לילה טוב
אוי זה ככ טוב
כבר עדיף רומן שלה עם עינב או קורלי על פני dj הזה
הוא לדעתי אזרח ישראליאני מבינה שהקריירה של הכדורסלן לא הצליחה. הגיע לפה מארה"ב כי אני מניחה ששם לא התקבל לנבחרות ואז עבר פה מיליון נבחרות.
אין לו אזרחות אמריקאית בנוסף?הוא לדעתי אזרח ישראלי
יש לו אח צעיר מוצלח ביותר … בנבחרת ישראל חולמים עליו בעתיד, לדעתי קוראים לו עמנואל
גםאין לו אזרחות אמריקאית בנוסף?
הוא גם ישראלי וגם יהודי. אמא שלו יהודיה וישראליתהוא לדעתי אזרח ישראלי
יש לו אח צעיר מוצלח ביותר … בנבחרת ישראל חולמים עליו בעתיד, לדעתי קוראים לו עמנואל
הוא במכללה ביוסטון נחשב לכשרון עולה ומתכנן להגיע לדראפט של ה NBAהוא לדעתי אזרח ישראלי
..... בדיוק כמו אבא שלו חחחחחחאני מבינה שהקריירה של הכדורסלן לא הצליחה. הגיע לפה מארה"ב כי אני מניחה ששם לא התקבל לנבחרות ואז עבר פה מיליון נבחרות.
..... בדיוק כמו אבא שלו חחחחחח
אני גרה בארה״ב ומפמפמים לנו את תרבות האן בי איי אז קשה לי להתרשם. מבינה שהוא אגדה בארץ וכבודו במקומו מונח, ובכל זאת...אבא שלו אגדת יורוליג. הוא לא עבר מלא קבוצות, הוא שיחק במכבי 15 שנה והיה קפטן.
היה שחקן גדול.
דיג'יי לא קרוב אפילו לשום דבר מההישגים של אבא שלו.
אני מבינה שהקריירה של הכדורסלן לא הצליחה. הגיע לפה מארה"ב כי אני מניחה ששם לא התקבל לנבחרות ואז עבר פה מיליון נבחרות.
כן זה לגמרי השתמע מאיך שתיאר את עצמו.שחקן חלש מאוד.
האח הצעיר יותר נחשב לכישרון הכי גדולשחקן חלש מאוד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.