שרשור לילה\בוקר\צהריים\ערב

צהריייייייםםםםםםםם../images/Emo178.gif

הגעתיייי
המחשב פה דבילייייייי איזה נסיעה ארוכההההההה
4 וחצי שעות חשבתי שאני הולכת למות
הבאתי מצלמהה
צילמתי קצת והיום אני ילך לצלםם אוףף אבל לבית העלמין אני חא יגיע ושם הכי מפחידדדד
אני יבוא הבייתה ואז אני יעלה תמונות לא יודעת עוד מתי אני באה

einatit4

New member
מחכה לתמונות ../images/Emo3.gif

איי! יכול להיות שעברת דרך [כלומר- ליד חח] המושב שלי... נסעת דרך וואדי-ערה ואז צומת מגידו?

חמודייייייייייםםם../images/Emo204.gif

חחח היום לא הייתי בפורום..הלכתי לקנות דברים לבצפר..תיכננתי ללכת לבקר את חברות שלי במחנה בסוף לא יצא לי.. זה עשה לי כל כך רע לקנות את הדברים האללההה ועוד לחשוב שתכף אני אשתמש בהם
. ואז הלכתי לאכול אצל סבתא ועשיו הגענו הביתה וידיד של אחותי הגיע והוא הבהיל אותי פעמייייםםםםם! ישבתי בחדר ודיברתי עם חברה שלי שבמחנה ואז הוא בא ועשה לי "בהההההההההההההה" ואני כולי נלחצתי:| ואז עשיתי ת'עבודה במתמטיקה ושוווווווווווווווווווווווובבבב
ועכשיו אני פה:) אני מצטערת שאני לא אעבור היום על הפורום:)..אני צריכה להכין דברים לשבתת כי אמא בפרדס חנה. אני אעבור במוצ"ש =ביוווש:]

עררבבבבב../images/Emo20.gif

עפתי להתארגגןןן אנחנו הולכיםם לסבתא
אחריי זה בע"ה אני הולכת להופעה של מה קשוררר
ואז אני יראהה אתתת אסיי שלי בע"ה!!!

ערבבבב../images/Emo4.gif

אלוהים איזה מראות קשיםםם
בגעתי למקומות שלא הגעתי אליהם אתמול חחחח שאני יצלם תיראווו.. גגות בלי ראפיםם רק את מיתחם של הגג, בתים בלי גגות, המון חלונות שבורים, חנויות שפרצו, בורות במידרכה, בורות בכביש... מלאאא אין לי כ"כ גישה למחשב אז אני לא יכנס הרבה אלא פעם פעמיים ביוםם עינת
כם בטח שנסתעי דרך ואדי ערב ועפולה והאיזורר חחחח הייתה לנו שם הפסקה 841 עובר בכל הצפון
בדרך כלל בנסיעות רגילות לקריית שמוהנ מי שבא מהמרכז לא נוסע דרך שם אבל חשבתי עליך שהייתי העפולה
חחחח חבל היינו יכולות ליקבוע איפה שהייתה ההפסקהה!!!!!!!

einatit4

New member
../images/Emo10.gif נוראי מה זהולך שם ../images/Emo10.gif

אהה כאילו נסעתם עד עפולה ואז משם כאילו לקריית שמונה? [אני לא כל כך מתמאצת בצפון היותר צפוני מאיתנו
חחחחחחחחחחחח] אז בצומת מגידו לא פניתם לכיוון חיפה/יוקנעם? אלא המשכתם ישר? חח חשבת עליי? חח איזה חמודדה
חחח

כן עברנו ביוקנעםםם!!

חחחחחחח אני תודה לאל מתמצאת בכל הצפון
תמיד עוברים דרך יוקנעם פשוט קו 841 עובר בהרבה מרומות לא קשורים בעפולה טבריה יוקנעם חייבים לעבור(בדרך רגילה כמובן
) תוסיפי אותי במסן אין לי אותך: [email protected]

מאשה

New member
../images/Emo15.gif|שיר../images/Emo99.gifחיים שלי../images/Emo24.gif

שילשום היתקשרת אליי פעמיים ולא עניתי לך כי לא הייתי בבית
אז..מה רצית?

einatit4

New member
היי ../images/Emo13.gif

מחר [כלומר, היום. חחחח מסר לעצמי- אולי דיי עם השטות הזאת?
] בתיכנונים שלי לעשות כלום
שהלהלהלה אההה!!! סבא שלי חזר היום [כלומר, אתמול... חחחחחחח יום שישי בקיצקץ] מאנגליה הוא היה שם חודש חקר איזה כתבי יד עתיקים [הוא פרופסור
] הוא סיפר לאמא שלי שהיו בדיקות בטחוניות מאוד.. הממממ מאווד חושפות.. חחחח הוא היה צריך להוריד נעליים
ולהוציא מהכיסים את כל מה שהיה לו
אני מקווה שהוא קנה לי מתנה
חחחחח סתם-סתם-סתם. לילה טוב

עינתתתתתתתתתתתתתתת

אולי תבואי לפהה?
יאלה אני יראה לך דברים נילך לקניוןןן יש אחד שלךא ניפגעע יאלה נו פליז עינתייייי

למעלה