** שרשור לילה - היום ה-101 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member
היא איבדה את זה לגמרי, היא גם מנסה להצדיק את החיבוק הזה עם עידן, סתמי תגידי זה היה פאדיחה וזהו.
והחרמן אף אחד לא מעמיד אותו במקום גם כנראה שאלה שבאו לא נתנו לו בראש, וזה ממשיך לטפח את הדמות של הילד הטהור מנתיבות
שטויות כיאה לרמה של מי ששאל, לא הייתה בזה פרובוקציה. הם תמיד התחבקו כשאמילי ישבה עם שילה, רק המבט בעיניים והטיזינג שעשתה היה פי אלף פיתוי. סתם היטפלות. כמו החיבוק עם נועם שאין לו שום משמעות, בטח לא מינית דוחה זה כן.

KAPSULA1

Well-known member
איכס, הדר שרופה על דניאל עמית הזאת. עוד נקודה לרעתה. מה יש להיות גרופית שלה?

KAPSULA1

Well-known member
מלאני כמה תמימה בקשר ליוסי. חושבת שזה שהוא לא מתעמת עושה אותו טוב לב. הבנאדם מלכלך רק מאחרי הגב

מרגוליקו

Well-known member
מלאני כמה תמימה בקשר ליוסי. חושבת שזה שהוא לא מתעמת עושה אותו טוב לב. הבנאדם מלכלך רק מאחרי הגב
להגד לך בכנות לא ראיתי את הדברים שכותבים על יוסי. אז כנראה שלא צ פיתי מספיק כי תמימה אני לא.

KAPSULA1

Well-known member
להגד לך בכנות לא ראיתי את הדברים שכותבים על יוסי. אז כנראה שלא צ פיתי מספיק כי תמימה אני לא.
צודקת שלא צפית כי לא שידרו עליו אבל הוא ליכלך כמעט על כולם מאחרי הגב בעוד בפניהם שיחק אותה חבר. לכל אחד הוא אומר כן כן ולמישהו אחר משהו אחר. אבל שידרו יוסי מצחיק וחמוד

KAPSULA1

Well-known member
יש אנשים ששלמים עם הדרך שלהם או אטומים לכל דבר חיצוני. דני ואור ישנים בשלווה ולא מעסיק אותם מה נאמר עליהם.
מי שזה מעסיק אותו, חשוב לו ולוקח ללב נשאר ער ומתייחס לנה שאנשים מבחוץ אומרים עליו

מרגוליקו

Well-known member
יש אנשים ששלמים עם הדרך שלהם או אטומים לכל דבר חיצוני. דני ואור ישנים בשלווה ולא מעסיק אותם מה נאמר עליהם.
מי שזה מעסיק אותו, חשוב לו ולוקח ללב נשאר ער ומתייחס לנה שאנשים מבחוץ אומרים עליו
לאור כן חשוב מה חושבים בחוץ כל העונה הוא אומר שלא יוציא רע שלא תוציא אותי רע ומה שבוא לא מבין שאם מישהו מוציא אותו רע זה הוא עצמו אבל לקחת אחריות זו בקשה מוגזמת מאור

KAPSULA1

Well-known member
כתבתי או
לאור כן חשוב מה חושבים בחוץ כל העונה הוא אומר שלא יוציא רע שלא תוציא אותי רע ומה שבוא לא מבין שאם מישהו מוציא אותו רע זה הוא עצמו אבל לקחת אחריות זו בקשה מוגזמת מאור
שלא אכפת או שהם אטומים לבקורת. או שפשוט במפגשים הפעם לא קיבלו ביקורת שלילית אז אין להם על מה להתעכב

KAPSULA1

Well-known member
היא גם הייתה תמימה בהקשר של קורלי ופרידה
פרידה לא לכלכה עליה, פרידה לא פתחה עליה והיתה תמיד לצידה.
עם יוסי כל מה שהוא אומר ועושה קדוש בעיניה, כנראה כי היא גם היתה לעיתים חלק מהלרלורים איתו על אנדים לא בפניהם

רימון2024

Well-known member
פרידה לא לכלכה עליה, פרידה לא פתחה עליה והיתה תמיד לצידה.
עם יוסי כל מה שהוא אומר ועושה קדוש בעיניה, כנראה כי היא גם היתה לעיתים חלק מהלרלורים איתו על אנדים לא בפניהם
הכוונה שהיא עיוורת לתכונות הרעות של קורלי ופרידה

מצב
הנושא נעול.
למעלה