שרשור ליום שלישי

עדוו../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

אייזה מוזר לראות אותךך כותבב פה
החללממהה ההיירהה לאאאחח שלךך
אוהביים אותךךךךךך

עדו../images/Emo12.gif../images/Emo204.gif

פעם ראשונה מאז שהפורום נוסד בערך שאתה כותב פה
כפרעליייךך:] החלמה מהירה לאחיך:).

חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

גדוווול:p [חח, אל תבהלו, אני צוחקת על זה שנכנסת לפורום
] שירגיש טוב:p

נכון המבחן במתמטיקה?../images/Emo204.gif

זה שהיה צריך לעבור את ה80 בשביל להיות ב5 יחידותת
? אז קיבלתי 92... הייתי בטוחה שאני אקבל יותר
. חברה שלי אמרה שזה טעויות מפגרות אז אני סבבה עם עצמי...אני צריכה להזהר שהטעויות הפיציות האלה לא יהיו במבחנים הבאים.. כי תחשבו שכל ה8 נקודות האלה ירדו לי על איזה 7 דברים
דברים ממש פיצים ואינ שונאת שזה קורההההההההההההההה הייתי בטוחה שבאלגברה היא תורידה לי יותר
היא הורידה לי רק 3 נקודות:p. אז בינתיים אינ נשארת ב5 יחידות. הורידו את חברה שלי ל4
.

ניצול שרשור. 2 שאלות.

1. מתי אגם נוסעת לארה``ב ללימודים? ואם אפשר לכתוב עוד פרטים בנושא. 2. מתי מפגש מעריצים עם אגם?

דבורה מתוקה:]..../images/Emo204.gif

1. היא נוסעת בע"ה בספטמבר 2007, כלומר, בדיוק עוד שנה. 2. עוד פרטים?, אממממ היא נוסעת לשנה.. והיא תלמד שם בבית הספר הנחשק "לי שטרסברג" שמשם יצאו הרבה מפורסמים כמו אנג'לינה ג'ולי., אממ זה יהיה בניו יורק, במנהטן. אגם אמרה שמיד בתום הלימודים היא תחזור לארץ כמובן
. אממ בקשר למפגש מעריצים, עדיין אין פרטים, המשיכי להתעדכן.

ערבבבבבבבבב../images/Emo13.gif

כל היום לא הייתי בפורוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
חחח לחברה שלי יש אח בכתה ז' אז היום בבצפר מישהו מהשיכבה שלו דחף אותו על המכונות שתיה אז הלכנו לצעוק עליו שלא יגע בו וזה
ואחר כך אני וחברה שליי בת דודה שלוו הלנו קראנו לשני בנים מהכתה שלנוו שילכו אליוו אז אחד מהם ישר בא מרים עליו ידיים
הוא עושה לוו: "אל תידע בו אתה שומע? והרים אותו מהחולצה"
ואמרתי לוו "דור תירגעע בלי ידיים"
ואחר כך עוד מישהו מהשיכבה באא וככה באו איזה 10 בנים ואני וחברה שלי בצד רק צוחקות הם לקחו לו את הכובה והוא ניסה לתפוס והם מסרו מאחד לשני
מגיע לוו
חחחח הדס ושיר
תרגישו טוב מתוקות

היללי 2

New member
עערררבב../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

איזה עצבים בערך שעה שלמה אני לא מצליחה להיתחבר לאינטרנט
בסוף היתקשרנו לבזק והצלחנו
מחר מבחן בלשון על כל תופעות בנין התפעל
הצלחתי ללמוד
ערב טובב....

ערבבב../images/Emo110.gif

חח לא הייתי פה כלה יום כי אחרי בצפר אבא לקח אותי:p המממ היה בלאגגןןן טירוף בכתה שלנוווו היווום מחר אמור להיות לנו יום שדה ב"ה ב"ה בלי עין הרע טפו טפו טפו שיהיה. אבל אם הרכזת שומעת [והיא תשמע השאלה מתי] על זה לא מוציאיםםם אותנו בדוק. למרות שלא צה לפתוח פה לשטן חס וחלילה חס ושלווום. ועשינו בוחןב לשון.. הלך לי לא טוב
נקווה שזה יצא משו טוב.. אני גמככה לא צה להשאר עם המורה הזאת.. זה הקבצות לא לפי רמה אלא סתם.. אז אניא בקש לעבווור:/ ובהפסקה השנייה היתה מלחמת מייםםםב כתה:p הייתי בהתחלה שלה וראיתי שזה לא הולך להגמר אז הלכתי לכתה של פטרייי ונשארתי שם עם כמה בנות [פטרי לא היתה
] הקיצר אני חוזרת בסוף ההפסקה.. אתם ל=א מביניםםםםםםםםם! כללללללללללללל השולחנות רטובייייםםם כילו ברייייכה, וכל הילדיים סחוטים ממים בחולצווותת/מכנסייים.. ממש אבבבלל. רטוביםכ אילו התקלחוווו עם הבגדייים!! והם המשיכו והמחנכת באה והיתה בהלםםם
חחחחחחחחחחחח ואז באה המורה לתנ"ך וניקינווו תשולחנותתת וזה
והיה בלאגן כי כולם היו רטובייםם.. אח"כ לא יודעת איך הביאו שקית מלאה בנצנצים כחולים כאלה בוהקים.. ומישו התחיל לפזר על 2-3 ילדים.. הם היו מלאיייים בנצנצים [ומים
] ואז שפכו כזה ליד השולחנות וזה. ואזז פתאוםםם התחילו לזרוק על כולם תנצנציייםם ושפכו לי מלאאא על הראששש... ואני שעה יושבת מנקההה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מזה קששהה:/ וכל החולצות והמכנסייים וזה בקושי יווורד.. [לא ממש הנצנצים הפיצים.. כאלה שהם טיפהלה יותר גדולים] ואז שפככוו עלי שוב פווווווווווווווווול. כבר התייאשתי מלנקקות.. כולם מזה נצצצווו נראינו כאילוו הכתה זה סוכה ואנחנו הקישוטייים:/ והיה לי מלא על השיער ופשוט נשארתי ככה:p חחחחחחחחחחח לא היה לי כח וזה גם היה חסר טעם.. וכולם כזה "למה יש לך נצנצים על הראש?" והיה בלאגן הסטרי בכתה.. ממש אבל.. חחח נוראאי
וכל זה קרה בשיעור
המורה חטפה תעצבייים חחחחחחחחח והיא אמרה שהיא תעביר אתזה לטיפול המנהלת שכבה:p אז אני מקווה שזה לא יהרוס לנו תיום שדה מחר ב"ה. איזה חפירהה:] חחחחחחחחחחחחחחח ערב טווב

למעלה