שרשור ליום שני...

היללי 2

New member
צהריםם../images/Emo23.gif

הישתחררננוווו
במקום ב5 וחצי סימנו ב1 ורבעע איך שמחתייי... היה מבחן בספרותת.. ואי הם מקציבים ממש קצת זמןןןן
היה לנו רק שלושתרבע שעה וזה היה ממש מלא סעיפים וממש ארווך.. סימתי ממש בדקות האחרונות... הגשתי 4 דפי פילו מלאיםם
חח בשיעור מדעים ניתחנו לב של כבש
היה מצחחחיייקק
אממ זהוו עוד שניה אנחנו עוברים דירה אז אני מקווה שלא יהיה זמן שאני יהיה בלי במחשב
יאלה ייומטווב

היללי 2

New member
מה את בשוק../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

חחח אני עוברת בערך עוד שבוע.. פחות או יותר
ותודה

חחח מה קורה עם הזמנים של המבחנים?

חחח מה נסגר? אצלנו יש שעה וחצי ואם זה לא מספיק אז לא מגישים :p חחח אף אחת לא מגישה.. תעשי עד שתסיימי חחח אל תקשיבי להם :p

היללי 2

New member
חח תודה מאמי אבל...>>../images/Emo23.gif

מי שלא מגיש בשניה שהיא אומרת שניגמר הזמן זהו היא לא מקבלת... עדיף את הכמה נק' שיצאו לך מאשר 0..
תודהה

יום מגעיל../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif

בהתחלה המורה שלי למתמטיקה שואלת מה קורה איתי כי אני כבר לא מצליחה במבחנים ועכשיו חברה שלי אומרת לי שהיא לא יכולה לבוא איתי לשלגיה לראות את אגם ואמא שלי בחיים לא תסכים לי ללכת לבד, וגם פעם שעברה הלכתי לשלגיה אבל לא הצלחתי לדבר עם אגם...
החיים פשוט חרא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היפה5

New member
לא נורא מאמי..../images/Emo24.gif

יהיו לך עוד המון הזדמנויות אל תאבדי תיקווה

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםםםםם

איזה מצחיק היה היוםםםםםםםם!! היה לנו שעתיים ספרות... ושמתי את הרגליים על השולחן..אז המורה שלי אמרה "נוח לך?" אני כזה "מאד" אז היא צרחה "יעל אנחנו לא על שפת הבריכה עם טקילה ביד שאמור להיות לך נוח!" אני כזה "אבל על שפת הבריכה עם טקילה ביד זה לא נוח
" אז היא אמרה "תדמייני שכן!" אני כזה "חח טוב
" איזה דפוקה היא באמא שלי
בבצפר שלנו מותר רק לי'א וי'ב לעשן...שנה שעברה גם לנו היה מותר אבל הפסיקו...הקיצר...מי שתופסים אותו לא יהיה טוב..
אז היום דיברתי עם המחנכת שלי ופתאום חברה שלי עברה אז צעקתי לחברה שלי "שירה את באה לעשן?" חחח המורה שלי מסתכלת עליי ואומרת "יעלי תיזהרי ממני" אני כזה "מיטל אני חייבת להפסיקק!" אז היא אמרה "אז תפסיקי!! גם אני הפסקתי!" אז אמרתי לה "אני אעשן היום ומחר אני אביא למישהו את הקופסא" אז היא אמרה "תביאי לי" אני כזה "לך?! את לא מעשנת...הפסקת.." אז היא אמרה "כן ובגלל זה אני אשרוף את הסיגריות" אני כזה "לא חראם?
" היא תשרוף אותם
זהו. מהיום אני מפסיקה לעשן. לפחות מנסה... ואני יודעת שאמרתי את זה הרבה אבל עכשיו באמת...! היום המחנכת שלי אמרה שאני מקסימה ושאני אחייך כל הזמן כי היא אוהבת את הגומות
כפרעליהה
חחחח היה אמור להיות לי איתה אנגלית...והביאו מורה מעצבנת..אז אמרתי לה "בחייאת מיטל בואי תלמדי אותנו את" אז היא אמרה "יש לי שיחה...אני לא יכולה" אמרתילה "נו מיטל! תנצלי את זה שבא לי ללמוד איתך!" אז היא צחקה אז אמרתי לה "יאללה זמן איכות עם מורתי האהובה" אז היא אמרה "כפרות עלייך!" חחח איזו חמודה היא

יעל 13

New member
חחחחחחחחחח היום המורה שלי אמרה לי

"יעל תעשי את הדפים" אז העתקתי מחברה שלי והגשתי לה
אז היא אמרה "יעל העתקת!" אני כזה "אני?
מה פתאוםם!" אז היא אמרה "תשבעי לי!" אני כזה "אסור..חס וחלילה אני לא נשבעת" חח אז היא אמרה "חח פתאום נהיית לי דתיה אה? ממש יושב עלייך בול" ואז היה לה טלפון וקוראים לה אניטה אז זה היה ככה.. אניטה: "פתאום נהיית לי דתיה אה? ממש יושב עלייך בול" הטלפון מצלצל. אני: "אניטה תעני זאת אני!!" חחחחחחחחחח איזו יציאה זאת הייתה יו כמה צחקנוווווווו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאאאאא איך אני זוכרת ת'אניטה תעני חחחחחח איזה מצחיק זה :p סתומה
והגומותתת

למעלה