yoni564712
Well-known member
אם דני היה מודח מחרדני עף מחר
הוא לא היה שם אותו אחרון מול מיכל היום.
דני יהיה בגמר.
אם דני היה מודח מחרדני עף מחר
עוז לא רוצה דייר כמוהו בגמראם דני היה מודח מחר
הוא לא היה שם אותו אחרון מול מיכל היום.
דני יהיה בגמר.
אבל אני רוצה!עוז לא רוצה דייר כמוהו בגמר
הקבוצה של יוסי מצביעה לאחי, כדי להרוס לפרידהאו נועם
למרות שנראה לי שבכל זאת דיג'יי
איך זה הורס לפרידה אני לא מבינההקבוצה של יוסי מצביעה לאחי, כדי להרוס לפרידה
הוא לא יוצא מחר
פרידה בירידה מתמדדת מאז שהוא נכנס לביתאיך זה הורס לפרידה אני לא מבינה
את חדשה פה?כמעט אחד פה לא הגיב על זה שהדר גילתה את נועה ובכל זאת קיבלו תקציב מותרות.
אז בשביל מה כל הסאגה עם נעה קירל?
אז נכון זה עוז אין לא פואנטה למשימות אבל הוא כל כך מזלזל בצופים שזה כבר בלתי נסבל.
למה? ממש לאאת חדשה פה?
הוא צחקלמה? ממש לא
תמיד הם במותרות בשבוע האחרון….גם אם כל הבנות היו עולות על זה …עוז היה משנה את החוקיםכמעט אחד פה לא הגיב על זה שהדר גילתה את נועה ובכל זאת קיבלו תקציב מותרות.
אז נכון זה עוז אין לא פואנטה למשימות אבל הוא כל כך מזלזל בצופים שזה כבר בלתי נסבל.
ברור לכן לא היה צריך לעשות את כל הסאגה הזותמיד הם במותרות בשבוע האחרון….גם אם כל הבנות היו עולות על זה …עוז היה משנה את החוקים
אני חשבתי על זה, שפשוט מראש האח תכנן לתת תקציב מותרות השבוע ולכן למרות שנכשלו זרם איתם.כמעט אף אחד פה לא הגיב על זה שהדר גילתה את נועה ובכל זאת קיבלו תקציב מותרות.
הגבנו בשרשור התוכניתכמעט אף אחד פה לא הגיב על זה שהדר גילתה את נועה ובכל זאת קיבלו תקציב מותרות.
בדיוק כתבתי שמקווה שלאכל כך הרבה (ויותר מדי) עונות ועוד לא קלטתם את עוז?
דיגיי בגמר. זה היה המסגור של העונה. אהבה. מתאהבים. התאהבנו. עוז לא ינטוש את זה.
לוחמים בתחת של יוני. האלמנט היחידי של העונה בהקשר למלחמה הוא ״קודם חשוב לנו להזכיר גם הערב״. סימן וי.
נתיבות זוכה. עדיין מהמר על נועם.
ט.ל.ח
שיחבק...מה שמדאיג בעיני באפקט נועם. הוא כנראה הצליח למתג ולשווק את עצמו כתמים שלא מצליח.
למרות שראינו בפרקים כמה אופורטוניסט ואגואיסטי, אין כמו מיתוג עצמי.
בפרט למי שלא מתעמק.
"איפה יש בחורה לחיבוק ארוך?"
צפה בקובץ המצורף 116333
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.