צהרייםםםםםםםםםםם
איזה מצחיק היה היוםםםםםםםם!! היה לנו שעתיים ספרות... ושמתי את הרגליים על השולחן..אז המורה שלי אמרה "נוח לך?" אני כזה "מאד" אז היא צרחה "יעל אנחנו לא על שפת הבריכה עם טקילה ביד שאמור להיות לך נוח!" אני כזה "אבל על שפת הבריכה עם טקילה ביד זה לא נוח
" אז היא אמרה "תדמייני שכן!" אני כזה "חח טוב
" איזה דפוקה היא באמא שלי
בבצפר שלנו מותר רק לי'א וי'ב לעשן...שנה שעברה גם לנו היה מותר אבל הפסיקו...הקיצר...מי שתופסים אותו לא יהיה טוב..
אז היום דיברתי עם המחנכת שלי ופתאום חברה שלי עברה אז צעקתי לחברה שלי "שירה את באה לעשן?" חחח המורה שלי מסתכלת עליי ואומרת "יעלי תיזהרי ממני" אני כזה "מיטל אני חייבת להפסיקק!" אז היא אמרה "אז תפסיקי!! גם אני הפסקתי!" אז אמרתי לה "אני אעשן היום ומחר אני אביא למישהו את הקופסא" אז היא אמרה "תביאי לי" אני כזה "לך?! את לא מעשנת...הפסקת.." אז היא אמרה "כן ובגלל זה אני אשרוף את הסיגריות" אני כזה "לא חראם?
" היא תשרוף אותם
זהו. מהיום אני מפסיקה לעשן. לפחות מנסה... ואני יודעת שאמרתי את זה הרבה אבל עכשיו באמת...! היום המחנכת שלי אמרה שאני מקסימה ושאני אחייך כל הזמן כי היא אוהבת את הגומות
כפרעליהה
חחחח היה אמור להיות לי איתה אנגלית...והביאו מורה מעצבנת..אז אמרתי לה "בחייאת מיטל בואי תלמדי אותנו את" אז היא אמרה "יש לי שיחה...אני לא יכולה" אמרתילה "נו מיטל! תנצלי את זה שבא לי ללמוד איתך!" אז היא צחקה אז אמרתי לה "יאללה זמן איכות עם מורתי האהובה" אז היא אמרה "כפרות עלייך!" חחח איזו חמודה היא