** שרשור לילה - היום ה-18 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

מרגוליקו

Well-known member
הוא לא "מחנך" את אורית כי באמת אכפת לו לשנות בה משהו או בדינמיקה בבית.
היא הבמה שלו להראות את עצמו כאיש של שלום, מנהיג, מגשר, וואטאבר..

בתוך תוכו הוא בז לאנשים כמו אורית
בדיוק כמו ההתנשאות שיוצאת ממנו כרגע כלפי התאום.
ולכן אני לא אוהבת את הצביעות שלו

מרגוליקו

Well-known member
נשאר להם מלא אוכל. העיקר הם בוכים שאין להם מה לאכול.
אפשר היה להעמיד 6-7 סירים עם כל מה שנשאר להם וזה מהמעט שראיתי.

Psy Bear

Well-known member
נשאר להם מלא אוכל. העיקר הם בוכים שאין להם מה לאכול.
אפשר היה להעמיד 6-7 סירים עם כל מה שנשאר להם וזה מהמעט שראיתי.

כן גם חשבתי על זה עכשיו. למה פשוט לא להכין סיר אורז ענק לפחות למחר. ואז אפשר להזמין פחות אורז בתקציב ובמקום זה לקחת עוד בשר או מה שלא יהיה.
עדשים, פסטות. אפשר להכין לשים במקרר, מחר כשיגיעו המוצרים להכין לכל דבר רוטב ואיזה חלבון וסגרת יומיים של אוכל.

מרגוליקו

Well-known member
בדיוק.
אני הייתי מכינה סיר אורז גדול וטעים, סיר פסטה, מבשלת את העדשים ומחר מטגנת בצל וחצי מסיר האורז מערבבת עם העדשים ובצל מטוגן ומקבלים אחלה מג׳דרה, מחר מכינה רטבים לפסטה ועוד רוטב לאורז הלבן וכמו שאמרת הם היו יכולים להוסיף לתקציב עוד ירקות פירות בשרים פינוקים במקום הררי הפסטות אורז פסטרמות ולחמים שהם הזמינו.
העיקר נתנו לעידן לנהל את התקציב ושמו לידו את דנה ״ המבינה הגדולה״ בבישול ובמצרכי אוכל.

lady mahvat

Well-known member
בדיוק.
אני הייתי מכינה סיר אורז גדול וטעים, סיר פסטה, מבשלת את העדשים ומחר מטגנת בצל וחצי מסיר האורז מערבבת עם העדשים ובצל מטוגן ומקבלים אחלה מג׳דרה, מחר מכינה רטבים לפסטה ועוד רוטב לאורז הלבן וכמו שאמרת הם היו יכולים להוסיף לתקציב עוד ירקות פירות בשרים פינוקים במקום הררי הפסטות אורז פסטרמות ולחמים שהם הזמינו.
העיקר נתנו לעידן לנהל את התקציב ושמו לידו את דנה ״ המבינה הגדולה״ בבישול ובמצרכי אוכל.
ועידן כבר החליט שהוא עושה את התקציב כל שבוע.
נהדר

lady mahvat

Well-known member
עידן: ״אני לא צריך שיגידו לי שאני מעניין
אני יודע שאני מעניין״

״כל פעם אני נותן את הצ׳אנס כי אני אומר, הוא בא ללמוד.
הוא לא לומד.,,..,פעם הבאה אני לא אלמד״

אין האיש צנוע ברמות שלא הכרתי.
הוא בא בשביל ללמד את העולם והעולם לא רוצה ללמוד.

רימון2024

Well-known member
כן גם חשבתי על זה עכשיו. למה פשוט לא להכין סיר אורז ענק לפחות למחר. ואז אפשר להזמין פחות אורז בתקציב ובמקום זה לקחת עוד בשר או מה שלא יהיה.
עדשים, פסטות. אפשר להכין לשים במקרר, מחר כשיגיעו המוצרים להכין לכל דבר רוטב ואיזה חלבון וסגרת יומיים של אוכל.
הדר עשתה את זה בבוקר

מרגוליקו

Well-known member
כל הכבוד לה!
ואת רואה עדיין נשאר להם מלא אוכל והבשלניות של הבית לא חושבת לבשל את מה שנשאר למחר וליום שישי אבל יריבו בתקציב על סיגריות שוקולד וגרנולה.
איזה בית של עלובי נפש.

Psy Bear

Well-known member
כל הכבוד לה!
ואת רואה עדיין נשאר להם מלא אוכל והבשלניות של הבית לא חושבת לבשל את מה שנשאר למחר וליום שישי אבל יריבו בתקציב על סיגריות שוקולד וגרנולה.
איזה בית של עלובי נפש.
גם יש להם שם שואבי אבק רובוטיים שם בבית, כל הגברים מנופחי הסטרואידים האלו יש להם תאבון של היפופוטם בייחום. אפשר להכין כמות גדולה בכיף. אורז מחזיק במקרר כמה ימים, כשהוא ישן מטגנים אותו עם בצל ושום ואיזה חזה עוף עם סויה. פסטה גם תחזיק מחר ומחרתיים.
אפשר בקיצור היה לפוצץ את המקרר.

Psy Bear

Well-known member
איזו עונה של לפלפים יא אללה, כולם חצי שעה אחרי כיבוי אורות במיטות כאילו הם בפנימיה צבאית.

פאף פה

Well-known member
איך קורל מקום רביעי בהצבעות נשגב מבינתי
מי מצביע לבלתי הזו?
אוף
עכשיו ניתקע איתה כל העונה

מצב
הנושא נעול.
למעלה