אולי כאלה שיבחרו בו חלק מתוך רחמים ,חלק אני מאמינה שכן התחברו אליו,ואם אכן אורן יפרוש לפני הגמר אז תומכים של אורן יצביעו לו כי לא ירצו פשוט שעומר ינצח אלא תמיר שהיה חבר שלואבל מי הקהל של תמיר?
בני נוער יעדיפו את עומר על פניו.
מבוגרים יעדיפו את אורן חזן על פניו.
מי בדיוק קהל היעד של תמיר?
זה מביך שעוז צריך פרישה של אורן חזן בשביל שהמנצח שהוא רוצה שינצח מבעוד מועד, ינצחאולי כאלה שיבחרו בו חלק מתוך רחמים ,חלק אני מאמינה שכן התחברו אליו,ואם אכן אורן יפרוש לפני הגמר אז תומכים של אורן יצביעו לו כי לא ירצו פשוט שעומר ינצח אלא תמיר שהיה חבר שלו
יש סיכוי שבנה על תמיר כמנצח אבל ידע מראש שהוא לא יכול להחזיק עונה על הכתפיים שלו אז הביא את אורן כעושה משחק ואת תמיר כמנצח.תמיד יש את הדמות המוצלחת והכריזמתית שלא מנצחת בסוףזה מביך שעוז צריך פרישה של אורן חזן בשביל שהמנצח שהוא רוצה שינצח מבעוד מועד, ינצח
אם הוא בחר את תמיר כזוכה מלכתחילה, בשביל מה האדיר את אורן לכל אורך העונה?
הוא בשום שלב לא בנה את תמיר כמנצח אלא כאתנחתא קומית
בעיקרון תמיר זה גדי פניבילוב של העונה
איפשר לגמד טרול בממידים כאלהזה מביך שעוז צריך פרישה של אורן חזן בשביל שהמנצח שהוא רוצה שינצח מבעוד מועד, ינצח
אם הוא בחר את תמיר כזוכה מלכתחילה, בשביל מה האדיר את אורן לכל אורך העונה?
הוא בשום שלב לא בנה את תמיר כמנצח אלא כאתנחתא קומית
בעיקרון תמיר זה גדי פניבילוב של העונה
אבל אז זה טריקי כי אז אחד מהם בטוח מודח קודם וזה אומר קולות עוברים לשנידווקא אולי הוא בנה על זה שאותם תומכים יהיו גם לעומר וגם לג'קי והם יתחלקו בינהם ואז שתמיר יהיה חזק יותר
גם יכול להיות,מי מבין באמת את הראש של עוז,אחרי הלחישות הזוועתיות לתמיר בפרק הקודם אני חושבת שבאופן סופי עוז לא לגמרי אפוי עד הסוףאבל אז זה טריקי כי אז אחד מהם בטוח מודח קודם וזה אומר קולות עוברים לשני
כבר התקדם ללחישות עובשגם יכול להיות,מי מבין באמת את הראש של עוז,אחרי הלחישות הזוועתיות לתמיר בפרק הקודם אני חושבת שבאופן סופי שעוז לא לגמרי אפוי עד הסוף
כבר פיטרו אותו באח של קשת אם גם ברשת יפטרו אותו הוא יהפוך למפוטר סידרתיכבר התקדם ללחישות עובש
אם לא מפטרים אותו העונה זה צריך לעבור לוועדת חקירה ממלכתית
או, סופסוף קצת הגיון.נקודה נוספת,
הצמד היה אמור להיות ג'קי-עומר.
רק כשג'קי פרש, עוז דחף את עומר לתמיר.
שזו קצת תהייה על כמה עוז בנה על תמיר מלכתחילה...
הכוונה לאשתו של ג'קי?..או, סופסוף קצת הגיון.
מי שדפק את העונה הזאת זה רק ג'קי.
לדעתי עוז בנה על תמיר מול ג'קי ועומר פשוט הולבש על המשבצת של ג'קי כי כבר יש תסריט, אז למה להתאמץ.
כשאתה צודק אתה לא טועההכוונה לאשתו של ג'קי?..
לדעתי התיאוריות הרסו לנו ת'שיזאנהאו, סופסוף קצת הגיון.
מי שדפק את העונה הזאת זה רק ג'קי.
לדעתי עוז בנה על תמיר מול ג'קי ועומר פשוט הולבש על המשבצת של ג'קי כי כבר יש תסריט, אז למה להתאמץ.
החייזרים של ג'קו פתאום לא כזה הזוייםלדעתי התיאוריות הרסו לנו ת'שיזאנה
פלישת חוטפי הגופות
תחטוף אותי תחטוף אותיהחייזרים של ג'קו פתאום לא כזה הזויים
פיפושתחטוף אותי תחטוף אותי
חיקוי זול של שי חי. גם הסלוגן בהשראתו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.