ראש גזר 2225577654
Well-known member
בושה איך הוא עם קעקועים של הפוקימון לא מעומד להדחה
לא צפיתי ב-2025עידן = דומיניק מ 2025 , שכנעו אותי אחרת
שוכנעתי!לא צפיתי ב-2025
כנ״ל, לצערי.יש לי רק דבר אחד להגיד אחרי הפרק ולא חשבתי שזה יקרה מהר כל כך - עידן ירד לי מהעיניים. לוחם אמיץ בעזה הפך לפרי אהבה של שפן ויונת שלום. חבל...
עידן מראש הפך לאהוד רק בגלל השירות הצבאי ולא מעבר…יש לי רק דבר אחד להגיד אחרי הפרק ולא חשבתי שזה יקרה מהר כל כך - עידן ירד לי מהעיניים. לוחם אמיץ בעזה הפך לפרי אהבה של שפן ויונת שלום. חבל...
וזה גם מה שיתן לו את הניצחון.עידן מראש הפך לאהוד רק בגלל השירות הצבאי ולא מעבר…
כי יוסי לא לחם בעזה, שירת בצפון. משום מה זה נחשב פחות...וזה גם מה שיתן לו את הניצחון.
גם מהאו"ם וגם לחם בעזה? זה משאיר אבק לכל מתמודד אחר
אין צורך להראות ממנו אפילו דקה בפרקים או בלייב כי זה כבר מספיק
רק לא מבין למה על יוסי לא מדביקים את התווית הזאת
התחרות לסאונדים בטיקטוק נמשכת.
בחורה מתאמצת שחקנית ומשעממת
הבנתי שהאופר זה לא נכון?אחלה דני
הוא לא סובל את הדר בגלל שהיא גדלה עם אופר וכפית זהב בפה ומתרברבת בזה
והוא גדל במשפחה שהתמודדה עם קשיי עליה וחי בעוני והייתה איזה בעיה עם האבא שהוא לא חשף
זה נכון, הייתה (או עדיין יש) להם עובדת זרה שהייתה מבשלת להם, שמעתי אותה מספרת את זההבנתי שהאופר זה לא נכון?
קראתי כאן איפשהו שזה אופר מסיבה רפואית או סעודי משהו כזהזה נכון, הייתה לה עובדת זרה שהייתה מבשלת להם, שמעתי אותה מספרת את זה
זה לא מה שהיא סיפרהקראתי כאן איפשהו שזה אופר מסיבה רפואית או סעודי משהו כזה
כשעידן וחיים ניסו לפענח במסגרת המשימה הסודית שלהם, מיהו הדייר המזויף, הם ישבו בספסל פינת עישון ועברו דייר דייר, כשהגיעו להדר, הם אמרוקראתי כאן איפשהו שזה אופר מסיבה רפואית או סעודי משהו כזה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.