שרשור ליום שני

בוקר טוב:]../images/Emo205.gif

לא ניראלי שאני צמה:p היום משתחררים ב-12:00
בגלל הצום
ומחר אנחנו נוסעות לכותל ל"סליחות" עד 12 בלילה
יומטוב:) ואיך שכחתי את הדס
מזל טוב נשמה שלייייייייי

בוקרררררררר../images/Emo42.gif

לא מרגישה טובבב
יאלה אני עפתי לבצפררר בהצלחה למי שצם!!
הדס יפה שלייייייי
מזל טובבבבבבבבב

צהריים!!=]../images/Emo41.gif

היום היה סבבה של יום סיימתי מוקדם..=] השתעממתי מלאא..חחח..אבל הקשבתי וזה אני שמחה שאני מצליחה לשבת בלי להתעסק בציורים ודיבורים ולהקשיב פשוט לתת לאוזניים לשמוע ולראש להבין את מה שמדובר..וזה רק יתרום אח"כ..=]אני פשוט שקטה ביותר(*האמממ הילה*)ואני בד"כ מציירת וכותבת וזה משעמום והקשבתי היום פשוט הקשבתי..חחחח..מה שבד"כ אני לא..חחחחח..אני מעתיקה עושה עבודות שיעורים וכאלה אבל לא מקשיבה ממש למה שמסבירים..חחחח.. והיה מצחיק גם אבל לא משו..חחח..מחר יש של"ח אני מחכה רק לצחוקים של של"ח..=] וישלי מבחן באנגלית והיא אמרה שלא צריך להתכונן כי יש קטע שמיעה ביום חמישי ומחר יש 2 אנסינים ולכתוב מכתב רשמי..והיא נתנה מילות עזר שיעזרו במבחן אז אני ילמד איך לכתוב מכתב רשמי למרות שאני יודעת..ואני ילמד מילות עזר וזהווו נקווה להצלחה..=] ויום רביעי מבדק בלשון שהיה צריך כבר להיות וחמישי בוחן בערבית וחלק מהמבחן של אנגלית שזה קטע שמיעה..:/כמה דברים..ועוד שיעורים..:/ זיווש יפשייליי דבריתי אהובתיי צכה לספר לך משו..חחח..כפרעלייך דבריתיי.. הילוש דבריתיי.. הדסי מלאאא מזל"ט מאמי שלייי מוואאאהההה...=] המשך יומקסים לכולם! -שירק'י-

צהרייםם../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

חחזרתיי מהסיורר היהההה ממש מצחיק כמההה צחחקקתיי!!!
מי שרוצה מידעע של שלומי---> מסן
מייכל יש לי מלא לספר
הדסיייייייייי כפררהה שליי מזלל טובב אהובבתיי אוהבתותךך כללל ככךךך
ברככה בהמשך
הצטלמנוו מללאא מללאא בסיוור חחחחחח עשינוו ממשש בווקק עד שנגמרה הסוללה
אבבללל הרוב ייצא מכוער
וואיי איזה מצחיק היוםם אמרתי: "אזזזז מקסימום מתקלחים" במקום מתחלקים
וכולםם צחקוו עליי אפילו שלומייייייייי
יש לנו מורה חדש דיי חמוודד אבלל עיןןן עלל שלומקי שלי
יש לי מלאאאאאאאאאא שיעוריםםםםם אז אני עפה
בביווששששש

צהריים מושלמיםםםםםםםם../images/Emo99.gif

אני כל כך שמחההההההההההה
שיחררו אותנו שעתיים!!
ויש לי פלאפון חדששששששששששש!!!
אבל הו לא דור שלישי
בסוכות יש לי דור שלישי בע"ה
!! יאאאאא אני כל כך שמחהה
\כאילו היה לי SK סליידר הרגיל והוא נהרס לי ואבא שלי הלך לתקן ואמרו לו שאיפשר לתקן
אז הביאו לו SK סופר שליידר במקום
הוא הרבה יותר טוב!! אבל הוא לא שווהה
בסוכות יהיה לי SK מולטי סליידר
לזה אני מחכה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif

אני לא צמה כי אני חולה, אז חברה שלי באה אליי אחרי ביה"ס להסביר לי כמה דברים, ואני מראה לה ת'ארון מלא בממתקים, היא לקחה ואכלה, ואז : "אוי שברתי ת'צום
" חח זה היה מצחיק

יקיר15

New member
צהריים ../images/Emo42.gif

יום דיי נחמדד ... האמת ששיגעו אותי היום יש בעיה בביצפר שלנו עם צילומים וזה מכה מכתיתתת אי אפשר ככה ... הייתי צריך לצלם דפי רישום של התיכופוניסט כי לא היה מספיק בקיצור עד שצילמו לי טירטרו אותי איזה שעהה
אני רעבב
ואני צם
באיזה שעה נגמר הצום ? ד"א תצביעו במסך הזהב ... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1419&msgid=86006707

למעלה