שרשור ליום שני

יעל 13

New member
צהריים....../images/Emo4.gif

אני רוצה לצטט לכם משהו שחברה טובה שלי רשמה לי. יש רגעים שאת רואה את הקרובים שלך עושים ואת חושבת לעצמך : "וואייי איייךך!?!? אני היייתי מתה כבברר זה נורא עצווובבבב איך הם מסוגלייםם?" ומרגישה קצת חלשה לידם.. ואז זה קורה לך.. ואת מתמודדדת עם זה..כי את חזקה. הדס אני אוהבת אותך.

oorlyy1

New member
צהריים טובים לכולם(((:)

היה לי יום אחד המצחיקים ביותר

ערב טופפ!!=]../images/Emo41.gif

הייתי במדצ"ים..היה סבבה..=] יש ילדה בשם מצדה היא מזה חמודהההה!!!!:) וגם נועם והיו עוד 2 בנים שהצטרפו ו-3 בנות מהשכבה...היה סבבה..והיה ילד אחד מזה קרציה כל דקה הוא זרק עליי עיפרון או טוש..:/ ואז אמרתי לו דיי כבר מה הקטע שלך??והוא שתק והפסיק! ואיילה הפתיעה אותייי..וראיתי אותההה..=] באמצע כזה המדריכה עושה שיר צאי רגע אז אמרתי מה עשיתיי??אז מיכל חברה שלי קופצת אפשרר גםם אז היא אמרה לא קראו לשיר אז יצאתי וסגרתי ת'דלת ואז נתתי לה חיבוקקק והיא גם חיבקה אותייי זה היה ביחד כזה..חח..והיא הרימה אותי כזה ועושה לי איזה קלה את..חחחחח..(אני לא..האממ)ואז סתם קצת דיברנו כי הייתי גם צריכה להמשיך להיכנס..ואז סתם דיברנו כמה דק' מה קורה ומה נשמע והכירה לי חברה מתוקה שלה ואת הכלב שלה..חחחח..ואז היא שוב חיבקה אותי הרבה כל הזמן התחבקנו וזה...וכולי הייתי מבויישת..לא קלטתי..חחחח..ואז כזה אמרתי איילה נכון?אז היא אמרה כן כן כי הייתי בשוקקק כזה..חחחחחח..ואז הייתי צריכה להיכנס אז נתתי לה שוב חיבוקק ולחברה שלה גם..והיא כלכך יפיופייתת...=]היה ממש כייףף!!היא ילדה מהממת ונשמהה...אני רוצה שוב שתבוא!!!=] ודיברתי עם זיווש בטלפון היה כייףף..זיווש מתעלייך חיימשליי את הכול נשמתיי!! הילושש דבריית מאמיי!! אוהבת אותכם!! -שירק'י-

יואווו ראית את המושלמת שלי../images/Emo99.gif??

איזה כיף לךךך
כפרעליהה איזה חמודה היאא
שמחה בשבילךך מלא שירקיי

היללי 2

New member
עררבב../images/Emo23.gif

יאוו איזה יוםם עבר עליי
אני מתה מעיפותתת מחר מבחן בנסיאא אני חיב ללמודדד
יאללה ערב טובב

היללי 2

New member
אמממ ושחכתי לוממר>>>../images/Emo23.gif

יום שלישי הבא [7.11] יש לייי... ייייייוווומממממווווללללדדדתתת
נכון כיףף?
חחחחח וביום שישי זה העיברי.. אבל אני שונאת שיומולדת יוצא לי בימי שישי כי אני שומרת שבת.. אז השנה אני יותר יחגוג ת'לועזי

XX KooKi XX

New member
כינויי וחתימה חדשים!

מה קורה זאת קטיה!! שיניתי כינויי וחתימה... למי שלא זוכר KATYUHA לשעבר!

למעלה