קולות של מי לוקח עידן? של מלאני? חיים?בטטת שמועה:
23.46% אור
17.92% עידן
17.11% פרידה
9.59% הדר
6.87% נועם
5.36% אמילי
4.46% דני
4% מלאני
2.74% קורל
2.3% יוסי
2.11% מלי
1.51% חיים
1.34% בן
1.19% עינב
נראה לי של הצופים שפרשו מהתכניתקולות של מי לוקח עידן? של מלאני? חיים?
לא חושבת שכל כך הרבה פרשו כי הרייטינג לא השתנהנראה לי של הצופים שפרשו מהתכנית
וקצת החזיר מאור שהרוויח מההדחה שלו
אור היה מתחת לפרידה לפני שעידן הודחלא חושבת שכל כך הרבה פרשו כי הרייטינג לא השתנה
באופן כללי אני גם חושבת שאחוז ההצבעה העונה הוא מאוד נמוך.
אור זה תעלומה
אם הוא באמת כזה חזק בהצבעות.
ואני חושבת שמי שהכי הרוויחה מההדחה שלו נטו מבחינת הצבעות זו מלאני ואולי קצת חיים
ועכשיו יחזרו להצביע לעידן.
אף אחד לא טורח להצביע עבור ברירת מחדלאור היה מתחת לפרידה לפני שעידן הודח
עקף אותה באיזה 10% בסקר הבא
התכוונתי למצביעים בדרך כלל בסקרים
שפרשו מלהצביע או לתמוך בדיירים
לא רק בגלל ההדחה של עידן
העונה הזאת הכל ברירת מחדל הרע במיעוטו
ועידן זה הברירת מחדל של הרוב לדעתי
גם לדעתי המצביעים בפועל זה בעיקר משפחות חברים וקבוצות
עדיין חושב שחיים יזכה יעשה להם מעתוק
שהייתה כל העונה עם 3%
מסכיםאף אחד לא טורח להצביע עבור ברירת מחדל
אולי רק בסקרים כי זה לא דורש הרשמה
ולכן אולי הסקרים מאוד שונים מההצבעות בתכלס
פרידה, הדר ואור זה באנקרמסכים
לרוב גם הסקרים של ההדחות שונים בתוצאות מסקרים של הזוכה
מה ההימור שלך לחמישיית הגמר היום?
לדעתי אפשר בקלות לעקוף את ההגבלה בסקרים. האתרים האלו לא נראים הכי מושקעים אז אבטחתית פי כמה וכמה.אף אחד לא טורח להצביע עבור ברירת מחדל
אולי רק בסקרים כי זה לא דורש הרשמה
ולכן אולי הסקרים מאוד שונים מההצבעות בתכלס
אני לא יודעת מה קורה בפייסבוקלדעתי אפשר בקלות לעקוף את ההגבלה בסקרים. האתרים האלו לא נראים הכי מושקעים אז אבטחתית פי כמה וכמה.
פשוט אני לא חושב שתומכים של אור עד כדי כך מתוחכמים (צבא האמת, כן?)
תכלס הרוב המוחלט של הקולות בסקרים מגיעים מהאוכלוסיה (המאוד מעניינת....) של הפייסבוק.
ולרוב יש לא מעט פערים בין הדעות של המבוגרים בפייסבוק לעומת הנוער בטיקטוק/אינסטגרם
חיים לא באמת פונקציהקולות של מי לוקח עידן? של מלאני? חיים?
זאת התלהבות מהחזרה של עידן, זאת עדיין לא מגמה והוא נוגס בעיקר קולות מהדר. המגמה היא אור שהולך ומתחזק ומתייצב במקום הראשון. זה כמו אורן חזן שלא חשבתי בחיים שיזכה ובסוף הוא זכה (ואפילו לא ראיתי את העונה בגללו)בטטת שמועה:
23.46% אור
17.92% עידן
17.11% פרידה
9.59% הדר
6.87% נועם
5.36% אמילי
4.46% דני
4% מלאני
2.74% קורל
2.3% יוסי
2.11% מלי
1.51% חיים
1.34% בן
1.19% עינב
עוז הדיח את עידן בטעותזאת התלהבות מהחזרה של עידן, זאת עדיין לא מגמה והוא נוגס בעיקר קולות מהדר. המגמה היא אור שהולך ומתחזק ומתייצב במקום הראשון. זה כמו אורן חזן שלא חשבתי בחיים שיזכה ובסוף הוא זכה (ואפילו לא ראיתי את העונה בגללו)
אני מסכים שלעידן יש סיכוי גבוה מאוד לנצח אבל הסקר כרגע הוא לא מדד לשום דברעוז הדיח את עידן בטעות
רצה רייטינג מול השקת המירוץ
לא רק ש"מחק" את הפאשלה אלא גם החזיר אותו עם מידע מבחוץ (שאני לא מבין למה רק אותי זה מטריף. אני לא יכול להאמין למילה שלו עכשיו בגלל זה)
מתכון בטוח לא רק לגמר אלא גם לניצחון, כי עכשיו הוא יתחיל לעשות מה שהקהל רצה לראות ממנו
עוז יעדיף לסגור את העונה עם מנצח שעשה מילואים בעזה במיוחד לאחר כל הביקורות שהעונה מקבלת
ולא עם פרידה שחוטפת ביקורות על טוורקינג
או אור על בריונות
או וואטאבר
גם נועם אופציה. אליאב רחמים כזה
לא מדד, אבל מראה על מגמה מסוימת.אני מסכים שלעידן יש סיכוי גבוה מאוד לנצח אבל הסקר כרגע הוא לא מדד לשום דבר
בשבוע שהוא הודח הוא היה מקום שני בסקרים ובכל זאת יהב ועינב קיבלו יותר הצבעות ממנו ומיוסי, אז קשה לי להאמין לסקרים האלה יותר מדי.אני מסכים שלעידן יש סיכוי גבוה מאוד לנצח אבל הסקר כרגע הוא לא מדד לשום דבר
זה מטריף אותך כי יש לך עדיין ציפיות מההפקה הזאתעוז הדיח את עידן בטעות
רצה רייטינג מול השקת המירוץ
לא רק ש"מחק" את הפאשלה אלא גם החזיר אותו עם מידע מבחוץ (שאני לא מבין למה רק אותי זה מטריף. אני לא יכול להאמין למילה שלו עכשיו בגלל זה)
מתכון בטוח לא רק לגמר אלא גם לניצחון, כי עכשיו הוא יתחיל לעשות מה שהקהל רצה לראות ממנו
עוז יעדיף לסגור את העונה עם מנצח שעשה מילואים בעזה במיוחד לאחר כל הביקורות שהעונה מקבלת
ולא עם פרידה שחוטפת ביקורות על טוורקינג
או אור על בריונות
או וואטאבר
גם נועם אופציה. אליאב רחמים כזה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.