שרשור ליום שני..

einatit4

New member
../images/Emo187.gifהייתי אומרת שאת חמודה

אבל המשפט "את חכמה
" [עם הפרצוף הזה כאילו זה לא ידוע מאליו
] הורס לך
סתם שרית אוהבת אותך
ותקחי גם אותי לקניון

צהריים..=]../images/Emo41.gif

סיימתי את כל הדברים לחופש..:) ועזרתי לאמא שליי...אווו כמה עזרתי להה..חחחח..עזרתי לה להכין אוכל כאילו הבאתי לה רק כמה דברים שהיא רצתה..צרבתי לאחותי דיסק..סיימתי שיעורים..קיפלתי 2 כביסות..סידרתי להורים שלי ת'חדר..ופה אני תכף יסדר את שלי..אמא שלי תהיה בשוק שסידרתי גם לה..חחחחח...אני לא כזאתי בד"כ..אני טיפה ינוח ואז אני יסדר גם את שלי..שזה רק המיטה והספריה והשולחן מחשב..:/ יאווו נדבקתי לשיר שמעון השכן נפטר לפני 3 ימים ממש בפתח של הבית חולים גם שמו שלט על הדלת...ואני כל היום כמעט שרה אתזה ואמא שלי אמרה לי היום שלשכן קוראים שמעון ואמרתי לה לא נכון אפחד פה לא קוראים שמעון והיא אמרה שאלה שמתחתינו הרוסים השם העברי שלו שמעון:O:O:O איזה פאדיחההה...!! חברה של אמא שלי באה אחריי מלאאא זמן לביקור..פעם הייתה המורה שלי לאומנות וזה אבל אני מכירה אותה וזה והיא פתאום באה ביציאה ששמתי ת'מגבות מטבח במגירה אז ישבתי על הברכיים אז היא באה ביציאה "יאא שיר איזה גוף יפה נהיה לך איזה מותניים רזות ואיזה גוףף"ואני כזה מה עובר לה בראש מה היא רוצה מחיי?חחחחח... יאללה שיהיה לכולם יום מקסיםם!!:) זיווש אהובתי אני כלכך אוהבתותךך חיימשליי את לאדעת כמהה..מתעלייך את החיימשליי!! הילושש תרגישי טוב ודבריתי יפה שליי..:) שריתוש דבריתיי...=] -שירק'י-

חחחחחחחחחחחחח שמעון השכן? :p

כל הכבוד שסידרת הכל!! איזה כיף זה לסיים ת'עבודות.. חח שמחה בשבילך :)

chagiti

New member
כבר צהריים...ואו..

הבוקר לא היה לי כ"כ כוח ללכת לבצפר בישבילך מתמטיקה(כן-תקעו לנו 2 ימי עיון במתמטיקה..אחד היה אתמול והיה אחד היום..) אז ב-9 בבוקר אמא שלי מעירה אותי ואמרה לי שאחת מהכיתה התקשרה ואמרה שכדאי לי לבוא בגלל שהמורה מלמדת חומר חדש והיא לא תעבור על זה בכיתה..אז אמא שלי(כרגיל) אמרה לי ללכת..הלכתי...עד שהגעתי היה 10 וחזרתי בערך ב-1.. קיבלתי את המבחן שלי בחזרה..קיבלתי בו 88-וכל בזכות אח שלי הגדול שלילה לפני המבחן עזר לי עם כמה תרגילים והם בדיוק היו במבחן...למזלי!!-הייתי בשוק מהציון... אח שלי החליט שהוא מלמד אותי גיטרה..-אני יודעת קצת את הבסיס..והוא כבר התחיל ללמד אותי..וימשיך כשיהיה לי זמן.. הדרוש-היה לי כייף אתמול...ותודה על המכתב והפוווו
...אוהבתותךךךךך וחייבת לך עוד יום!!

יאאאא איזה כיף לךךך

גיטרהה
אני גם רוצהה שמחה בשבילך על הציון! כל הכבוד!! וחשבתי שהבצפר שלנו הוא היחיד
.. חח טוב לדעת שיש עוד כאלה :p

אייללוש

New member
כיפלך גיטרה../images/Emo168.gif../images/Emo99.gif

ווואו קולה כבוד הלוואי שכל התעודה שלי תתמלא בזה

בווקרר:]]

בוווקרר טטובב לכווללם:] קממתי ב1.30 אוני מדברת עם מאשה במסן:] עם שיר וספיר:] ספיר
התמונה ממההת
!! דברתי עם מיכליי והיא אמרה שהיא מתגעגעתת ואווהבת'וותכםםםם
חחחחXD הם היו עד עכשיו באוטובוס האוטובוס בכלל איחר בשעה[ב=ש=ע=ה!] ואחר כך הוא עצר בדרך בגלל שהוא נעלב כי ילדות צעקו לו "בן זונה"-מיכל אומרת הוא פשוט עצר את האוטובוס וילד למטה.. חח נהגג מוזר...
הם הגיעו למקום שהם היו צכים לפני חצי שעה נראלי:] עוד מעט אני הולכת עם אמא לעבודההה ומשםם נראלי נסתובב ואז נבוא הביתה אני יארגןן תמזוודה שלי[
] וילך לישון אצל חברה:]] אבבל אם כן אז אני יודיע בערב
חחחחXD יאלה אני עפה לאכול משטו לא אכלתי כ=ל=ו=ם!! הדס&יעל
תגידו למאשה שאנ'לא מקל סנוקר
!!!! אווהבת מלאא!#
+
+
פפפטטרריייי ;]]

למעלה