב לכולם!!!! ***עוד שנייהה סופ"ש
**

מאשה

New member
תודה../images/Emo25.gifוערב..../images/Emo9.gif

קיבלתי היום מתנות בבצפר
חגגו לי
איילה ונוי חולה עליכן
עשיתן לי את היום

למעלה