פאף פה
Well-known member
קורלי יכולה להמשיך לפנטזדני יצטרך להרחיק ממנו את הבנות במקל..
קורלי כבר רמזה שיכול לקרות בניהם משהו מחוץ לבית
אגב
לא סבלתי אותה ואני שמחה שהודחה
קורלי יכולה להמשיך לפנטזדני יצטרך להרחיק ממנו את הבנות במקל..
קורלי כבר רמזה שיכול לקרות בניהם משהו מחוץ לבית
הדר 22לפי הצבעות ראשונות אצל בטטה
אור - 27%
פרידה - 26%
הדר - 22%
יוסי - 13%
נועם - 10%
אל תשכח את הילדת קקהלא חושב שאף אחד מהדיירים העונה למעט דני ומלאני (תחום הדוגמנות ימנף את הזמן בתוכנית)
הדר לדעתי תעשה טעות אם תישאב לביצה, התקשורת בין אישית שלה עם אנשים אחרים זוועתית.
פרידה לא רואה בה כלום, כנל נועם ויוסי
אור יחזור לאיתי לוי
לא אכפת לעוז מההצבעות@yoni564712
לגבי התיאוריה שיוסי זוכה - אני אסביר למה זה שונה מעונה קודמת
עונה קודמת השנאה כלפיי סתיו של הדיירים ושל הקהל נגדי כלפיה הייתה ברמה אחרת לגמרי נגדה.
חוץ מאנטי של הקהלים של הדר ואור אחד כלפיי השנייה אני לא רואה כזה אנטי מטורף של שאר הקהלים
כל הקהלים שונאים את הדר אבל גם זה לא באותה רמה של סתיו
לא חושב שכל אותם אנשים שמצביעים יעשו הצבעות נגד ליוסי כמו עונה קודמת
+ מעתוק הייתה הבחורה הטובה שלא עשתה נזק לאף אחד, פה אין אחד כזה.. אפילו לא יוסי שחלק מהקהלים לא אוהבים אותו בטענה שהוא נחש
מה עם העובדה שהוא לא הציג קטע אחד של פרידניאם זה היה זק, ההדחה הזאת הייתה שייכת לאמילי או לטאנג׳יות. זק היה מביא אותן רחוק כמה שאפשר ובחיים לא נותן כרטיס לגמר לאף אחד. העובדה שיוסי ישב בחדר האח בזמן שפרידה ודני שעשו את העונה נאנקו על הספה היא בלתי נסלחת במונחים של ריאלטי
בכלל. פרידני היו אמורים להיות השניים האחרונים על הספה בגמר ועוז נמלט מהמקום שבו יש מכרה זהב וברח למלחמה הכי נדושה בין הדר לבין אורמה עם העובדה שהוא לא הציג קטע אחד של פרידני
בסיכומים של פרידה ודני ?
עוז רוצה את דני לעצמו....בכלל. פרידני היו אמורים להיות השניים האחרונים על הספה בגמר ועוז נמלט מהמקום שבו יש מכרה זהב וברח למלחמה הכי נדושה בין הדר לבין אור
אישית... לא הייתי יכולה להכיל דמויות כמו הטאנג'יות העונה..זק היה משאיר דמויות כמו תום והטאנג'יות רחוק מאוד.
זה דפוס קבוע אצל עוז, העונות אצלו מתחילות לא רעות בכלל עם הרבה אקשן ואז הוא מחרבן את זה כל פעם מחדש
אם הטאנג'יות היו נשארות עד עכשיו,זק היה משאיר דמויות כמו תום והטאנג'יות רחוק מאוד.
זה דפוס קבוע אצל עוז, העונות אצלו מתחילות לא רעות בכלל עם הרבה אקשן ואז הוא מחרבן את זה כל פעם מחדש
גם המכשפה שלי אמרה את זה בלי קשר לאסון שקרה למשפחה של נועםהימור שלי : נועם זוכה
אם לא היו מוציאים אותו היום להיות עם המשפחה שלו
לא הוציאו כי נקבע כבר מזמן שהוא הזוכה
מי שתקבל את מירב הקולות עדיין תהיה פרידה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.