הגיוניאמילי הייתה כל כך בוגרת בריבים של מול אורית
אבל היא כל כך ילדותית בריבים עם מלאני ומלי
מול אורית היא לא הרגישה שווה מפאת גילה
עם מל/אני זה ציפיות אחרות מבנות גילה
מעיד שיש לה ערכים
הגיוניאמילי הייתה כל כך בוגרת בריבים של מול אורית
ערכים של מסטיק בזוקה עם הבדיחה הלא מצחיקה ביחד עם זההגיוני
מול אורית היא לא הרגישה שווה מפאת גילה
עם מל/אני זה ציפיות אחרות מבנות גילה
מעיד שיש לה ערכים
אולי קשור שעידן היה ועכשיו הוא לא נמצאאמילי הייתה כל כך בוגרת בריבים של מול אורית
גם אם יחזור. לא יחזור אליה. היא רק תהיה יותר מתוסכלת.אולי קשור שעידן היה ועכשיו הוא לא נמצא
בע’’ה יום רביעי עידן יחזור
עדיין לא הבנתי למה דני כל כך מוזר, למה הוא מתרחק מפרידהזאת הבעיה כשמביאים אינפורמציה מבחוץ: אמילי הרחיקה את אור מחברים שלו אחרי שהיא הבינה שהוא חזק, הדר מלקקת לפרידה, דני מתרחק מפרידה, שלישיית הדר עינב אמילי מתפרקת ועינב נהיית חברה של אמילי. המידע מבחוץ חיסל את העונה הזאת. כל אחד הולך על ביצים במקום פאקינג ללכת עד הסוף עם מה שהוא מרגיש
כי בטח עוז לקח אותו לשיחה ואמר לו נו מה עם פרידה? נו מה אתה אומר? אולי בכל זאת? אני חושב שהיא חשובה לך ואוהבים אתכם בחוץ והלחיץ אותו. מה שחסר זה שהם יקבלו כל בוקר עדכון מה הפשוטע כותבת וזהועדיין לא הבנתי למה דני כל כך מוזר, למה הוא מתרחק מפרידה
הוא לא יודע איך להתמודד עם הרגשות שלו כלפיהעדיין לא הבנתי למה דני כל כך מוזר, למה הוא מתרחק מפרידה
הוא מסתכל עליה בצורה ממש מוזרההוא לא יודע איך להתמודד עם הרגשות שלו כלפיה
זה אהבההוא מסתכל עליה בצורה ממש מוזרה
זאת הבעיה כשמביאים אינפורמציה מבחוץ: אמילי הרחיקה את אור מחברים שלו אחרי שהיא הבינה שהוא חזק, הדר מלקקת לפרידה, דני מתרחק מפרידה, שלישיית הדר עינב אמילי מתפרקת ועינב נהיית חברה של אמילי. המידע מבחוץ חיסל את העונה הזאת. כל אחד הולך על ביצים במקום פאקינג ללכת עד הסוף עם מה שהוא מרגיש
מידע מבחוץ משפיע על כולם. זה לא אומר עליהם בהכרח משהו שלילי. הם בני אדם וזה הכי הגיוני בעולם. אני בא בטענות להפקה בלבדמידע מבחוץ זה ממש נגד חוקי הפורמט, הורס את . הפורמט. אבל אמילי אף פעם לא פסלה את אור, בלי קשר למידע מבחוץ. ראתה בו גם צדדים טובים. יש שם אינטרס משפחתי כוכב הבא לטלי, בכלל לא לאמילי! אמילי מודעת לזה בלי קשר למידע מבחוץ, מרגע הכניסה. אצל אמילי החיים קצת שונים. הפחד שלה מה אמא שלה תחשוב על שירה שלה אמיתי לגמרי.
פרידה נראת כיאלו הכריחו אותה להיות שם
שתשיר לה באוזן
בלב… רק בלב….יום שלם שיקופית משימה ובלילה לתקוע לי את עינב
-לא מכנה את עוז במה שמרגו לא מרשה להשוות-
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.