שרשור ליום שני...

שרשור ליום שני...

היה לי היום יום מוזר ביותר.. הבנתי דברים שלא הבנתי בחצי שנה האחרונה ואפילו לא חשבתי עליהם.. משו חדש נכנס לחיי.. חנושש.. מתגעגעת שבוע נעים לכולם.. אם כבר אני מספרת אז.. השבוע שלי מאוד עמוס.. אין לי זמן לעצמי.. רק עבודות ומבחנים אז אני עוזבת את הפורום למשך השבוע... אני אשתדל להיכנס בלילה ולהגיב פה ושם.. בהצלחה לכולם עם המבחנים והעבודות.. ו.. זהו

שכחתי להגיד..

מי שראה קודם כולבוטק אז היה על שכונת גני יער.. הראו את הבצפר והבית שלי.. חחחחחחחח

לילההההה../images/Emo29.gif../images/Emo178.gif

אני לא מאמינה שאני ניכנסת לפורום... כל היום חרשתי להססטוריה
יואו כבר נימאס לי מכל המבחנים האלו
יום שלישי בתנ"ך רביעי אנגלית מה ניסגר אוףף כבר
לילה טוב לכולם

בוווקר:p../images/Emo110.gif

עוד חברה שלי נשארה בבית בגלל המבחן:p חח אתמוול אמא שלה לא הסכימה לה בכלל בכלל והיא אמרה לי שהיייא מקווה שעד הבוקר היא תשכנע אותה:p והיא שלחה לי אסמס שהיא נשארה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח פתאום אפחד לא מגיע לכתה למבחן
נראלי אבל רק שתינוו.. האחרים לע ככה:p והייתי אמורה להתקשר לפטרי ב10 לשמונה ונרדמתי חזרה
אני אתקשר בהפסקה
יומטוווב:]

היללי 2

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif>>

מה מי שלא בא אצלכם באותו יום לבצפר מותר לו לעשות ביום אלר??
אצלנו רק אם יש איזו סיבה מוצדקת ותיאום מראש וכ'ו.. לא מסכימים סתם ככה לא לבוא למבחן... מי שלא בא זה 0 אלא אם כן היא תיאמה מראש וזהה...

בווקר!!:)../images/Emo41.gif

נשארתי בבית..לחרוש למתמטיקה..עכשיו אני מתחילה!!!:)ואז אני ילמד גם על הדרך להיסטוריה שאם יהיה מחר בפתע את הבוחן..=] אני ממש מקווה להצליח מחר לפחות לקבל 80!!!!! טוב יאללה שיהיה לכולם יום מקסים..=] מיקמיק מוואההה זיווש דבריתי אהובתיי..=] הילושש דבריתי מאמייי שריתוש גמאת מותק! -שירק'י-

צהרייםם../images/Emo42.gif

אבא הכין לי אוכל מגעיל
אז אמרתי לו שאני אוכלת מנה חמה והוא אמר שהוא לא רוצה שאני יוכל אוכל תעשייתי
וגם הוא נעלב חחחח
שילמד לא להכין את זה
היה לי מבחן בהסטוריה הלך כל כך גרועעע
היא הורידה לי 10 נקודות כי היא תפסה כמה ילדים שעוזרים לי
אז אני יקבל עכשיו 40 במקום 50
והשתחרנו ב1 וחצי במקום 2 וחצי
*יש לי עכבר חדש אופטי אלחוטי
*

למעלה