שרשור ליום שני

שירוש 221

New member
שרשור ליום שני../images/Emo141.gif

בוקר טוב לכולם עעע מחר מבחן בתנך ואז בלשון ואז הכתבה בערבית אוףףףף לא באה לי לעשות את המבחנים היום אני מסיימת ברבע לאחד ושינו לנו את המערכת שביום חמישי לומדים עד 2 ורבע במקום יום רביעי טוב יום טוב לכולם

einatit4

New member
../images/Emo187.gifבוקר טוב, לא הלכתי לבית ספר

לצערי
אני חולה.. התעוררתי ב3:30 בלילה עם כאבים כמו לא יודעת מה ולא הצלחתי להירדם אח"כ ב4:00 נרדמתי ואז התעוררתי ב4:40 והייתי ערה עד 5:20 בערך ונרדמתי ואבא שלי העיר אותי ב7:00 הוא באמת חשב שאני אלך לבית ספר במצבי
אוףף אני מרגישה כלכך רע
אבל יעבור
בהצלחה לכולם במבחנים[בדיליי
]

גם אני לא הלכתי היום לבית ספר...

אני לא חולה יש לנו היום יום שדה(פעם ראשונה כי רק עכשיו יש לנו שאני עכשיו בכיתה ח' לא יודעת למה לא היה גם בכיתה ז') כאילו משיעור של"ח ויש לי גם רופא עור ואני לא ידעתי מה להחליט ובסוף החלטתי להישאר בבית נראה לכם שעשיתי בחירה טובה לא אכפת לי אם תגיבו אני דווקא אשמח למרות שכבר זה נקבע...

היללי 2

New member
בוקר טוב לכוולםם../images/Emo23.gif

ואייי אייזה כיףף היה אתמווללל היתי בבר מצווה של בנדוד שלייי ואיייי איך נהנתיייי חחח היה טקס חינה הם מרוקאים חבל"ז איך היה יפהההה
אתמול לא הספקתי להיכנס כי סימתי ממש מאוחר בבצפר וישר שבאתי היתארגנתי ויצאנוו.. גם היום אני מסימת מאוחר
אתמול היה לי מבחןן ולא למדתי כי היה לנו שבת בר מצווה ולא היה לי זמן ללמוד... קיצצרר בהפסקות קצת למדתי ועשיתי תמבחן ניראלי הצלחתי בהכל זה היה קלל
אני חיבת לעוף להיתארגןןן יאלה יומטוב הברבדדייי
לבב יוו

צהריים טובים..=]../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום קצר ומהיר..:) לא מספיקים להגיע חוזרים..הכי כייףף..חחחחחח..:p ביטלו היום את התגבור בפיזיקה..:/ מחר בוחן במתמטיקה..אני צריכה להעתיק ת'שיעורים יפה..חחחח..כי הכול מבולגן בסוף המחברת..ואז לעשות 5-10 תרגילי חזרה לבדוק שהבנתי באמת מה עושים! אבא שלי קנה אתמול דיו למדפסת..והוא לא הרכיב המחשב היה מכובה..ובבוקר הוא גם לא הרכיב אז חזרתי ואני צריכה להדפיס משו בספרות..אז התחלתי להוציא ולהרכיב אתזה..חחחחחחחחח...זה לא כזה מסובך אבל הצלחתי להרכיב אתזה..חחחחחחח...=] היום מדצ"ים..=] זיווש חיימשליי מאוהההבבתתת בךך נשמתיי דבריתי חיימשליי ותקשרי אליי אהובתיי מוואההה הילושש דבריתי מאמיי! המשך יום מקסים! -שירק'י-

צהריים:p../images/Emo205.gif

היום שוב לא היה לנו התנדבות
אממ, ולמדנו רק תושב"ע
היו מזה צחוקים
כי לא היה לנו לשון
חחחחחחחחחחחחחח:p וב-3 יש לי מורה פרטית
וביום שישי יש לי מבחן בביולוגיה! עפתי ללמוד! מי שיודע לעשות חומת אש למחשב שיגיד לי:p

למעלה