יש לך מבחר גדול מה אתה מתלונןקורל
גאיה
בן
נועם
חיים
היחידים שאני יכול לראות
וגם זה 99% על מיוט
כל השאר מיוט לא מיוט
בלתי
אין אף אחד שאני יכול לסבול שם חוץ מאמילי ואור לפעמים
יש לך מבחר גדול מה אתה מתלונןקורל
גאיה
בן
נועם
חיים
היחידים שאני יכול לראות
וגם זה 99% על מיוט
כל השאר מיוט לא מיוט
בלתי
בגלל זה חשוב שגאיה תצאיש לך מבחר גדול מה אתה מתלונן
אין אף אחד שאני יכול לסבול שם חוץ מאמילי ואור לפעמים
גם לכם מפריע שנועם מסתובב כל הזמן בלי חולצה?
איפה הוא למד את זה, בישיבה?
מה הקשר בין יענקי למלי?מלי לא הייתה צריכה להיכנס לבית אח הגדול, דבר אחד זה יעניק, חמוד מתוק , הוא היה בגישה אחרת. מלי באה וישר אמרה להדר " איך את התחברת לאמילי?" והדר העבירה את זה לאמילי ואז לצפות שאמילי תרצה שמלי תשב איתה, כאשר מהתחלה היא נפסלה. ברור שמלי הרגישה דחייה בפרק הזה, האם כואב לי עליה? לאס! למה לא? כי היא בישלה את הדחיסה לעצמה
מה הקשר בין יענקי למלי?
בגלל ששניהם מחינוך חרדי?
הם שני בני אדם שונים ולא משנה מאיזה חינוך הם הגיעו.
מלי מאוד פתוחה. היא מספרת על החיים שלה על הנישואים שלה על הגירושים שלה מאיפה היא באה ועוד ועוד.פשוט מלי בכתה בפרק שהיא פחדה מה יעשו בחברה חרדית להורים שלה. אז חשבתי על זה שגם יעניק חרדי. נכון שקיבלו חינוך שונה. מלי בכלל לא עוברת אצלי מסך.
מלי מאוד פתוחה. היא מספרת על החיים שלה על הנישואים שלה על הגירושים שלה מאיפה היא באה ועוד ועוד.
יענקי היה מאוד סגור ולא שיחרר כלום.
אני עד היום לא יודעת מי זה יענקי.
עד הרגע האחרון הוא לא הסכים לספר לאיזו חסידות הוא שייך.
זכותך לא לאהוב אותה הכל בסדר.מלי מאוד פתוחה. מה הבעיה? אני לא פתוחה לקבל, לשמוע את מלי. למה? כי אני בצד של אמילי, היא באה אנטי אמילי אז כאילו העלבה אישית, היא בה נגדי. אני בת 44 ומתי נראת גרוע ממני. אני כל רגע חושבת שהיא מבוגרת מיני. ברור שיש המונים שלא אוהבים את אמילי, וזה בסדר, עדיף שלא יאהבו מאשר יהיו אדישים. רבים לא אהבו את ליהי גרינר ורבים אהבו. אז נכון, אמילי לא ליהי גרינר, אבל אני נהנת ממנה, כי אני כזאת, היא נופלת על המשבצת הקבועה שלי, של צעירה רוסיה שאני אוהבת, צעירה שטוניקית אם היא לא רוסיה כמו לין וגל שאהבתי. מה זה אומר עלי? שכנראה רציתי להיות כזאת בציערותי ואני חייה איתן את החיים מחדש וזה מין אסקפיזם שלי, להיות מה שאני לא ולחוות ולהיעז איתן מחדש את מה שאני בחיים לא עשיתי ולא אעשה
נחמד לדעתבן מתחיל להגעיל אותי
מחריד, מסוג הדיירים המיותרים שאיכשהו מצליחים לחמוק מהדחותבן מכה
לא רק שהוא בלתי
גם אף אחד לא מעמיד אותו
כל עונה יש אחד או אחת כזאת....מחריד, מסוג הדיירים המיותרים שאיכשהו מצליחים לחמוק מהדחות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.