והילהההה [היללליי] תודהההה!!
H hila846 New member 11/8/06 #174 חחח שמחה שנהנתת:]]]../images/Emo80.gif איזהה חמודות הםם גמאני קניתי היום תיומן של אגם ווישבתי לקרוא אותו ככה קראתי אותו איסה 3פעמיים זה לא סתם יומן יש בו הרבה..לא יודעת להסביר
חחח שמחה שנהנתת:]]]../images/Emo80.gif איזהה חמודות הםם גמאני קניתי היום תיומן של אגם ווישבתי לקרוא אותו ככה קראתי אותו איסה 3פעמיים זה לא סתם יומן יש בו הרבה..לא יודעת להסביר
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 11/8/06 #176 תודהההההההההה../images/Emo110.gif חחחחחחחחחחחחחח אני תמיד שאני קונה יומן אני צריכה לבהות בו 50 פעם וכל פעם איזסה כמה שעווות כדי שאני אוכל להשתמשש בוו
תודהההההההההה../images/Emo110.gif חחחחחחחחחחחחחח אני תמיד שאני קונה יומן אני צריכה לבהות בו 50 פעם וכל פעם איזסה כמה שעווות כדי שאני אוכל להשתמשש בוו
H hila846 New member 11/8/06 #178 אנלא משתמשת בוו../images/Emo80.gif גם אסור בבית ספר שלי וגם הוא נשאר כזה יפה ונקי.. לפעמים שמשעמם לי בשבת נאי לוקחת את היומנים וקוראת אותם אנלא משתמשת בוו כדי שלא יהררסס
אנלא משתמשת בוו../images/Emo80.gif גם אסור בבית ספר שלי וגם הוא נשאר כזה יפה ונקי.. לפעמים שמשעמם לי בשבת נאי לוקחת את היומנים וקוראת אותם אנלא משתמשת בוו כדי שלא יהררסס
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 11/8/06 #179 חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif שמעתיי פעם על זה שאסוורר, דיברו על זה פה פעםם.. שיהיו בריאים.. חחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif שמעתיי פעם על זה שאסוורר, דיברו על זה פה פעםם.. שיהיו בריאים.. חחחחחחחחח
H hila846 New member 11/8/06 #185 חחחחחח כןן../images/Emo122.gif../images/Emo80.gif הם מביאים לנו יומן של הרב נריה חחחחחחחחחחחחחחח
H hila846 New member 11/8/06 #210 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחח חח ח
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחח חח ח
ה הדסי מתה על אגמי New member 11/8/06 #214 עשית פירמיידדהההה../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif אהבתי שווובבב חחחחחחחח עזבי אני באטרף עככששיוו
עשית פירמיידדהההה../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif אהבתי שווובבב חחחחחחחח עזבי אני באטרף עככששיוו
H hila846 New member 11/8/06 #216 חחחחחחחחחחחחח כןן../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif לא דעת מה קרה לי השתגעתיי
ה הדסי מתה על אגמי New member 11/8/06 #187 ח תודה ../images/Emo25.gif../images/Emo204.gif חחחחחחח אני ישבתי שם מכו מפגרת וקראתי את יוממממןןן ומיכל אמרה שהיא תסרוק לי אותו גם אז אני אקרא אותו עוד פעם=] חחחחחחחחחחחחחחחכפרעלייך
ח תודה ../images/Emo25.gif../images/Emo204.gif חחחחחחח אני ישבתי שם מכו מפגרת וקראתי את יוממממןןן ומיכל אמרה שהיא תסרוק לי אותו גם אז אני אקרא אותו עוד פעם=] חחחחחחחחחחחחחחחכפרעלייך
H hila846 New member 11/8/06 #190 חחחחחחחחחחחח../images/Emo25.gif../images/Emo80.gif לובבבבבבבבבבב יווווווווו
ה הדסי מתה על אגמי New member 11/8/06 #194 חחח כפרעליייך../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo204.gif
ה הדסי מתה על אגמי New member 11/8/06 #193 כפרעללללללליייךךך1../images/Emo204.gif אני אוהבת אותך ודיברנו במסןןP
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 11/8/06 #241 חחחחחחחחחחחח סיווני../images/Emo110.gif תודהההההההההה אתם סתם מדמיייניםם לגבי אוהדדד! באמתתת