ראש גזר54676534254
Well-known member
מתנה לחג בשביל יוניאם מוציאים כזה על - "מאכזב, אך לא מפתיע"
אני קונה בכל הצבעים.
מתנה לחג בשביל יוניאם מוציאים כזה על - "מאכזב, אך לא מפתיע"
אני קונה בכל הצבעים.
היא אמרה בצחוק שהיא רצתה שאביב ישאל שאלה (היה להם משימה שהמשפחות שלהם שואלים שאלות את הדיירים) והשאלה תהיה איך זה להיות האישה הכי יפה בעולםמלאני כל כך לא צנועה. שמעתי אותה עכשיו מספרת על מישהו ששאל אותה- 'אז איך זה להיות האשה הכי יפה בעולם?'
וזאת כבר פעם שניה שאני שומעת אותה במקרה מתייחסת ביהירות למראה שלה ומתהירה על עצמה כמה "היא יפה וזאת עובדה."
בעיני זה דוחה ויהיר וגם מנותק קצת, כאילו אחותי את נאה אבל חסרת חן לחלוטין.
איך זה סותר את מה שכתבתי? זה דווקא תומך בהתנהגות היהירה שלה, בפנטזיה שלה בן הזוג שלה שואל אותה לגבי היותה האשה היפה ביותר בעולם - אני משכונעת שהיא משוכנעת שהיא באמת אחת היפות בעולם וזה אחד הדברים הדוחים. אם נשווה לדני שהוא באמת כל כך יפה ואין עוררין על יופיו שתמיד צנוע לגבי זה ולא מתעסק בעצמו באופן הזה בכללהיא אמרה בצחוק שהיא רצתה שאביב ישאל שאלה (היה להם משימה שהמשפחות שלהם שואלים שאלות את הדיירים) והשאלה תהיה איך זה להיות האישה הכי יפה בעולם
אני יורדת לסוף דעתך.איך זה סותר את מה שכתבתי? זה דווקא תומך בהתנהגות היהירה שלה, בפנטזיה שלה בן הזוג שלה שואל אותה לגבי היותה האשה היפה ביותר בעולם - אני משכונעת שהיא משוכנעת שהיא באמת אחת היפות בעולם וזה אחד הדברים הדוחים. אם נשווה לדני שהוא באמת כל כך יפה ואין עוררין על יופיו שתמיד צנוע לגבי זה ולא מתעסק בעצמו באופן הזה בכלל
שמעתי אותה בהקשר לקנאה של אביב והצורך שלו לדעת מה לובשת ואיפה נמצאת כשהיא עם חברות ואומרת מודעת שאני יפה, לכל מקום שנכנסת כל המבטים עלימלאני כל כך לא צנועה. שמעתי אותה עכשיו מספרת על מישהו ששאל אותה- 'אז איך זה להיות האשה הכי יפה בעולם?'
וזאת כבר פעם שניה שאני שומעת אותה במקרה מתייחסת ביהירות למראה שלה ומתהירה על עצמה כמה "היא יפה וזאת עובדה."
כן בדיוק. Wtf?!שמעתי אותה בהקשר לקנאה של אביב והצורך שלו לדעת מה לובשת ואיפה נמצאת כשהיא עם חברות ואומרת מודעת שאני יפה, לכל מקום שנכנסת כל המבטים עלי
זה היה בצחוק..... סגנון של חוש הומורמלאני כל כך לא צנועה. שמעתי אותה עכשיו מספרת על מישהו ששאל אותה- 'אז איך זה להיות האשה הכי יפה בעולם?'
לא חושבת שלגמרי בצחוק, יכלה להתייחס למיליון אספקטים, התייחסה למראה שלה וכאמור, לא הפעם הראשונה שהיא מתרברבת במראה שלהזה היה בצחוק..... סגנון של חוש הומור
זה במסווה של חוש הומורזה היה בצחוק..... סגנון של חוש הומור
אידיוט מטומטםפאקינג נס קפה הוא לא יודע להכין
אחי?פאקינג נס קפה הוא לא יודע להכין
גם אני.פרידה שותה 7 קפה ביום
מה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.