מה שהדר עושה במקום השלישי ומה שסתיו קצין עשתה במקום הראשון לאורך הוכנית. הקהל מוזר.מה אור עושה שם במקום השני![]()
היא רלוונטית כמו שימי הדגגאיה תזכה
עוד חודש לכניסה השניההיא רלוונטית כמו שימי הדג
עדיף לבנות בית במטולה בימים אלה מאשר לבנות על הליהוק של ההפקה.עוד חודש לכניסה השניה
אם אני לא טועה זה עלה במשימה שהיתה להםמי אמר שהוא מנקה את הציפורניים לפני סקס? ראיתי אח לילה ולא הצלחתי להבין חחח
כן אבל מישהו אמר שהוא רוצה שיהיה נקי , זה היה אור?אם אני לא טועה זה עלה במשימה שהיתה להם
ברקמי אמר שהוא מנקה את הציפורניים לפני סקס? ראיתי אח לילה ולא הצלחתי להבין חחח
מי שלא עושה סקס, התאום הבתול...אמר שהוא גם מתקלח לפני. דווקא חיובי...מי אמר שהוא מנקה את הציפורניים לפני סקס? ראיתי אח לילה ולא הצלחתי להבין חחח
חחחחח ענו שאחד מהתאומים.הקשב שלי מתחלק לכמה מקומות כשאני צופה באח אז אני לא זוכרת להגיד לך מי אמר את זה…
סורי…
הבנתי מהגולשים שעידן הוא נציג מהאום מעיין תואם ליאור כלפון פרווה ומכבה שריפותחחחחח ענו שאחד מהתאומים.
לטובת מי שלא צופה בלייב ורואה חצאי קטעים מ13- לעידן יש דעות? הוא מעיר אם צריך? או שהוא פרווה כזה?
ליאור כלפון?! אוי לא.הבנתי מהגולשים שעידן הוא נציג מהאום מעיין תואם ליאור כלפון פרווה ומכבה שריפות
במי? בגאיה?עידן מאוהב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.