צהריים..=]../images/Emo41.gif
סיימתי את כל הדברים לחופש..
ועזרתי לאמא שליי...אווו כמה עזרתי להה..חחחח..עזרתי לה להכין אוכל כאילו הבאתי לה רק כמה דברים שהיא רצתה..צרבתי לאחותי דיסק..סיימתי שיעורים..קיפלתי 2 כביסות..סידרתי להורים שלי ת'חדר..ופה אני תכף יסדר את שלי..אמא שלי תהיה בשוק שסידרתי גם לה..חחחחח...אני לא כזאתי בד"כ..אני טיפה ינוח ואז אני יסדר גם את שלי..שזה רק המיטה והספריה והשולחן מחשב..:/ יאווו נדבקתי לשיר שמעון השכן נפטר לפני 3 ימים ממש בפתח של הבית חולים גם שמו שלט על הדלת...ואני כל היום כמעט שרה אתזה ואמא שלי אמרה לי היום שלשכן קוראים שמעון ואמרתי לה לא נכון אפחד פה לא קוראים שמעון והיא אמרה שאלה שמתחתינו הרוסים השם העברי שלו שמעון:O:O:O איזה פאדיחההה...!! חברה של אמא שלי באה אחריי מלאאא זמן לביקור..פעם הייתה המורה שלי לאומנות וזה אבל אני מכירה אותה וזה והיא פתאום באה ביציאה ששמתי ת'מגבות מטבח במגירה אז ישבתי על הברכיים אז היא באה ביציאה "יאא שיר איזה גוף יפה נהיה לך איזה מותניים רזות ואיזה גוףף"ואני כזה מה עובר לה בראש מה היא רוצה מחיי?חחחחח... יאללה שיהיה לכולם יום מקסיםם!!
זיווש אהובתי אני כלכך אוהבתותךך חיימשליי את לאדעת כמהה..מתעלייך את החיימשליי!! הילושש תרגישי טוב ודבריתי יפה שליי..
שריתוש דבריתיי...=] -שירק'י-