שרשור ליום שלישי

חחחחחח ותודה שריתייי../images/Emo110.gif

היההה איזה בית אחד שהיה כלב מזה מפחיייד.. היו איזה 5 משפחות עם כלבים שנבחוו כמו ה' ישמור אבל בסוף הם היו פיציםם.. ויצאו אלינו אז פחדנו והכלל.. אבל היה אחד מזה גדולל
אמאאאא.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואנחנו כזה צורחות אמאלהה אמאלה וההיא מנסה לתפוס אותו
חחחח כמהה צחקתיי יוואאו.. ואיזיק כזה עושה להה "את רוצה לתרות למעןן העיוור?" ותוך כדי אנחנו כזה מתחמקות מהכלבב:p

נממ../images/Emo110.gif

הסיפורר השני זה היה כזה כככה:p דפקתי לאנשים בדלת.. והלכנו דלת אחת אני דלת אחת איזיק.. אז בדלתת שלי פתחו 2 ילדים פיצים ושאלתי אותם אם ההורים שלהם בבית:p עכשיוו היו שמה 2 בנים יושביםם בספה מאחורה.. ושאלתי אותם אם הם 'צים לתרום:p [מבחוץץץ
] אזזז לא הבנתי מה הם חירטטו שם בשכל שעה לעצמםםם והם לא ממש אמרוו כלום איזיק אמרה לי שהוא קרץ לי עם העיןןן:| [רק אחכ שעפנו משם] ואז הוא עושה כזה בואייי כנסי.. אז אמרתי לו שאסור לנו להכנס לבתיים:p [כאילו שאם היה מותר הייתי נכנסת
] אז הואא כזה צחקק ואמר בואי בואיי.. חחחחחחחחחחחחחח ואז איזיק כברר באה לידי והיא עושה לי "מיכל יסתומה מה את מחכה?! בואייי!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שנברחח כאילו אניי מזה תמימה בקטעים האלה אנלא קולטת רמזייייםם
חחחחחחחחחחחחח אם היא לא היתה אומרתת לי לא הייתי חושבתת.. חחחח זה היההה אחד המפחידים:p

../images/Emo214.gifמה שהתרמות עושות למיכי.../images/Emo6.gif

אפילו זה מכניס את מיכי לסיוטים

עערבב:]]

אנני מרגיישהה יותרר טטובב
יאוו איזהה כיףף היה להיטות יוומייםםם בבית נראליי גםם מחר אני ישאר
חעחעחXD אם אתםם עושים מפגש פורום בחנוכה סוריי אנ'לאא יכולה לבוא אני טסה לחו"ל ב20.12[שבוועע הבאא ביום רביעי
] אזז סוריי:] ללאא נורא:] אממ.. מיכליי איך היה המבחחן?!?# שאלותת אןם את זוכרתת
יאלה אני עפהה ביו'ש:] אווהבתת ממלאןן!#
+
+
פפפטטרריי:]]

נממ../images/Emo110.gif

היתה שאלה איך אפשר לבדוק אצל בני אדם תורשה [השאלה שלא ידעתייייי
] והיה למה בוחרים דווקא זבובים ועכברים להשתמש בהם בניסויים.. 3 סיבות הממ.. כמה גנים לכל תכונה יש בתא בייצית כמה גנים יש לכל תכונה בתא זרע.. כמה גנים לכל תכונה יש בזיגוטה כמה גנים לכל תכונה יש בתאים של הצאצא.. והיה עוד אחד דומה לזה^ זה לא היה לפי הסדר הזה:p המממממממממ מה עוד היהה.. היתה עוד שאלה בשאלות הפתוחות לא זוכרתת אותהה.. משו עם א,ב,ג.. כאילוו נותנים לך מקרה ושואלים אותך מה מהתכונה היא נסגנית מה שלטנית וכל זה.. אנלא זוכרת תמקרה שהם כתבוו.. אבל תדעי לצייר תרשים כי ג היה לצייר תתרשים. אני תכף אכתובב עוד

../images/Emo110.gif

בנכון לא נכון היה הממ אם מה שאנחנו רואים בדור הצאצאים הראשון זו התכונה הנסגנית אם מכליאים פילים אם אצל העכברים הצבע השחור בפרווה הוא תכונה שלטנית אני אזכר עוד מעט בעודד
ונזכרתי בעוד 2 שאלות מהשאלות הפתוחות:) אם תכונה שלטנית יכולה להיות סמויה מן העיןן.. ואם כה תני דוגמא.. ועוד שאלהה שתגדירי מזה זן טהור, מזה בני כלאיים, ומזה הכלאה.. אבל זה היה בטור שלי.. טור א.. אינלי מושג מה היה בטור השני
והיוו עוד שאלות אמריקאיותתת אני גם עוד מעט אזכר

../images/Emo214.gifשלחתי לך מסר ../images/Emo13.gif

שמחה שאת מרגישה יותר טוב ועוד יותר שמחה שאת טסה, מגיע לך להנות!!!

einatit4

New member
../images/Emo187.gifהתייבשתי../images/Emo7.gif

אני מרגישה כלכך גרוע
אוווףף אני רוצה לנסוע לעמק [בית חולים העמק בעפולה..] לעשות אינפוזיה.... הראאאאאאשש
עפתי לישון
להת'

היללי 2

New member
לילהה..../images/Emo23.gif

הרגע ניגמר החנוכת בית.. ואיי איזה מצחיק היהה כמה אנשים
יותר מ40.. היה כיף
לילה טובב מחר אולי אני לא ילך לבצפר כי יש יום עיון... יאאלהה מאווה

למעלה