זה אור העצלן והדבע הלא מצחיק שחושב שהוא מצחיקאיזה פאסון בלגימת פטל
עם הזרת ככה בזווית
מי זה הלא מושך הזה בגופיית סבא?
חח דבעזה אור העצלן והדבע הלא מצחיק שחושב שהוא מצחיק
איזה יהודה יצחקוב? או יהודה הפייק שיצא היום?חח דבע
מי יותר הוא או יהודה?
מלרלרים על יהודה רבות
אה הוא הלך?איזה יהודה יצחקוב? או יהודה הפייק שיצא היום?
הכניסו 2 דייירים כאילו תוצר של בינה מלאכותית עלק.אה הוא הלך?
איך אכיר אותו עכשיו
הוא פספוס? היה טוב?
תודה פרחהכניסו 2 דייירים כאילו תוצר של בינה מלאכותית עלק.
שניהם היו שחקנים שבאו לשחק דיירים באח והמשימה הראשונה של עידן וחיים היתה לגלות מי הדייר הפייק כאשר שאר הדיירים לא יודעים שיש שני דיירי פייק.
אם הם היו מנחשים היו זוכים בחסינות מההדחה הראשונה.
נו עוד משימה דבילית ומטומטמת של עוז.
היום בסוף המשדר גילו לדיירים על שני דיירי הפייק ושניהם יצאו מהבית. לאחד מהם קראו יהודה ולשניה קראו גאיה.
עידן שהיה אמור לנחש מי דייר הפייק , ובינתיים התאהב בגאיה ( כי היא שיחקה גם איתו ) היה בשוק שהיא דיירת פייק והיה שבור שהיא עזבה.
לדעתי הוא הרגיש מרומה ונבגד במיוחד שגאיה סיפרה להם מי היא באמת ושיש לה חבר בחוץ.
היית צריכה לראות את הפנים של המרבון.
נ. ב. ומיותר לציין שהם ניחשו רק שיהודה פייק כי האח הדביל לא אמר להם שיש שני דיירים פייק וככה דפק גם אותם כי בגלל זה הם לא זכו במשימה וכמובן שלא זכו בחסינות.
ללט מותקתודה פרח
על גאיה ידעתי מרסיסי צפיה וגם היום בשידור את החשיפה אותה
נראית פספוס. תותחית
איזה עוז חרבן
בהתאם לנסיבות אם נזכה להגיע לגמר מצבינו טוב
זמנים סוערים נחזיק אצבעות לשקט
לילט מרגו
לא משהואה הוא הלך?
איך אכיר אותו עכשיו
הוא פספוס? היה טוב?
מצפיה פה ושם לא נראה לי שקרה איתו משהו מיוחד.בוקר טוב
האם מישהו צפה בלילה ויכול לעדכן מה קורה עם החדש הזה יהב?
מי זה השק?לפי מה שאני מבינה המתופף של איתי לוי בחר לו חונטה שכוללת בתוכה את האמא והבת. הבנתי שלא החליף מילה עם השק כמעט כל היום. והאמא הזאת נראית לי סכסנית ורכלנית. תעשה שם הרבה בלאגן
התכוונתי להדר. חחח. העברתי מעט לאחורה, הוא ממש נדבק כל היום לחונטה שהקים לו ולאלה שסוגדות לו, וכנראה מנסה לגרום לאמא ולבת ללכת לדבר כדי שהן לא יצאו לא טוב. בראשון צריכים להכינס 2 דירייםש הבנתי יצפו בדיירים שבבית, אולי הם ישנו את החונטות שנוצרומי זה השק?
מסכימה עם כל השאר
איזה הבדל בינה לבין מעתוקאורית אובססיבית לסדר ונקיון. היא שוכחת שזה לא הבית שלה. אני רואה 2 אפשרויות- או שהיא כל הזמן תנקה ותסדר לדיירים המבולגנים והאדישים לסדר וניקיון וזה יעלה לה והיא תעיר להם ותקטר וזה חומר לפיצוץ והעמדה שלה להדחה כל שבוע או שיימאס לה יום אחד(סיכוי קלוש כי היא אובססיבית ) ואז אולי נוכל לגלות מי זו אורית .
כרגע היא לא מעניינת כי היא או מנקה או מסכסכת.
אם לא היה לה אופי מגעיל הייתי מזמינה אותה לנקות לי את הבית כי בזה היא מצטיינת אבל בגלל שהיא רכלנית וסכסכנית אני אוותר על שרותיה גם אם זה בחינם.
וואו שאפו על הניתוח איזו בקיאות!יש לי קצת זמן אז למען כל המבולבלים ואלו שלא מצליחים לזכור את השמות:
פרידה - גבוהה מתולתלת צעקנית ואובר דרמטית, עם שפתיים איומות
לירון - בלתי בלתי בלתי טורטל סטייל, חופרת למוות והכי מעצבנת
אורית אמא של לירון - זאת שמכבסת מנקה ומבשלת לכולם ואז סופגת עלבונות וצעקות שוב ושוב מצד הבת כפויית הטובה והחוצפנית
עידן - ההייטקיסט והמילואימניק המקסים והסקסי
חיים - נמוך הקומה החכם המתוק והמקסים
אור - הערס שחושב שכולם צריכים לשרת אותו ושלגור עם אמא לנצח זה הדבר הכי חשוב שיש
אמילי - הגרסה הנוכחית לגל גברעם, בלתי
הדר - הבשלנית ה״מפונקת״ שידה בכל, מסוכסכת עם לירון ואמא שלה על רקע הערה איזוטרית. חוץ מזה יש לה גוף פגז
דנה - המפונה מהצפון עם השיער החלק והקול הצרוד הגבוה שמזכיר חריקת גיר על לוח. לא תורמת לכלום חוץ מלהיות ב ״חבורה״ של אור לירון ואמא שלה
דני - דוגמן, יפה, חתיך - לא הטעם שלי
דינור - הגבוהה עם השיער השחור שמתה להתפוצץ על הדר
תום - ״איש חיי הלילה״, עם שיני השפן וחוסר הביטחון התהומי למרות כל מה שיש לו
קורלי - הבחורה מהקאריביים, צעקנית ומיותרת
התאומים נועם וברק אחד מתולתל מזכיר את ראובן עטר - חסרי משמעות וחולקים מוח אחד
בן אדם - השחקן מגאליס, טרם הספקתי להתרשם ממנו
יהב החדש - אין לי שמץ לגביו
שכחתי מישהו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.