** שרשור לילה - היום ה -12 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Psy Bear

Well-known member
יהב מנתח את המצב של עידן, אומר שכל הקהל עכשיו מת תוסס לקראת הנשיקה שלו עם אמילי, ואחרי שזה יקרה יעזבו אותו כי זה כבר לא יהיה מעניין.

svtar25

Well-known member
יהב מנתח את המצב של עידן, אומר שכל הקהל עכשיו מת תוסס לקראת הנשיקה שלו עם אמילי, ואחרי שזה יקרה יעזבו אותו כי זה כבר לא יהיה מעניין.
יהב חיי באילוז' , עידן אהוב בפני עצמו, אם כבר יש ביקורת על הקשר שלו עם אמילי. איך אמרה אורית שהיא התנשקנו עם שמעון אחרי 3 חודשים, גם עידן יכול להגיד שהוא יתנשק עם אמילי בעוד 4 חודשים, ואז התוכנית תגמר או שאמילי תודח ראשונה ונשיקה לא תהיה. אורית נתנה סקס לבעלה אחרי 6 שנים, בדיוק קצב כזה יאמץ עידן עם אמילי😉 ויהב יצטרך להמתין לנשיקה.

svtar25

Well-known member
טוב שעברו לדלת.
אמילי חייבת לעוף.
נו על טעם וריח אין מה להתווכח. אני לא חושבת שאמילי צריכה להיות עם עידן, אבל לפני שהיא "תעוף" יעופו עוד כמה. עוד נקודה כאשר שונאים דמות זה גם טוב, כי יש אליה תגובה. כמובן בהנחה מצומצמת אמילי יכולה לעוף כמו גל גברעם. אבל יש לה עוד זמן לעבור בבית האח. בעיני אמילי צריכה תוכנית אחרת לגמרי על מנת לפתח קריירת שירה שלה ולא קריית מציצנות שלנו 😉
היא נערה טיפוסית בת זמננו + כישרון מוזיקלי, פוסט כמו הרבה פוסטמות היוצאות נגדה.
כן אין מה לעשות אני תמיד מתחברת לדמות של רוסיה, לא אהבתי את ת.ז של אמילי. לא התכוונתי להתחבר אליה , אני מבינה שיש לה צדדים שליליים. אבל זה חזק ממני, החיבור לדמויות של אישה רוסיה בלונדינית צעירה בעונות קודמות גובר , רק לין וגל גברים לא היו רוסיות וגם אליהן התחברתי
ואני אישה מבוגרת בת 44 , כנראה שאני סתומה , אבל נו מה נעשה , כזאת אני וחברות כאלה אוהבת וממשיכה לעקוב אחריהן אחרי התוכנית

מצב
הנושא נעול.
למעלה