שרשור לילה\ בוקר\צהריים\ערב!

einatit4

New member
יאוווו יאוווו יאוווווווווווו!!

אני עוד מעט נוסעת למושב של אגם עם כל המשפחה כי יש לנו שם חברים והם בנו בית.. ועכשיו הם סיימו אז אנחנו נוסעים לראות אותוווו!! יאווו איזה ריגוש.. למרות שהייתי שם כבר דיי הרבה פעמים.. בזמן שהם בנו אותו הם גרו בקראוון צמוד לבית של אגם.. אבל עכשיו הבית החדש שלהם רחוק מאגם.. אבל עדיין בדרך עוברים ליד הבית שלה.. חחחחח וואי זה מזכיר לי את הפעם הראשונה שפגשתי אותם והם אמרו שהם גרים ברמת צבי.. אז שאלתי "ואתם יודעים איפה אגם גרה??" אז הם אמרו "אנחנו גרים ממש ליידה" חחחחחחחחחח טוב טוב כדאי שאני אפסיק להתלהב.. בטווווח אגם לא שםם
חחחחח להתת'

מההההההההההההה?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לא רוצהההההההההההההההההההההההההההה זה לא פייייררררררררר
אני הייתי אמורה להיות אבל היה לילה ויצאנו מעפולה ממש בטיל כי היום התראות אז ההורים שלי אמרו שהם לא מתסכנים
זה לא פייייייררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ותהני מיליוניםםםםםםםםםםםםם תיראי תבית שלהה

einatit4

New member
חחחחח כן, יש פה כל הזמן התראות

על האיזור.. אבל בגלל שאני הרי חלק מהאזור אז זה כבר חפיףף.. חחח ראיתי אותו
פעם חמישית אבל הוא מוקפף בשיחים.. חחחחח והוא גדוווללל!

einatit4

New member
חזרתיי משםםם!!

עברתי ליד הבית של אגם כי זה בדרך.. פעם חמישית שאני רואה אותו, הוא ממש גדול.. אבל הוא מוקף שיחים.. חחחחחח מי שהלכנו לבקר.. אז היא הבטיחה שהיא תביא לי חתימה מאגם והיא אמרה שגם מפלג
איזה כיף, הא?? חחח זהווו.. יש ליד איזה ישוב ערבי.. אני חושבת נאעורה.. אז שמענו את המסגד.. חיחיחיח

איזה כיף לך.. אני לעומתך הייתי היום

בבי"ח( אם ראית את ההודעה של אתמול בלילה אז בטח הבנת)... היום אמא שלי הרגישה טוב בבוקר היא הלכה וטיילה ושתתה ודיברה הרבה והמצב שלה היה שונה מאוד מאתמול.. בשבע וחצי התחיל לעלות לה החום והיא התחילה להרגיש לא טוב אז קראתי לאחות והיא נתנה לה זריקה והיא אמרה שנלך וניתן לה לנוח.. אני כבר לא דואגת כמו אתמול אבל עדיין מפחדת...! נראה מחר איך היא תרגיש ויכול להיות שאולי ישחררו אותה.. בה"ה!!!!!!

שבוע טוב../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

היום אני ואח שלי הפיצי שיגענו את אמא לעשות דיגיטלי מחר:p והיא הסכימה
שבוע טוב לכולם

למעלה