אני אחרונה אחרת זה לא יגמרר
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/8/06 #28 חחחחחחחחחח מזל:"ט לשניהםםםםם../images/Emo204.gif עצה שללללללללליייי לא לבוווואאאא עם פלטפורממממממממההה ואל תאכלי ליד כולם תא שומעתתת ?
חחחחחחחחחח מזל:"ט לשניהםםםםם../images/Emo204.gif עצה שללללללללליייי לא לבוווואאאא עם פלטפורממממממממההה ואל תאכלי ליד כולם תא שומעתתת ?
H hila846 New member 10/8/06 #31 חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif למה לא לבוא עם פלטפורמה אני נמוכהה אני צכה קצת גובהה הנעליים שהבאתי זה עם פלטפורמה ולמה לא לאכול זה הקטע בערך הכי כיףף.. חח תודהה יפשלייייייייייי
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif למה לא לבוא עם פלטפורמה אני נמוכהה אני צכה קצת גובהה הנעליים שהבאתי זה עם פלטפורמה ולמה לא לאכול זה הקטע בערך הכי כיףף.. חח תודהה יפשלייייייייייי
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/8/06 #46 אוקי..אני אסביר את עצמי../images/Emo204.gif פלטפורמה- נפלתי באירוסים של בת דודה שלי על החתןןןןןןןןןן וכולם הסתכלו המומיםםםםם:| אוכל- אכלתי ליד כולם כמו איזה חיית פראא וכולם בהו בי:| זהוו
אוקי..אני אסביר את עצמי../images/Emo204.gif פלטפורמה- נפלתי באירוסים של בת דודה שלי על החתןןןןןןןןןן וכולם הסתכלו המומיםםםםם:| אוכל- אכלתי ליד כולם כמו איזה חיית פראא וכולם בהו בי:| זהוו
H hila846 New member 10/8/06 #47 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח ואיי הרגת אותיייי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח ואיי הרגת אותיייי
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/8/06 #68 עשית פירמידה של "חחח" ../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif אני כבר לא שפוייהה
H hila846 New member 10/8/06 #141 חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif אני יהרוג אותךך