בסדר, רואים את זה גם בסקרים. פרידה שעמדה על 15 אחוז כל העונה ברגע שמלאני ואחי יצאו זינקה לשלישיה הפותחת בהפרש זעום
בסדר, רואים את זה גם בסקרים. פרידה שעמדה על 15 אחוז כל העונה ברגע שמלאני ואחי יצאו זינקה לשלישיה הפותחת בהפרש זעום
תודה לך מלאני
תזכיר לי מי זאת מלאני למברסקי ?
גאיה...איך שכחת?תזכיר לי מי זאת מלאני למברסקי ?
אין סיכוי שיוסי יזכה. לפרידה יש סיכוי.אין להדר ואור סיכוי כי בשיטת מעתוק,
גם אם מה שאתם אומרים שיקרה ונועם ויוסי אכן יוצאים קודם, כולם יצביעו לפרידה.
זה אומר שפרידה ניצחה.
בשיטת מעתוק אין להדר ואור סיכוי.
ולא מאמין ששיטת מעתוק נועדה למען ניצחון של פרידה.
אני עדיין עומד על מה שאמרתי כאן לפני חודש וחצי,
זה מכור ליוסי.
לנועם, יוסי ופרידה יש סיכוי שווה. זה תלוי במי יוצא קודם. אם הדר ונועם יוצאים ראשונים הגמר של יוסי.אין סיכוי שיוסי יזכה. לפרידה יש סיכוי.
כולם יכולים לנצח מבין השלישה- אור, הדר ופרידה. לאור יש סיכוי טוב לנצח, גם לפרידה ולהדר.זה הגמר הכי פתוח. מלבד אור כל אחד מהרביעיה יכול לנצח.
זה רק תלוי מי יוצא ראשון ומי יוצא שני. אחרי זה כבר נדע לאן הולכים הקולות
לאור אין סיכוי לנצח. אף אחד מהקהלים של המודחים בגמר לא יצביע לו.כולם יכולים לנצח מבין השלישה- אור, הדר ופרידה. לאור יש סיכוי טוב לנצח, גם לפרידה ולהדר.
לאור אין סיכוי לנצח. אף אחד מהקהלים של המודחים בגמר לא יצביע לו.
להדר יש סיכוי חלק מהקהל של נועם וחלק מהקהל של פרידה כי היא התחברה אליה בסוף.
לאור יש מקום שני או שלישי וזה הרבה רק בזכות הקהל שלו בלבד
ועוד משהו. האח בחיים לא יתן לאור את הנצחון. בגלל שה הוא ממשיך את ההצבעה בשיטה הזאת.כולם יכולים לנצח מבין השלישה- אור, הדר ופרידה. לאור יש סיכוי טוב לנצח, גם לפרידה ולהדר.
אז צריך שיוסי ונועם ייצאו לפניה, רק ככה היא תזכההכי צבעונית הכי מעניינת הכי רגישה 🩷הכי חברה הכי מרימה 🩵הכי מצחיקה הכי כוכבת הכי מגיע לה לזכות
הצביעו לפרידה
בעזרת השםאז צריך שיוסי ונועם ייצאו לפניה, רק ככה היא תזכה
יכול לקרות. כרגע נועם ויוסי יחד לא מגיעים למצביעים של פרידה.בעזרת השם
לא להאמין לסקריםיכול לקרות. כרגע נועם ויוסי יחד לא מגיעים למצביעים של פרידה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.